бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Първа инвестиционна банка работно време

Работното време на Първа инвестиционна банка – информация и условия

Работното време на Първа инвестиционна банка – информация и условия

Първа инвестиционна банка е една от най-големите банки в България и предлага разнообразни банкови услуги на своите клиенти. Работното време на банката е важен фактор за всички, които имат нужда от банкови услуги.

Банката има гъвкаво работно време, което е удобно за клиентите, които имат заети графици.

Работното време на Първа инвестиционна банка е от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа. В събота и неделя банката не работи. Това работно време е валидно за всички офиси на банката в страната.

Въпреки това, има някои изключения, когато работното време може да бъде различно. Например, ако има празници или банкови почивни дни, работното време може да бъде променено.

За да се информирате за работното време на Първа инвестиционна банка, можете да посетите уебсайта на банката или да се свържете с клиентския център на банката.

Там ще получите подробна информация за работното време на банката и за услугите, които предлага.

Ако имате нужда от банкови услуги, но не можете да посетите офиса на банката по време на работното й време, можете да използвате онлайн банкирането. Това е удобен начин да получите достъп до банковите услуги на Първа инвестиционна банка, без да трябва да посещавате офиса на банката.

Работното време на Първа инвестиционна банка е удобно за всички, които имат нужда от банкови услуги. Банката предлага гъвкаво работно време, което е удобно за клиентите. За да се информирате за работното време на банката, можете да посетите уебсайта на банката или да се свържете с клиентския център на банката.

Как да се свържем с Първа инвестиционна банка при възникнали проблеми с работното време?

Как да се свържем с Първа инвестиционна банка при възникнали проблеми с работното време?

Въпреки гъвкавото работно време на Първа инвестиционна банка, може да възникнат проблеми, когато клиентите не могат да посетят банката по време на работното й време. В такива случаи, клиентите могат да се свържат с банката по различни начини.

Ако имате нужда от помощ или срещнете проблем с работното време на Първа инвестиционна банка, можете да се свържете с клиентския център на банката. Там ще получите подробна информация за работното време на банката и за услугите, които предлага.

Можете да се свържете с клиентския център на банката по телефон, имейл или чрез онлайн чат.

Ако имате нужда от спешна помощ, можете да се свържете с банката по всяко време на денонощието. Банката предлага 24-часова поддръжка на клиентите си, която включва и помощ при проблеми с работното време на банката.

Освен това, клиентите на Първа инвестиционна банка могат да използват онлайн банкирането, което е удобен начин да получите достъп до банковите услуги на банката, без да трябва да посещавате офиса й. Това е особено полезно, когато има проблеми с работното време на банката.

В заключение, клиентите на Първа инвестиционна банка могат да се свържат с банката по различни начини, ако имат нужда от помощ или срещнат проблем с работното време на банката. Банката предлага гъвкаво работно време и 24-часова поддръжка на клиентите си, за да гарантира, че всички клиенти получават необходимата помощ и поддръжка.

Промени в работното време на Първа инвестиционна банка – какво трябва да знаем?

Промени в работното време на Първа инвестиционна банка – какво трябва да знаем?

Първа инвестиционна банка може да промени работното си време поради различни причини, като празници, банкови почивни дни или други фактори. В такива случаи, клиентите на банката трябва да бъдат информирани за промените в работното време.

За да се информирате за промените в работното време на Първа инвестиционна банка, можете да посетите уебсайта на банката или да се свържете с клиентския център на банката. Там ще получите подробна информация за промените в работното време на банката и за услугите, които предлага.

Когато има промени в работното време на Първа инвестиционна банка, те обикновено се обявяват предварително, за да се улесни клиентите на банката.

Това може да се направи чрез уебсайта на банката, социалните мрежи или чрез изпращане на имейл до клиентите.

Клиентите на Първа инвестиционна банка трябва да бъдат внимателни и да следят за промени в работното време на банката, за да не срещнат затруднения при посещаване на офиса на банката. Освен това, клиентите могат да използват онлайн банкирането, което е удобен начин да получите достъп до банковите услуги на Първа инвестиционна банка, без да трябва да посещавате офиса й.

В заключение, клиентите на Първа инвестиционна банка трябва да бъдат информирани за промените в работното време на банката, за да не срещнат затруднения при посещаване на офиса на банката. Банката предлага гъвкаво работно време и различни начини за комуникация с клиентите си, за да гарантира, че всички клиенти получават необходимата помощ и поддръжка.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq