бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Пощенска банка контакти

Основни контакти на Пощенска банка

Пощенска банка е една от водещите банки в България и предлага широка гама от банкови услуги и продукти за своите клиенти. За да се свържете с Пощенска банка или да получите информация за техните услуги, можете да използвате различни начини за контакт.

Най-лесният начин за връзка с Пощенска банка е чрез техния контактен център. Можете да се свържете с тях на следния телефонен номер: 0700 18 555.

Това е безплатен номер за клиенти на Пощенска банка, който е достъпен 24/7. Квалифицирани служители на банката са на разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат с проблемите, с които се сблъсквате.

Друг начин за контакт с Пощенска банка е да изпратите имейл на техния адрес: info@poshtenskabanka.bg. Във вашето съобщение можете да зададете въпроси, да изразите своите притеснения или да поискате информация относно услугите на банката. Пощенска банка е известна със своето бързо реагиране и високостандартно обслужване на клиентите, така че ще получите отговор на вашето съобщение възможно най-скоро.

Освен телефонния номер и имейл адреса, Пощенска банка предлага и възможност за контакт чрез социалните мрежи.

Можете да ги намерите във Facebook и LinkedIn, където са активни и публикуват редовно актуална информация за банката и нейните услуги. Чрез тези платформи можете да изпратите съобщение директно на банката или да коментирате на техните публикации.

Важно е да отбележим, че Пощенска банка също така предлага и физически офиси, където можете да се обърнете лично за съвет или помощ. Разполагат с няколко отделения в страната, които можете да откриете на техния уебсайт или да се информирате от контактния център.

Техните служители са на ваше разположение и ще се радват да ви посрещнат и помогнат с всякакви въпроси, които имате.

В заключение, Пощенска банка предоставя множество начини за контакт с тях, за да бъдат винаги на разположение на своите клиенти. Независимо от начина, който предпочитате, вие ще получите бърз и професионален отговор от страна на банката. Поради това, ако имате въпроси или нужда от информация относно Пощенска банка, не се колебайте да се свържете с тях. Пощенска банка контакти ще бъдат винаги на ваше разположение, готови да ви помогнат.

Как да се свържете с Пощенска банка

За да се свържете с Пощенска банка, имате няколко възможности. Една от тях е чрез техния уебсайт. В долната част на началната страница на уебсайта има раздел “Контакти”, където можете да намерите информация за различните начини на контакт с банката.

Тук ще откриете телефонния номер на контактния център, работното време на банката, както и адресите на физическите им офиси.

Друг начин за контакт е чрез онлайн формуляра, който можете да попълните на уебсайта на Пощенска банка. В този формуляр можете да изразите своите въпроси или притеснения и да поискате конкретна информация. Банката се стреми да отговори възможно най-скоро на всички запитвания, изпратени чрез онлайн формуляра.

Ако предпочитате да се свържете с Пощенска банка по телефон, можете да ги потърсите на телефонния номер, посочен на уебсайта им. Телефонният номер е достъпен в работно време и на него можете да получите информация относно различните банкови услуги, да зададете въпроси или да разрешите проблеми, с които се сблъсквате.

Банката е известна с качественото си обслужване и компетентността на служителите си, които ще се постараят да ви помогнат възможно най-добре.

Още един начин за контакт с Пощенска банка е чрез социалните мрежи. Те имат официални профили в Facebook и LinkedIn, където публикуват актуална информация за банката и нейните услуги. Можете да изпратите съобщение директно на банката чрез тези платформи или да коментирате на техните публикации.

Служителите на банката са активни и отговарят на съобщенията и коментарите на клиентите си.

Важно е да помните, че за да получите най-бърз и ефективен отговор, трябва да предоставите ясна и точна информация във вашето запитване. Без значение кой начин на контакт изберете, Пощенска банка ще се постарае да ви помогне и отговори на вашите въпроси възможно най-добре. Не се колебайте да ги потърсите при нужда от информация или съвет, свързан с техните услуги. Пощенска банка контакти са на ваше разположение, за да ви помогнат.

Пощенска банка – информация за контакти и работно време

За да получите информация относно работното време на Пощенска банка и адресите на физическите им офиси, можете да посетите техния уебсайт или да се свържете с тях по телефон. В раздела “Контакти” на уебсайта името ще намерите точна информация относно работното време на банката, както и адресите на всички физически офиси в страната, където можете да се обърнете лично за съвет или помощ.

Банката има отделения в няколко големи града, които са удобно разположени и достъпни за клиентите. Всички отделения на Пощенска банка предлагат висококачествено обслужване и са оборудвани с всички необходими средства за провеждане на банкови операции.

Работното време на Пощенска банка може да варира в зависимост от конкретното отделение. Обикновено банката работи от понеделник до петък, от определен час сутринта до следобедните часове.

За да се уверите в работното време на конкретното отделение, можете да го проверите на уебсайта на банката или да се свържете с тях по телефон. Това ще ви помогне да планирате своето посещение и да се уверите, че ще имате достатъчно време да се обърнете към банката.

За да избегнете допълнителни неудобства и времеви загуби, може да се консултирате с Пощенска банка и да уточните документите, които трябва да носите със себе си, преди да посетите офиса на банката.

Това ще ви позволи да подготвите необходимите документи предварително и да се уверите, че ще получите необходимото обслужване, без да изпитвате затруднения. Чрез предварителна подготовка и контакт с Пощенска банка, можете да се осигурите, че ще имате гладък и безпроблемен опит при посещението си в техните офиси.

В заключение, ако имате нужда от информация относно работното време на Пощенска банка или адресите на техните физически офиси, можете да ги намерите на техния уебсайт или да се свържете с тях по телефон. Разполагайки с тази информация, ще можете да планирате и организирате посещението си в банката по най-удобния за вас начин. Пощенска банка контакти ще ви осигурят необходимата информация и подкрепа, за да получите професионално обслужване, което отговаря на вашите нужди и изисквания.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq