бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Платежно нареждане уникредит

Основни характеристики на Платежно нареждане уникредит

Платежно нареждане уникредит е електронна услуга, която предлага банката Уникредит на своите клиенти. Тя представлява удобен и сигурен начин за извършване на плащания. Една от основните характеристики на тази услуга е, че може да се ползва както от физически лица, така и от юридически лица.

Платежно нареждане уникредит предоставя възможност за изпращане на пари както в рамките на страната, така и в чужбина. Това е особено полезно за бизнес клиенти, които имат нужда от бързи и сигурни трансфери на средства към своите партньори в чужбина.

Още една важна характеристика на УниКредит Платежно нареждане е възможността за извършване на масови плащания. Това означава, че клиентът може да изпрати едновременно пари към множество получатели, което значително спестява време и усилия.

Тази функционалност е особено полезна за компании, които редовно извършват голям брой плащания към различни доставчици или служители.

Плащането на Уникредит осигурява сигурност на транзакциите. Всички данни, свързани с плащанията, се предават по защитен канал, който гарантира, че информацията не може да бъде прочетена или модифицирана от трети страни. Това допринася за спокойствието на клиентите и ги освобождава от грижата за възможни злоупотреби с техните финансови данни.

В заключение, Уникредит предлага удобна и сигурна услуга за плащания, която дава възможност на клиентите да извършват бързи и сигурни плащания както в страната, така и в чужбина. Тя се отличава с възможността за изпращане на масови плащания и гарантирана сигурност на транзакциите. Всичко това прави Уникредит Платежно нареждане предпочитан избор за мнозина, които търсят удобство и надеждност при извършване на своите плащания.

Предимства и функционалности на Платежно нареждане уникредит

Платежно нареждане уникредит предоставя на своите клиенти редица предимства и функционалности, които го правят изключително полезно средство за извършване на плащания. Едно от големите предимства на тази услуга е, че може да се използва както от физически лица, така и от юридически лица, което я прави универсална и достъпна за широк кръг от потребители.

Една от ключовите функционалности на Уникредит Платежно нареждане е възможността за извършване на автоматични плащания.

Това означава, че клиентът може да настрои системата да изпраща редовни плащания към определени получатели в определени дати. Това е особено полезно за хора, които имат редовни сметки за плащане, като например кредити или абонаменти за услуги. Системата автоматично ще изпраща плащанията в съответните дати, което спестява време и усилия на клиента.

Още една полезна функционалност на Платежно нареждане уникредит е възможността за запазване на получатели.

Клиентът може да запази информацията на определени получатели, като банкови сметки или данни за кредитни карти. Това улеснява бъдещите плащания, тъй като не е необходимо да се въвеждат отново данните на получателя.

Просто се избира запазения получател и се въвежда сумата, която трябва да се изпрати. Това значително намалява риска от грешки при въвеждането на данните и осигурява по-бързо и ефективно изпращане на плащанията.

В заключение, Услугата за плащане на Уникредит предлага множество предимства и функционалности, които правят изпращането на плащания лесно, удобно и сигурно. Възможността за автоматични плащания и запазване на получатели улесняват процеса на извършване на плащания и спестяват време и усилия на клиентите. Това прави Уникредит Платежно нареждане предпочитан избор за мнозина, които търсят удобство и надеждност при извършване на своите плащания.

Как да използваме Платежно нареждане уникредит за бързи и сигурни плащания

За да използваме Платежно нареждане уникредит за бързи и сигурни плащания, първо трябва да се регистрираме за услугата. Това може да стане чрез посещение на близкия офис на Уникредит банка или онлайн чрез интернет банкиране.

След успешната регистрация, клиентът получава потребителско име и парола, с които може да влиза в системата.

След като сме се регистрирали и влезли в системата, можем да започнем да използваме услугата за Платежно нареждане уникредит. За да изпратим плащане, трябва да въведем данните на получателя, като банковата сметка или данните за кредитната карта. След това въвеждаме сумата, която желаем да изпратим, и избираме дата за изпълнение на плащането.

Важно е да се отбележи, че при изпращане на плащане през банков превод, клиентът трябва да има достатъчно налични средства на своята сметка.

В противен случай, плащането няма да бъде изпълнено и може да бъде отхвърлено от системата.

След като сме въвели всички необходими данни, системата ни показва подробно резюме на плащането, където можем да потвърдим правилността на въведените данни. След потвърждение, плащането се изпраща и се обработва от системата.

Платежното нареждане на Уникредит предоставя възможност за проследяване на изпратените плащания.

Клиентът може да провери статуса на плащанетата си, да види дали са били изпълнени успешно или има някакви проблеми. Това осигурява допълнителна сигурност и контрол върху извършените плащания.

В заключение, Уникредит предоставя бърз и сигурен начин за извършване на плащания. Чрез регистрация в системата и въвеждане на данните на получателя и сумата, клиентът може да изпрати плащане, което ще бъде обработено от системата. Възможността за проследяване на плащанията допълнително улеснява клиентите и осигурява контрол върху техните финансови транзакции.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq