бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Профи кредит калкулатор

Профи кредит калкулатор – какво представлява?

Използването на профи кредит калкулатор е изключително добра и полезна практика за случаите, в които ви предстои изтегляне на бърз кредит. По своята същност профи кредит калкулатор е инструмент, даващ ви възможност да направите всички необходими пресмятания относно съответния кредит. В него можете да въведете сумата на желания от вас кредит, лихвата, която ще ви бъде изисквана, както и срока на изплащане. След като направите това, инструментът ще ви покаже колко би ви струвал взетият кредит, или казано с други думи колко ще трябва да платите във връзка с неговото последващо погасяване.

Профи кредит калкукатор – защо да го използвате?

Няколко са причините, поради които употребата на профи кредит калкулатор би била най-вярното решение за вас. По принцип преди вземане на бърз кредит винаги трябва да сте си направили своите изчисления и да знаете точно колко ще ви струва връщането му. Така бихте си спестили редица неприятни изненади впоследствие. За съжаление много хора, теглещи бързи кредити, не си правят подобни изчисления и често се оказват неподготвени за последващото връщане на въпросните кредити. Оттам се стига и до проблемите при изплащането, нуждата от увеличаване срока на кредита, а в някои случаи – и изпадането в доста неприятна дългова спирала.

Нещо повече – използването на профи кредит калкулатор ще ви помогне да прецените коя е най-точната сума на кредита, удовлетворяваща вашите нужди, изисквания и финансови възможности. Благодарение на профи кредит калкулатор ще можете да разработите различни сценарии, базирани на конкретна сума на кредита, която бихте изтеглили. В зависимост от това какво ви показват въпросните сценарии, ще вземете адекватно решение по отношение избора на сума на бързия кредит. Не забравяйте, че сумата на кредита, който ще вземете, трябва от една страна да е достатъчна, за да покрие текущите ви разходи и задължения, а от друга – да не е прекалено голяма и да не ви създаде прекомерна финансова тежест при последващото изплащане.

Профи кредит калкулатор – какво да правите след употребата му?

След употребата на профи кредит калкулатор ви остава просто да кандидатствате за сумата, която отговаря на най-благоприятния за вас сценарий, показан от калкулатора. Не забравяйте преди подписването на договора за бърз кредит да прегледате подробно всички условия и клаузи в него. Трябва да сте сигурни, че въпросните условия и клаузи съответстват на тези в разработения от вас сценарий. Така няма да има никакви неприятни изненади след вземането на кредита и всичко по отношение съставения план за погасяването му ще протече гладко и безпроблемно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq