бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Предсрочно погасяване на кредит

Предимства на предсрочното погасяване на кредит

Предсрочно погасяване на кредит е един от начините да излезете от дълговете си по-бързо. Това означава, че ще платите цялата сума на кредита по-рано, отколкото е посочено в договора. За много хора това може да бъде трудно, но това може да има множество предимства в бъдеще.

Първото предимство на предсрочното погасяване на кредита е, че ще спестите пари по-късно. При погасяване на кредита преди време, ще намалите размера на общата лихва, която трябва да платите. Това означава, че ще спестите пари по-късно, защото няма да плащате толкова много лихва в продължение на няколко години.

Второто предимство на предсрочното погасяване на кредита е, че ще повишите своя кредитен рейтинг.

Когато вземате кредит, кредиторите проверяват вашата кредитна история, за да решат дали да ви дадат кредит. Когато предсрочно погасите кредита си, ще изпратите ясен сигнал към кредиторите, че нямате проблеми с плащанията. В резултат на това, вашият кредитен рейтинг ще се подобри, което може да ви помогне да получите по-добри условия за кредити в бъдеще.

Третото предимство на предсрочното погасяване на кредита е, че ще се освободите от стреса на дълговете.

Когато имате кредит, трябва да мислите за това как да го погасите в продължение на години. Когато предсрочно го погасите, ще се освободите от тази грижа и стрес. Това може да ви позволи да се фокусирате върху други неща, като например създаване на спестовен план или инвестиране във вашия бизнес.

В заключение, предсрочното погасяване на кредита може да има много полезни предимства. Трябва да обмислите тези предимства, когато вземате решение, дали да предсрочно го погасите или да продължите да плащате кредита според договора.

Как да извършите предсрочно погасяване на кредит?

Когато решите да предсрочно погасите кредита си, има няколко начина, по които може да го направите. Ето някои от тях:

Първият начин е да платите цялата сума на кредита на веднъж.

Това може да бъде трудно за много хора, защото ще трябва да имате значителна сума пари. Ако имате спестове или други активи, които можете да продадете или конвертирате в пари, това може да бъде начинът за вас.

Вторият начин е да увеличите месечните си вноски. Това означава, че ще плащате повече от минималната месечна вноска, което ще ви помогне да предсрочно погасите кредита си.

Трябва да проверите договора си за кредит, за да видите дали има някакви ограничения за увеличаване на месечните вноски.

Третият начин е да платите допълнителни суми по всяко време, когато имате възможност за това. Това може да бъде добра опция, ако имате допълнителни приходи, като бонуси от работата, данъчни възстановявания или други източници на приходи.

Четвъртият начин е да рефинансирате кредита си.

Това означава, че ще вземете нов кредит, който ще използвате за погасяване на стария кредит. Новият кредит може да има по-нисък процент на лихвата или по-добри условия, което може да ви помогне да спестите пари.

В заключение, предсрочното погасяване на кредита може да бъде постигнато по няколко начина. Трябва да обмислите кой от тези начини е най-добрият за вас, за да можете да погасите кредита си по-бързо и да спестите пари по лихвите. Не забравяйте, че трябва да се консултирате с кредитора си, за да проверите дали има някакви разходи за предсрочно погасяване на кредита.

Какво трябва да знаете преди да предсрочно погасите кредита си?

Предсрочното погасяване на кредита може да бъде полезно, но има няколко неща, които трябва да знаете, преди да вземете това решение. Ето някои от тези неща:

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че може да има разходи, свързани с предсрочното погасяване на кредита. Някои кредитори налагат такси или други разходи, когато клиентите им погасят кредитите си по-рано.

Тези разходи могат да намалят предимствата на предсрочното погасяване на кредита, затова е важно да проверите договора си за кредит или да се консултирате с кредитора си, за да разберете какви разходи може да има.

Второто нещо, което трябва да знаете, е, че може да има ограничения за предсрочното погасяване на кредита. Някои кредитори могат да имат ограничения за предсрочното погасяване на кредита. Например, може да има ограничения за размера на допълнителните плащания или за увеличаването на месечните вноски.

Тези ограничения могат да направят предсрочното погасяване на кредита по-трудно или по-скъпо.

Третото нещо, което трябва да знаете, е, че може да има данъчни последици. Предсрочното погасяване на кредита може да доведе до данъчни последици. Например, може да има данък върху пречистваната стойност на кредита или данък върху придобития доход.

Тези данъчни последици могат да намалят предимствата на предсрочното погасяване на кредита.

Четвъртото нещо, което трябва да знаете, е, че трябва да обмислите вашите финансови цели. Предсрочното погасяване на кредита може да бъде полезно, но трябва да обмислите вашите финансови цели и планове за бъдещето. Ако имате други приоритети, като спестове за пенсия или инвестиции в бизнеса си, може да е по-добре да продължите да плащате кредита според договора.

В заключение, предсрочното погасяване на кредита може да бъде полезно, но има някои неща, които трябва да вземете предвид. Трябва да проверите договора си за кредит, да се консултирате с кредитора си и да обмислите вашите финансови цели, преди да вземете това решение.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq