бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Пощенска банка калкулатор

Како да користите Пощенска банка калкулатор за кредит?

Пощенска банка калкулатор е моќното алатка која може да ви помогне да пресметате различни видови на кредити. Оваа банка е меѓу најдобрите во Бугарија и бидејќи единствена банка која има калкулатор за кредити, таа е популарна меѓу луѓето.

Како да користите Пощенска банка калкулатор за кредит? Прво, треба да одберете врста на кредит која ви е потребна, било тоа личен кредит, ипотечен кредит или кредит за возило.

Потоа, внесете го износот на кредитот, времетраењето на кредитот и годишната стапка на каматата. Од тука, калкулаторот ќе го пресмета месечниот ратен износ.

Ползите от калкулатора за ипотечни кредити на Пощенска банка са, че ви помага да изчислите колко ще е месечната вноска, какъв ще бъде размерът на целия кредит и каква е годишната лихва.

На овој начин, можете да планирате својот буџет и да остварите своите цели.

Как да изчислите лихвения процент чрез калкулатора на Пощенска банка? Каматната стапка е еден од најважните фактори на кои треба да обратите внимание кога земате кредит. “Поради това, инструментът на Пощенска банка е много полезен калкулатор.” Во калкулаторот, внесете ги деталите за кредитот и калкулаторот ќе го пресмета вкупниот износ на кредитот, годишната стапка на каматата, месечната рата и вкупниот износ на кредитот со камати вклучени.

В крайна сметка, един добър инструмент на Пощенска банка може да ви помогне при планирането на бюджета и постигането на финансови цели. Не заборавајте да потрошите време на пресметка на каматната стапка и месечната рата пред да го земете кредитот. Среќно!.

Предности на Пощенска банка калкулатор за ипотечни кредити

Ипотечен кредит е еден од најголемите инвестиции кои може да направи некој. Пощенска банка калкулатор може да ви помогне да го пресметате месечниот ратен износ и вкупниот износ на кредитот. Ипотечниот кредит на Пощенска банка е со многу предности, а калкулаторот е само една од нив.

Пощенска банка калкулатор ја прави ипотечната купувања на имоти лесна. Со внесување на износите и времетраењето на кредитот, можете да го видите месечниот ратен износ и вкупниот износ на кредитот со камати. Тоа ви дава поголема сигурност во планирањето на буџетот и лесно може да видите колку ќе ве чини месечната рата за ипотечниот кредит.

Од друга страна, калкулаторот на Пощенска банка ви овозможува да порачкате ипотечен кредит онлајн. Тоа значи дека можете да го направите секојдневно, 24 часа на денот, без да мора да посетите банката. Од тука, можете да го пресметате различните опции за кредитирање, да изберете најдобрата опција за вас и да започнете со процесот на заемање на кредит.

Постојат и други предности на ипотечниот кредит на Пощенска банка. На пример, можноста за префинансирање на кредитот, што ви овозможува да го замените вашиот постоечки кредит со ипотечен кредит на Пощенска банка, со поскапа каматна стапка. Оваа опција ви овозможува да го ублажите вашиот месечен буџет и да имате повеќе контрола врз своите финансии.

Във всеки случай, имотните кредити на Пощенска банка са отлична опция за тези, които искат да закупят своя дом или имот, а калкулаторът на Пощенска банка е необходим инструмент за изчисляване на месечната вноска и общата сума на кредита.

Како да пресметате каматну стопу помоћу Пощенска банка калкулатора?

Каматната стапка е еден од најважните фактори кои треба да ги обратите внимание кога земате кредит. Пощенска банка калкулатор е моќен инструмент кој овозможува лесно пресметување на каматната стапка. На овој начин, можете да го процените вкупниот износ на кредитот и да ја планирате месечната рата.

Пощенска банка калкулатор е лесен за употреба. Прво, внесете го износот на кредитот, времетраењето на кредитот и годишната стапка на каматата. Потоа, калкулаторот ќе го пресмета месечниот ратен износ, вкупниот износ на кредитот и годишната стапка на каматата.

Калкулаторот на Пощенска банка може да ви помогне да споредите каматните стапки на различни кредитни продукти од банката. Тоа ви овозможува да го изберете најдобриот кредит за вас. Ако имате избор между ипотечен кредит и личен кредит, можете да сравните лихвения процент на двете кредити с калкулатор на Пощенска банка и след това да изберете кредита с най-ниска лихва.

Затова калкулаторът на Пощенска банка е полезен не само за лични и ипотечни кредити, а и за други продукти като кредити за автомобили и образователни кредити. Во секој случај, калкулаторот ви овозможува да ја пресметате каматната стапка и да ја планирате месечната рата.

Има други начини за изчисляване на лихвената става, но калкулаторът на Пощенска банка е бърз, лесен и точен. Не заборавајте да го користите калкулаторот пред да го земете кредитот, за да го планирате својот буџет и да го изберете најдобриот кредит за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq