бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

План плюс уникредит

Предимствата на План плюс уникредит за клиентите

План плюс уникредит е финансов продукт, предлаган от Уникредит Булбанк, който има множество предимства за клиентите. Този план предоставя възможност на клиентите да получат кредит с по-голяма гъвкавост и по-ниски лихвени проценти.

Едно от големите предимства на План плюс уникредит е, че клиентите могат да избират между различни видове кредити, които са подходящи за техните конкретни нужди. Без значение дали клиентът има нужда от кредит за покупка на имот, автомобил или лични нужди, Уникредит предлага подходящи решения чрез План плюс. Това дава възможност на клиентите да получат кредит, който отговаря на техните индивидуални изисквания и възможности.

Освен гъвкавостта, Уникредит предлага и ниски лихвени проценти. Това е от съществено значение за клиентите, които търсят кредит с ниски разходи и по-добри условия за погасяване.

Ниските лихвени проценти правят финансовият продукт на План плюс уникредит достъпен за по-широк кръг от клиенти, които желаят да се възползват от предимствата му.

Освен това, Уникредит предлага и гъвкави условия за кредитиране. Това включва възможността за промяна на срока на кредита, както и за допълнителни погасявания или дори допълнително заемане на средства. Тези гъвкави условия дават възможност на клиентите да управляват по-добре своите финанси и да се адаптират към променящите се обстоятелства.

За завършване, План плюс уникредит предлага изобилие от предимства за клиентите. Гъвкавите условия за кредитиране, ниските лихвени проценти и възможността за избор на различни видове кредити го правят предпочитан избор за много хора. Този финансов продукт дава възможност на клиентите да получат кредит, който отговаря на техните нужди и възможности, като същевременно им осигурява гъвкавост и ниски разходи.

Гъвкави условия за кредитиране

Гъвкавите условия за кредитиране, предоставяни от План плюс уникредит, са едно от най-големите предимства на този финансов продукт. Клиентите имат възможност да избират срока на кредита, който най-добре отговаря на техните възможности и нужди. Това означава, че клиентите могат да избират по-кратки срокове, ако желаят да погасят кредита по-бързо и да намалят разходите за лихви. От друга страна, ако клиентът предпочита по-дълъг срок на кредита, това му дава възможност да разпредели разходите в по-дълъг период и да ги адаптира към своите финансови възможности.

Освен гъвкавостта по отношение на срока на кредита, План плюс уникредит предоставя и възможност за допълнителни погасявания или дори допълнително заемане на средства. Това е отлична възможност за клиентите, които искат да ускорят погасяването на кредита си или да заемат допълнителни средства за специални нужди или извънредни разходи.

План плюс уникредит предоставя възможност на клиентите да подобрят управлението на своите финанси и да се приспособят към променящите се обстоятелства.

Гъвкавите условия за кредитиране на Уникредит План Плюс са подкрепени от процес, който е бърз и лесен за клиентите. Кандидатстването за кредит може да се извърши онлайн или в най-близкото отделение на Уникредит Булбанк. Клиентите могат да получат одобрение за своя кредит в рамките на кратък период от време и да се възползват от предимствата на нашата услуга възможно най-бързо.

В заключение, гъвкавите условия за кредитиране на Уникредит План плюс предоставят на клиентите възможността да избират срока на кредита, да правят допълнителни погасявания или заемат допълнителни средства. Това дава на клиентите контрол върху своите финанси и ги помага да се адаптират към променящите се обстоятелства. Бързият и лесен процес на кандидатстване за кредита прави Уникредит План Плюс предпочитан избор за много хора, които търсят гъвкавост и удобство при кредитирането.

Ниски лихвени проценти

План плюс уникредит се отличава не само с гъвкавите условия за кредитиране, но и с ниски лихвени проценти. Това е едно от големите предимства на този финансов продукт, което привлича много клиенти.

Ниските лихвени проценти на План плюс уникредит правят кредита достъпен и по-лесно управляем за клиентите. Това означава, че клиентите ще плащат по-малко за кредита си в сравнение с други финансови продукти. Ниските лихви също така помагат на клиентите да спестят пари и да използват по-голяма част от средствата си за други нужди или инвестиции.

План плюс на Уникредит Булбанк предлага ниски лихвени проценти, благодарение на конкурентната политика на банката. Банката се стреми да предложи най-добрите условия на пазара, което включва и ниски лихвени проценти за своите клиенти.

Това е част от ангажимента на банката да предоставя качествени и достъпни финансови услуги на своите клиенти.

Ниските лихвени проценти на Уникредит План плюс също така помагат на клиентите да постигнат по-добра финансова стабилност. По-ниските разходи за лихви означават, че клиентите ще имат по-малки месечни вноски и по-лесно ще могат да се справят със задълженията си. Това им дава възможност да планират по-добре своите финанси и да се чувстват по-сигурни за бъдещето си.

В заключение, предимството на План плюс уникредит е предоставянето на ниски лихвени проценти за клиентите. Това им помага да спестят пари, да постигнат по-добра финансова стабилност и да управляват по-ефективно своите финанси. Ниските лихви са резултат от конкурентната политика на Уникредит Булбанк и ангажимента на банката да предоставя качествени и достъпни финансови услуги на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq