бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Потребителски кредит дск

Како да добиете Потребителски кредит дск?

Потребителски кредит дск е многу популарен кредит меѓу нашите соседи во Бугарија, затоа што е лесен за добивање и со ниски каматни стапки. За да го добиете Потребителски кредит дск, прво мора да одите до најблискиот филијала на ДСК банка. Таму ќе ве примат со отворени раце и ќе ви помогнат да го добиете кредитот што го сакате.

За да получите кредит за потребители в ДСК, са необходими следните информации:

– Лична карта
– Потврда за работно место или бизнис/предпријатие
– Даночна пријава за последните 12 месеци
– Заплата или доказ за приход
– Други финансиски информации, како на пример доказ за прошли кредити, имот и слично

Откако ќе ги приберете сите потребни информации, мора да ги донесете во ДСК банката.

Там ще ви поискат да попълните заявлението за кредит за потребители и да представите всички необходими документи. Одбраната во банката ќе ви го каже кога ќе може да ви го одобри кредитот.

Кредитите на ДСК са лесни за получаване и са с ниски лихвени проценти, кое ги прави идеални за хората, които желаят да закупят нов мобилен телефон, компютър, кола или да платят за пътуване. Банката ДСК е известна по увеличаване на лимитите за кредитиране, което Ви позволява да получите повече пари в сравнение с другите банки.

Во следниот оддел, ќе ги истакнеме предностите на лични кредити и ќе ви објасниме како да го погасите кредитот.

Предности на Потребителски кредит дск

Потребителски кредит дск нуди многу предности за клиентите, кои решаваат да одат во оваа банка. Една од главните предности е дека каматните стапки се многу конкурентни, што значи дека многу клиенти одбираат да земат кредити од ДСК. Во споредба со другите банки, ДСК банката нуди најниски каматни стапки и повисоки лимити за кредитиране.

Друга голема предност на Потребителски кредит дск е дека клиентите можат да го вратат кредитот во рати, кои му одговараат на нивното финансиско сосотјание. Банката има многу различни опции за погасување на кредитот, вклучувајќи автоматско плаќање, онлајн банкарство и слично.

Друга предност на ДСК банката е дека клиентите можат да ја изберат дури и големината на ратата која им одговара.

Така, клиентите може да го погасат кредитот во рок од 12 месеци, 24 месеци, 36 месеци и така натаму. Тази многофункционалност прави кредитът за потребители на ДСК идеален за хора, които имат различни нужди от финансова помощ.

Клиентите на банката можат да уживаат во удобноста на онлајн банкарството и мобилните апликации, доколку одберат да земат кредит во банката. Може да направите плаќање на ратите на вашите кредити преку интернет, што значи дека се штеди време и напор.

Във всеки случай, преди да изберете кредит за потребители, трябва да се консултирате с банкера и да се уверите, че кредитът е подходящ за вашите нужди. Както забелязахме в предишните абзаци, кредитите за потребители са много популярни сред хората, които имат нужда от финансова помощ, но е важно да се говори точно колко пари са ви нужни, броят на вноските и дали те са подходящи за вашето финансово състояние.

Со многу предности и лесен начин на погасување на заем, кредитниот продукт на ДСК е идеален избор за луѓето кои имаат потреба од финансиска помош на ниска камата.

Како да го погасите Потребителски кредит дск?

Погасување на Потребителски кредит дск може да биде лесно, но е важно да знаете некои главни принципи за да го избегнете наплатени лихви. Еден од најголемите проблеми, со кои се соочуваат клиентите при погасување на заемот, е дека не ги плаќаат ратите на време.

Еден од најважните принципи е да ги плаќате своите рати на време. Доколку не ги плаќате на време, може да се соочите со пораст на лихвата и казне за закаснување. Затоа е многу важно да го планирате погасувањето од заемот во рамките на вашата финансиска можност.

Од друга страна, ако не можете да ги платите ратите на време, контактирајте ја банката и објаснете го вашето финансиско сосотјание. Банката може да ви помогне да ја направите рата во согласност со вашите финансиски потреби и во договор со банката.

Одржувањето на добра комуникација со банката е многу важно.

Банката може да има одредени промени, кои може да влијаат на вашите рати и обрнато. Зато е многу важно да ја следите вашата кредитна состојба редовно и да контактирате ја банката при потреба.

Некои клиенти може да одберат да погасат заемот пред време. Оваа опција е достапна во ДСК банката, и обезбедува дополнителни предности. Ако одберете да го платите кредитот напредно, може да се смета за добра идеја доколку имате високи лихвени проценти на вашата ипотека или други заеми.

Во секој случај, Потребителски кредит дск е еден од најпопуларните кредити во Бугарија, затоа што е лесен за добивање и со ниски каматни стапки. Доколку го планирате вашето погасување на време и го следите вашиот кредитен статус, можете да го погасите кредитниот заем без проблеми.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq