бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Помощ за кредит с лошо цкр

Како да добиете помош за кредит со лошо цкр?

Како да добиете помош за кредит со лошо цкр?

Добивањето на кредит со лошо цкр може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат многу опции за помош при кредит со лошо цкр, но прво треба да знаете што е цкр и како влијае на вашата способност да добиете кредит.

Цкр е кратенка за кредитен резултат и е број кој го одредува вашето кредитно ризично ниво. Што е поголем вашиот цкр, толку поголема е веројатноста да добиете кредит.

Сепак, ако имате лош цкр, тоа значи дека имате историја на неизминати кредити или други финансиски проблеми.

За да добиете помош за кредит со лошо цкр, прво треба да го проверите својот цкр. Можете да го направите тоа бесплатно преку кредитен биро. Ако откриете дека имате лош цкр, постојат многу опции за помош.

Една опција е да земете кредит со залог.

Ова е кредит каде што ќе морате да дадете нешто како залог, како на пример автомобил или недвижнина. Ова ќе го намали ризикот за кредиторот и ќе ви овозможи да добиете кредит со лошо цкр.

Друга опција е да земете кредит со соучество. Ова значи дека ќе треба да најдете некој кој има добар цкр и кој ќе биде соучесник на вашиот кредит.

Ова ќе го намали ризикот за кредиторот и ќе ви овозможи да добиете кредит со лошо цкр.

Конечно, можете да го подобрите својот цкр со плаќање на сите свои сметки на време и со намалување на своите долгови. Ова ќе го подобри вашиот цкр и ќе ви овозможи да добиете помош за кредит со лошо цкр.

Во заклучок, добивањето на помош за кредит со лошо цкр може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат многу опции за помош, вклучувајќи кредит со залог, кредит со соучество и подобрување на својот цкр.

Кои се опциите за помош при кредит со лошо цкр?

Кои се опциите за помош при кредит со лошо цкр?

Кога имате лош цкр, може да биде тешко да добиете кредит. Сепак, постојат многу опции за помош при кредит со лошо цкр. Еве некои од нив:

1. Кредит со залог – Ова е кредит каде што ќе морате да дадете нешто како залог, како на пример автомобил или недвижнина.

Ова ќе го намали ризикот за кредиторот и ќе ви овозможи да добиете кредит со лошо цкр. Сепак, треба да знаете дека ако не го плаќате кредитот, кредиторот може да го земе залогот.

2. Кредит со соучество – Ова значи дека ќе треба да најдете некој кој има добар цкр и кој ќе биде соучесник на вашиот кредит. Ова ќе го намали ризикот за кредиторот и ќе ви овозможи да добиете кредит со лошо цкр.

Сепак, треба да знаете дека ако не го плаќате кредитот, соучесникот ќе мора да го плаќа.

3. Кредит од поранешен кредитор – Ако имате лош цкр, можеби ќе можете да добиете кредит од поранешен кредитор. Ова е кредит каде што ќе треба да го плаќате поранешниот кредит, но со помалку камати и погодности. Ова може да биде добра опција, но треба да знаете дека ако не го плаќате кредитот, поранешниот кредитор може да го земе залогот.

4.

Кредит од пријател или семејство – Ако немате друг избор, можеби ќе можете да земете кредит од пријател или семејство. Ова може да биде добра опција, но треба да знаете дека ако не го плаќате кредитот, тоа може да го уништи вашето однос со пријателот или семејството.

Во заклучок, кога имате лош цкр, може да биде тешко да добиете кредит, но постојат многу опции за помош при кредит со лошо цкр. Опциите вклучуваат кредит со залог, кредит со соучество, кредит од поранешен кредитор и кредит од пријател или семејство. Треба да ги разгледате сите опции и да одлучите која е најдобрата за вас.

Како да подобрите својот цкр и да добиете помош за кредит?

Како да подобрите својот цкр и да добиете помош за кредит?

Ако имате лош цкр, можеби ќе се чувствувате безнадежно, но има начини да го подобрите својот цкр и да добиете помош за кредит. Еве некои од начините:

1. Плаќајте ги своите сметки на време – Ако ги плаќате своите сметки на време, тоа ќе го подобри вашиот цкр.

Кредитните бироа го следат вашиот платежен рекорд и ако го видат дека ги плаќате своите сметки на време, тоа ќе го подобри вашиот цкр.

2. Намалете ги своите долгови – Ако имате многу долгови, тоа може да го намали вашиот цкр.

Сепак, ако ги намалите своите долгови, тоа ќе го подобри вашиот цкр и ќе ви овозможи да добиете помош за кредит со лошо цкр.

3. Испратете ги своите извештаи за грешки – Кредитните бироа можат да направат грешки во вашите извештаи, што може да го намали вашиот цкр.

Затоа е важно да ги проверувате своите извештаи и да испратите извештај за грешки ако најдете некоја грешка.

4. Користете го својот кредит со разум – Ако го користите својот кредит со разум, тоа може да го подобри вашиот цкр.

Сепак, ако го користите својот кредит неразумно, тоа може да го намали вашиот цкр.

5.

Консултирајте се со финансиски советник – Ако не знаете како да го подобрите својот цкр, можеби ќе треба да се консултирате со финансиски советник.

Тие можат да ви помогнат да го разберете вашиот цкр и да ви дадат совети за подобрување на вашиот цкр.

Во заклучок, има начини да го подобрите својот цкр и да добиете помош за кредит со лошо цкр. Опциите вклучуваат плаќање на своите сметки на време, намалување на своите долгови, испраќање на извештај за грешки, користење на кредитот со разум и консултирање со финансиски советник. Треба да ги разгледате сите опции и да одлучите која е најдобрата за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq