бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Програма плюс уникредит

Програма плюс уникредит: Како да добиете повеќе од својата кредитна картичка

Програма плюс уникредит е програма за лоялност која овозможува на клиентите на Уникредит да добијат повеќе од својата кредитна картичка. Со оваа програма, клиентите можат да уживаат во разни награди и попусти, што го прави користењето на кредитната картичка уште подобро и поволно.

Програмата плюс уникредит има многу предности за клиентите.

Првата предност е што клиентите добиваат бонус баланс со секое користење на својата кредитна картичка. Овој баланс може да се искористи за плаќање на кредитните задолженија, што значи дека клиентите можат да го намалат својот долг.

Другата предност на Програмата плюс уникредит е што клиентите можат да уживаат во разни попусти и награди.

Клиентите можат да добијат попусти за различни производи и услуги, како и да учествуваат во наградни игри. Овие награди и попусти можат да бидат многу корисни за клиентите, особено за оние кои редовно користат својата кредитна картичка.

За да се приклучите на Програмата плюс уникредит, клиентите треба да одат на веб-страницата на Уникредит и да се регистрираат.

Од таму, клиентите можат да го следат својот бонус баланс и да ги видат сите достапни попусти и награди.

Во целост, Програмата плюс уникредит е одлична опција за сите кои користат кредитни картички. Оваа програма има многу предности, како што се бонус балансот и попустите, што може да го направи користењето на кредитната картичка уште подобро и поволно. Не пропуштајте шансата да се приклучите на Програмата плюс уникредит и да уживате во сите награди и попусти кои ги нуди.

Како да се приклучите на Програма плюс уникредит и да уживате во награди и попусти

Програмата плюс уникредит е одличен начин да се добијат повеќе од својата кредитна картичка. Со оваа програма, клиентите на Уникредит можат да уживаат во разни награди и попусти, што го прави користењето на кредитната картичка уште подобро и поволно.

За да се приклучите на Програмата плюс уникредит, клиентите треба да одат на веб-страницата на Уникредит и да се регистрираат.

По регистрацијата, клиентите ќе добијат своја картичка за лоялност, која ќе им овозможи да уживаат во сите предности на Програмата плюс уникредит.

Програмата плюс уникредит има многу различни начини на наградување на своите клиенти. Клиентите можат да добијат бонус баланс со секое користење на својата кредитна картичка, како и да учествуваат во разни наградни игри.

Овие награди можат да бидат многу корисни за клиентите, особено за оние кои редовно користат својата кредитна картичка.

Од попусти, клиентите можат да добијат различни попусти за разни производи и услуги. На пример, клиентите можат да добијат попуст на купување во одредени продавници, попуст на карти за кино или театарски представи, како и попуст на патувања и хотели.

Овие попусти можат да бидат многу корисни за клиентите, особено за оние кои често патуваат или купуваат одредени производи и услуги.

Во целост, Програмата плюс уникредит е одличен начин да се добијат повеќе од својата кредитна картичка. Оваа програма има многу предности, како што се бонус балансот и попустите, што може да го направи користењето на кредитната картичка уште подобро и поволно. Не пропуштајте шансата да се приклучите на Програмата плюс уникредит и да уживате во сите награди и попусти кои ги нуди.

Програма плюс уникредит: Како да го користите својот бонус баланс за плаќање на кредитните задолженија

Програмата плюс уникредит не само што им нуди на клиентите награди и попусти, туку и може да им помогне да го намалат својот долг. Клиентите можат да го користат својот бонус баланс за плаќање на кредитните задолженија, што значи дека можат да го намалат својот долг и да го олеснат своето финансиско станување.

За да го искористат својот бонус баланс за плаќање на кредитните задолженија, клиентите треба да го посетат банкоматот на Уникредит и да изберат опцијата за плаќање со бонус баланс. Од таму, клиентите можат да го внесат својот број на кредитната картичка и да го изберат износот на задолжението што сакаат да го платат.

Користењето на бонус балансот за плаќање на кредитните задолженија може да биде многу корисно за клиентите, особено за оние кои имаат големи кредитни задолженија. Оваа опција може да им помогне да го намалат својот долг и да го олеснат своето финансиско станување.

Во целост, Програмата плюс уникредит е одличен начин да се добијат повеќе од својата кредитна картичка. Оваа програма има многу предности, како што се бонус балансот и попустите, како и опцијата за користење на бонус балансот за плаќање на кредитните задолженија. Не пропуштајте шансата да се приклучите на Програмата плюс уникредит и да уживате во сите награди и попусти кои ги нуди, како и да го намалите својот долг со користење на бонус балансот.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq