бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Предсрочно погасяване на кредит

Предимства и недостатъци на предсрочното погасяване на кредит

Предсрочното погасяване на кредит е процес, при който заемополучателят решава да плати цялата сума на заема преди изтичането на срока за неговото изплащане. Тази опция може да има както предимства, така и недостатъци за заемополучателя.

Едно от основните предимства на предсрочното погасяване на кредит е, че то намалява общата сума, която заемополучателят трябва да заплати.

Когато погасявате кредит по-рано, намалява общата лихва, която трябва да заплатите за употребата на парите. Това означава, че може да спестите значителна сума пари като намалите размера на лихвата, което е особено полезно в случаите, когато имате висока процентна ставка по кредита си.

Въпреки това, предсрочното погасяване на кредит може да има и някои недостатъци. Един от тях е, че някои банки могат да наложат такса за предсрочно погасяване на кредита.

Тази такса може да бъде значителна и да унищожи икономията, която искате да постигнете чрез предсрочното погасяване. Затова, преди да вземете решение за предсрочното погасяване на кредита си, е важно да се консултирате с банката и да разберете дали има такса и колко точно е тя.

Освен това, предсрочното погасяване на кредит може да намали и вашата кредитна рейтингова оценка.

Това може да се случи, защото при предсрочно погасяване на кредита губите част от историята си за изплащане на заема, което може да намали доверието на банките във вас като клиент. Затова е важно да се консултирате с финансов съветник или банков служител, преди да вземете решение за предсрочно погасяване на кредита си и да се уверите, че това решение няма да навреди на вашата кредитна история.

В заключение, предсрочното погасяване на кредита може да има както предимства, така и недостатъци. Всеки трябва да прецени внимателно своето финансово положение и да се консултира със специалист, преди да вземе решение за такава стъпка. Това е важно, за да се осигурите, че решението, което вземате, е най-доброто за вас и вашата финансова бъдеще.

Как да изчислим разходите при предсрочно погасяване на кредит

Изчисляването на разходите при предсрочно погасяване на кредит е важна стъпка, която трябва да бъде взета предвид от заемополучателя. Това може да помогне да се определи дали предсрочното погасяване на кредита е изгодно или не.

Първата стъпка при изчисляването на разходите е да се определи общата сума на кредита, която трябва да бъде погасена.

Това включва остатъчната сума на заема, както и всички лихви, такси и други разходи, свързани с кредита. Трябва да се обърне внимание на фиксирания процент и начина на изчисляване на лихвите, за да се получи точна сума.

След определянето на общата сума на кредита, следва да се изчисли наскоро месечна вноска, която трябва да се плаща. Това може да бъде направено чрез пресмятането на баланса на остатъчния кредит и прилагането на процентната ставка.

Сумата на вноските, които остават да се плащат до края на срока, се умножава по размера на месечната вноска.

След като са определени общата сума на кредита и наскоро месечната вноска, може да се изчисли разликата между тях. Това ще бъде сумата, която заемополучателят ще спести, ако реши да погаси кредита предсрочно.

Тази разлика може да се сравни с таксата за предсрочно погасяване, ако има такава, за да се види дали погасяването на кредита по-рано е изгодно.

Едно от полезните инструменти за изчисляване на разходите при предсрочно погасяване на кредит е калкулатор за предсрочно погасяване. Този калкулатор може да предостави детайлна информация за сумата, която трябва да се плати при предсрочното погасяване на кредита, включително и евентуални такси или други разходи.

В заключение, изчисляването на разходите при предсрочно погасяване на кредит е важна стъпка, която помага да се определи дали предсрочното погасяване е изгодно за заемополучателя. Това включва определяне на общата сума на кредита, наскоро месечна вноска и сравнение на разликата между тях. Използването на калкулатор за предсрочно погасяване може да бъде полезно при тази процедура.

Съвети за успешно предсрочно погасяване на кредита

За успешно предсрочно погасяване на кредита има няколко съвета, които заемополучателят може да вземе предвид. Това може да помогне да се избегнат проблеми и да се максимизира ползата от тази финансова стъпка.

Първият съвет е да се запознаете с условията и правилата за предсрочното погасяване на кредита. Всяка банка има различни правила и процедури, които трябва да бъдат спазени при предсрочно погасяване.

Това може да включва такси, ограничения по време или други изисквания. Едно от най-важните неща е да се уверите, че няма скрити такси или разходи, които биха увеличили общото плащане.

Вторият съвет е да се анализира финансовата ситуация и евентуалните предимства и недостатъци на предсрочното погасяване на кредита. Необходимо е да се обмисли дали наличните средства са достатъчни за погасяване на кредита и дали това няма да доведе до финансова нестабилност. Трябва да се вземе предвид и възможността за по-добро инвестиране на наличните средства, което може да донесе по-голяма печалба.

Третият съвет е да се осъществи комуникация с банката.

Преди да се вземе решение за предсрочно погасяване на кредита, е важно да се консултирате с банков служител или финансов съветник. Те могат да предоставят информация и съвети, свързани със специфичната ситуация и да помогнат за вземането на най-доброто решение. Също така, ако има възможност, може да се преговори с банката за по-добри условия при предсрочното погасяване, като намаление на таксите или лихвите.

Четвъртият съвет е да се планира бъдещето след предсрочното погасяване на кредита.

Важно е да се изготви финансов план за следващите месеци или години, който да включва икономии и инвестиции. Това може да помогне за поддържане на финансовата стабилност и да се избегне връщането към заеми в бъдеще.

В заключение, успешното предсрочно погасяване на кредита изисква внимателно планиране и анализ на финансовата ситуация. Важно е да се запознаете с условията и правилата на банката и да се консултирате със специалист. Предсрочното погасяване на кредита може да бъде изгодно, но само ако се вземат предвид всички аспекти на финансовото положение.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq