бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиране на ипотечен кредит

Какво е рефинансиране на ипотечен кредит и какви са неговите предимства?

Рефинансиране на ипотечен кредит е процес, при който заемополучникът се обръща към нова финансова институция, за да погаси своя текущ ипотечен кредит. Това позволява на заемополучника да получи по-добри условия за кредита, като по-нисък лихвен процент и по-дълъг срок на погасяване.

Най-голямата предимство при рефинансиране на ипотечен кредит е намаляването на месечната вноска. Това може да бъде особено полезно, ако заемополучникът има финансови трудности или просто желае да постави повече пари в джоба.

Освен това, рефинансирането може да доведе до намаляване на общата сума, която заемополучникът трябва да плати за кредита.

Това е възможно благодарение на по-ниския лихвен процент и по-дългия срок на погасяване.

Рефинансирането на ипотечен кредит може да бъде особено полезно, ако заемополучникът има добра кредитна история. Това може да послужи като индикация за финансовата институция, че заемополучникът е надежден и може да се разчита на него за погасяване на заема.

В общи линии, рефинансирането на ипотечен кредит предоставя множество предимства за заемополучника. Това може да донесе ползи във финансов план и може да бъде особено полезно, ако заемополучникът има нужда от повече пари за спестяване или за други финансови цели.

Как да изберем най-добрата оферта за рефинансиране на ипотечен кредит?

Когато заемополучникът реши да рефинансира своя ипотечен кредит, той трябва да избере най-добрата оферта за него. Преди да започне търсенето на нова финансова институция, заемополучникът трябва да събере информация за състоянието на пазара на ипотечни кредити.

Това включва провеждане на проучване за предлаганите условия на различни финансови институции, както и проверка на лихвения процент и условията за погасяване на кредита.

Заемополучникът трябва да се увери, че новата оферта за рефинансиране на ипотечен кредит е по-изгодна от текущата му оферта за кредит. Това може да включва по-нисък лихвен процент, по-дълъг срок на погасяване или други предимства, като намаляване на месечни вноски.

Заемополучникът трябва да се консултира с различни финансови институции и да получи оферти от тях, преди да вземе решение за рефинансиране на ипотечен кредит. Важно е да се сравнят условията на различните оферти, за да се намери най-добрата за заемополучника.

Трябва да се има предвид, че рефинансирането на ипотечен кредит може да доведе до някои допълнителни разходи, като такси за преоформяне на кредит или други такси, свързани с новата оферта за кредит. Заемополучникът трябва да се увери, че разходите за рефинансиране на ипотечен кредит са оправдани от предимствата, които той ще получи.

В крайна сметка, изборът на най-добрата оферта за рефинансиране на ипотечен кредит е ключов за успешното рефинансиране на кредита. Заемополучникът трябва да направи подробно проучване на пазара и да избере най-добрата оферта, която ще му донесе максимални предимства.

Какви са стъпките за рефинансиране на ипотечен кредит и как да ги изпълним успешно?

Когато заемополучникът реши да рефинансира своя ипотечен кредит, трябва да следва няколко стъпки, за да осигури успешното му изпълнение. Първата стъпка е да събере всички необходими документи, които ще му бъдат необходими за представяне на заявлението си за рефинансиране.

Тези документи включват копия на договора за ипотечен кредит, приходни документи, копия на лични документи и други документи, които могат да бъдат необходими за потвърждаване на доходите и финансовото състояние на заемополучника.

След това, заемополучникът трябва да се свърже с новата финансова институция, която ще му предложи оферта за рефинансиране на ипотечен кредит. Той трябва да предостави необходимата информация за рефинансирането, за да получи оферта за новия кредит.

След като заемополучникът получи оферти от различни финансови институции, той трябва да се увери, че избраната от него оферта е най-добрата.

Това включва сравняване на условията на различните оферти и уверяване, че разходите за рефинансиране на ипотечния кредит са оправдани от предимствата, които той ще получи.

След избирането на най-добрата оферта за рефинансиране на ипотечен кредит, заемополучникът трябва да подаде заявление за кредита и да представи всички необходими документи, които му бяха поискани от финансовата институция.

След като заявлението му бъде одобрено, той трябва да погаси текущия си ипотечен кредит с новия кредит, който е получил.

Възможно е да има допълнителни такси за преоформяне на кредита или други такси, свързани с новия кредит, които трябва да бъдат платени от заемополучника.

В крайна сметка, рефинансирането на ипотечен кредит може да бъде полезно за заемополучника, ако се изпълнят всички необходими стъпки успешно. Това може да донесе полза във финансов план и да улесни живота на заемополучника.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq