бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

План плюс уникредит

План плюс уникредит – предимства и условия за клиентите

План плюс уникредит е програма, която предлага на клиентите на Уникредит България различни предимства и услуги. Тази програма е създадена, за да улесни живота на клиентите на банката и да им предложи по-добри условия за използване на банковите услуги.

Едно от най-големите предимства на План плюс уникредит е, че той предлага безплатна годишна такса за управление на сметката. Това означава, че клиентите на банката могат да спестят значителна сума пари, която биха дали за таксите за управление на сметката си.

Освен това, клиентите на нашата банка имат достъп до безплатни банкови услуги, като онлайн банкиране, мобилно банкиране и SMS банкиране. Това прави използването на банковите услуги по-удобно и по-лесно за клиентите на банката.

За да се регистрирате за тази програма, трябва да отговаряте на определени изисквания.

Трябва да имате минимална възраст от 18 години и да сте резидент на България. Освен това, трябва да имате открита сметка в Уникредит България и да изпълните определени условия за минимален оборот на сметката.

Клиентите на Уникредит имат възможност да се възползват от множество предимства, като специални отстъпки при плащане с кредитни карти, бонус точки за покупки и други. Клиентите на банката могат да се възползват от тези предимства, като използват специалната програма при извършване на плащания или при използване на кредитните си карти.

За финал, програмата на Уникредит България предлага на клиентите множество предимства и услуги. Тази програма е създадена, за да улесни живота на клиентите на банката и да им предложи по-добри условия за използване на банковите услуги. Регистрацията за програмата е лесна и достъпна за всеки клиент на банката, който отговаря на изискванията.

Как да се запишете за План плюс уникредит и какви са изискванията

Ако сте клиент на Уникредит България и желаете да се възползвате от предимствата на План плюс уникредит, трябва да се регистрирате за програмата. Регистрацията е бърза и лесна, а процедурата е напълно безплатна.

За да се регистрирате за План плюс уникредит, трябва да посетите най-близкото отделение на банката. Там ще Ви помогнат да се регистрирате за програмата и да получите всички необходими документи и информация.

За да се абонирате за програмата, трябва да изпълните няколко условия. Първо, трябва да имате открита сметка в Уникредит България. Второ, трябва да отговаряте на изискванията за минимален оборот на сметката.

Трето, трябва да сте резидент на България и да сте навършили 18 години.

За да се абонирате за плана на Уникредит, трябва да представите документи, които потвърждават вашата самоличност и адрес на пребиваване. Тези документи могат да бъдат лична карта, паспорт или водно удостоверение.

След като се регистрирате за нашата програма, ще получите специална карта, която ще Ви позволи да се възползвате от всички наши предимства. Тази карта може да бъде използвана за плащания в магазини, за теглене на пари от банкомати и за използване на други банкови услуги.

Ако имате въпроси относно регистрацията или използването на програмата за финансово планиране на Уникредит, можете да се обърнете към служителите на банката. Те ще Ви помогнат да разберете как да се възползвате максимално от предимствата на програмата и как да я използвате в най-добрия си интерес.

В крайна сметка, регистрацията за програмата е лесна и достъпна за всеки клиент на Уникредит България, който изпълнява изискванията за нея. След като се регистрирате, ще получите достъп до множество предимства и услуги, които ще Ви помогнат да улесните живота си и да спестите пари.

Какви са възможностите за използване на План плюс уникредит и как да ги използвате в най-добрия си интерес

Когато се регистрирате за План плюс уникредит, ще получите достъп до множество предимства и възможности за използване на банковите услуги. Ето някои от начините, по които можете да използвате програмата в най-добрия си интерес:

1. Използване на кредитните карти – Клиентите на Уникредит България могат да се възползват от специални отстъпки и бонус точки при използване на кредитните си карти.

Тези бонус точки могат да бъдат използвани за покупки в магазини или за други банкови услуги.

2. Онлайн банкиране – Клиентите на банката могат да използват онлайн банкиране, за да проверят баланса на сметката си, да извършват плащания и да прехвърлят пари между различни сметки. Това прави използването на банковите услуги по-удобно и по-лесно за клиентите на банката.

3.

SMS банкиране – Клиентите на Уникредит България могат да използват SMS банкиране, за да получават информация за баланса на сметката си, за да извършват плащания и за да получават известия за транзакции по сметката си.

4. Специални отстъпки – Клиентите на банката могат да се възползват от специални отстъпки при плащане с кредитни карти или при извършване на покупки в магазини.

5. Бонус точки – Клиентите на Уникредит България могат да получат бонус точки за покупки, които могат да бъдат използвани за други банкови услуги или за покупки в магазини.

Като клиент на Уникредит България, Вие имате достъп до множество възможности за използване на банковите услуги.

С План плюс уникредит можете да се възползвате от множество предимства и да спестите пари, когато използвате банковите услуги.

Ако имате въпроси относно използването на програмата, можете да се обърнете към служителите на банката. Те ще Ви помогнат да разберете как да се възползвате максимално от предимствата на програмата и как да я използвате в най-добрия си интерес.

В крайна сметка, програмата на Уникредит България предлага на клиентите множество предимства и възможности за използване на банковите услуги. Ако сте клиент на банката, не се колебайте да се регистрирате за програмата и да се възползвате от всички предимства, които тя предлага.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq