бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Първи безлихвен кредит

Първи безлихвен кредит – същност на услугата

Първи безлихвен кредит е услуга, която все повече кредитни компании предлагат на своите нови клиенти. Тя е метод, позволяващ промотиране на дейността на конкретната компания и достигане до по-широк кръг от потребители. Същността на услугата „Първи безлихвен кредит“ е много проста – тя дава възможност на клиента да си набави необходимите му финансови средства бързо и лесно, а впоследствие да върне само и единствено сумата, която е взел. Това е голямо преимущество за хората, които са изпаднали в моментно финансово затруднение и имат нужда от външна подкрепа, за да покрият текущите си разходи и неотложните задължения. 

Първи безлихвен кредит – при какви условия се отпуска?

Условията, свързани с отпускането на първи безлихвен кредит, обикновено са доста изгодни за клиента. Той има възможността да бъде достатъчно гъвкав по отношение определянето на точната сума, която ще вземе, както и на периода за нейното връщане. В повечето случаи сумите, които се отпускат по първи безлихвен кредит, са между 50 и 1000 лева, докато срокът на погасяване е от 5 до 30 дни. Ако имате някакви затруднения и не можете да се справите с връщането на заема в рамките на уговорения период, трябва веднага да се свържете с кредитора. Вероятно ще ви бъде предоставено удължаване срока на кредита със 7, 15 или 30 дни.

Първи безлихвен кредит – какви допълнителни преимущества ще получите?  

Вземайки първи безлихвен кредит от надеждна фирма за бързи кредити, вие ще получите и редица допълнителни преимущества. Първото сред тях е бързината. За разлика от стандартните банкови заеми, при бързите кредити процедурите по кандидатстване и одобрение са изключително опростени и дават възможност за получаване на необходимите средства в максимално кратки срокове. Когато човек има спешна нужда от финансови средства за покриване на текущи разходи или задължения, той едва ли би могъл да си позволи да чака седмици наред за одобрение и превеждане на средствата по сметката му.

Друго предимство на услугата „Първи безлихвен кредит“ е гарантираният комфорт за клиента. При вземане на първи безлихвен кредит на практика цялата процедура по кандидатстване може да бъде извършена онлайн. Няма да има нужда да се занимавате с търсене и попълване на купища документи, както и с чакане по опашки и гишета. Ще трябва да попълните единствено обикновен формуляр за кандидатстване, в който се вписват главно данни от личната карта. След това го подавате онлайн и в рамките на минути ще ви бъде върнат отговор. В случай, че сте одобрени, желаната сума пари ще бъде преведена по сметката ви още на същия ден.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq