бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Револвиращ кредит

Какво е Револвиращ кредит и как работи?

Револвиращият кредит е вид кредит, който предоставя възможност за повторно използване на кредитната линия, след като се погасят предходните задължения. Това означава, че кредитът може да се използва повторно, без да е необходимо да се кандидатства за нов кредит.

Как работи Револвиращият кредит?

Револвиращият кредит предоставя кредитна линия, която може да се използва по всяко време.

Когато се използва кредитната линия, се започва да се плаща лихва върху използваната сума. Тази лихва се плаща до момента, в който се погасят задълженията.

Когато се погасят задълженията, кредитната линия се възстановява и може да се използва отново. Това означава, че Револвиращият кредит е подходящ за хора, които имат нужда от постоянен достъп до кредит, но не и за хора, които търсят кредит за еднократна употреба.

Предимствата на Револвиращия кредит

Един от големите предимства на Револвиращия кредит е, че може да се използва по всяко време.

Това означава, че ако имате неотложни нужди от пари, можете да използвате кредитната линия, без да е необходимо да кандидатствате за нов кредит.

Освен това, Револвиращият кредит предоставя гъвкавост при плащането на задълженията. Можете да плащате само минималната сума, която е посочена във вашата кредитна карта, или да плащате повече, за да намалите баланса на кредитната линия.

Недостатъците на Револвиращия кредит

Един от недостатъците на Револвиращия кредит е, че лихвата може да бъде по-висока в сравнение с други видове кредити.

Това е заради гъвкавостта, която предоставя кредитът.

Освен това, Револвиращият кредит може да бъде източник на дългове, ако не се управлява правилно. Ако не плащате задълженията си своевременно, може да се натрупат големи лихви и такси за казуси, които да увеличат баланса на кредитната линия.

Как да изберете най-добрия Револвиращ кредит за вас?

При избора на Револвиращ кредит е важно да се обърне внимание на лихвата, таксите и гъвкавостта при плащането на задълженията. Трябва да се избере кредит, който отговаря на вашите нужди и възможности за плащане на задълженията. Трябва да се избягва използването на кредита за ненужни разходи и да се управлява правилно, за да се избегнат дългове.

Предимствата и недостатъците на Револвиращия кредит

Предимствата и недостатъците на Револвиращия кредит

Револвиращият кредит има много предимства, но и някои недостатъци, които трябва да се имат предвид при избора на този вид кредит.

Едно от големите предимства на Револвиращия кредит е, че може да се използва по всяко време. Това означава, че ако имате неотложни нужди от пари, можете да използвате кредитната линия, без да е необходимо да кандидатствате за нов кредит.

Освен това, Револвиращият кредит предоставя гъвкавост при плащането на задълженията. Можете да плащате само минималната сума, която е посочена във вашата кредитна карта, или да плащате повече, за да намалите баланса на кредитната линия.

Въпреки това, Револвиращият кредит има и някои недостатъци. Един от тях е, че лихвата може да бъде по-висока в сравнение с други видове кредити.

Това е заради гъвкавостта, която предоставя кредитът. Освен това, Револвиращият кредит може да бъде източник на дългове, ако не се управлява правилно.

Ако не плащате задълженията си своевременно, може да се натрупат големи лихви и такси за казуси, които да увеличат баланса на кредитната линия.

При избора на Револвиращ кредит е важно да се обърне внимание на лихвата, таксите и гъвкавостта при плащането на задълженията. Трябва да се избере кредит, който отговаря на вашите нужди и възможности за плащане на задълженията. Трябва да се избягва използването на кредита за ненужни разходи и да се управлява правилно, за да се избегнат дългове.

В заключение, Револвиращият кредит е подходящ за хора, които имат нужда от постоянен достъп до кредит, но не и за хора, които търсят кредит за еднократна употреба. Трябва да се имат предвид предимствата и недостатъците на този вид кредит, за да се вземе правилното решение при избора му.

Как да изберете най-добрия Револвиращ кредит за вас?

Как да изберете най-добрия Револвиращ кредит за вас?

При избора на Револвиращ кредит е важно да се обърне внимание на няколко фактора, които могат да повлияят на вашето решение.

Първо, трябва да се избере кредит, който отговаря на вашите нужди. Това означава, че трябва да се избере кредит с кредитна линия, която отговаря на вашите финансови нужди.

Ако имате нужда от по-голяма кредитна линия, трябва да изберете кредит, който предлага по-голяма кредитна линия. Ако имате нужда от по-малка кредитна линия, трябва да изберете кредит, който предлага по-малка кредитна линия.

Второ, трябва да се обърне внимание на лихвата и таксите, които са свързани с кредита.

Трябва да се избере кредит с ниска лихва и ниски такси, за да се намали разходите по кредита.

Трябва да се има предвид, че Револвиращият кредит може да има по-висока лихва в сравнение с други видове кредити, поради гъвкавостта, която предоставя.

Трето, трябва да се обърне внимание на гъвкавостта при плащането на задълженията.

Трябва да се избере кредит, който предоставя гъвкавост при плащането на задълженията, за да се избегнат допълнителни разходи и дългове. Можете да плащате само минималната сума, която е посочена във вашата кредитна карта, или да плащате повече, за да намалите баланса на кредитната линия.

Четвърто, трябва да се избегнат кредитите с високи такси за казуси и скрити такси.

Трябва да се избере кредит, който не предлага скрити такси и такси за казуси, за да се избегнат допълнителни разходи.

В заключение, при избора на Револвиращ кредит е важно да се обърне внимание на кредитната линия, лихвата и таксите, гъвкавостта при плащането на задълженията и скритите такси. Трябва да се избере кредит, който отговаря на вашите нужди и възможности за плащане на задълженията, за да се избегнат дългове и допълнителни разходи.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq