бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиране на кредити с лошо цкр

Какво е рефинансиране на кредити с лошо цкр и какви са предимствата му?

Рефинансиране на кредити с лошо цкр е процес, при който заемополучникът с лоша кредитна история се опитва да прехвърли дълга си по кредита от една банка към друга, която ще му предложи по-изгодни условия. Основната цел на рефинансирането е да се получи по-низка месечна вноска, по-нисък лихвен процент и по-дълъг срок на възстановяване на кредита.

Предимствата на рефинансирането на кредити с лошо цкр са много, но основните са следните:

1.

По-ниски месечни вноски – когато се рефинансира кредит с лошо цкр, заемополучникът може да получи по-ниска месечна вноска, която е по-лесна за плащане.

2. По-нисък лихвен процент – в повечето случаи рефинансирането на кредит с лошо цкр се прави с цел да се получи по-нисък лихвен процент.

Това може да намали общата сума, която трябва да се плаща за кредита, и да улесни плащането на дълга.

3. По-дълъг срок на възстановяване на кредита – когато се рефинансира кредит с лошо цкр, заемополучникът може да получи по-дълъг срок за възстановяване на кредита.

Това може да намали месечните вноски, които трябва да се плащат, и да улесни плащането на дълга.

Рефинансирането на кредити с лошо цкр може да бъде много полезно, но трябва да бъде правилно подготвено. В следващият оdlomak ще разгледаме как да се подготвим за рефинансиране на кредити.

Как да се подготвим за рефинансиране на кредити с лошо цкр?

За да се подготвим за рефинансиране на кредити с лошо цкр е необходимо да извършим няколко стъпки.

1. Първата стъпка е да се провери кредитната история. Това може да се направи чрез заявка за кредитен отчет от кредитни агенции, като например Българска Кредитна Агенция.

2. След като получим кредитния отчет, трябва да го анализираме, за да проверим дали има грешки в него. Ако има, трябва да се свържем с кредитната агенция, за да ги коригира.

3. След това трябва да разгледаме нашата настояща финансова ситуация и да преценим дали можем да плащаме по-ниска месечна вноска или не.

Това може да включва анализ на нашите текущи разходи и приходи.

4. Ако решихме да продължим с рефинансирането на кредитите, трябва да се свържем с различни кредитни институции, за да получим повече информация за тяхните условия за рефинансиране.

5.

След като съберем информацията, трябва да я анализираме и да изберем най-доброто предложение за нас. Това включва сравняване на лихвените проценти, таксите и другите разходи, свързани с рефинансирането на кредити с лошо цкр.

6. Накрая, трябва да подадем заявка за рефинансиране на кредита и да предоставим необходимата документация. Това може да включва копия на нашата лична карта, доказателства за доходите ни и други документи, които изисква кредитната институция.

Подготовката за рефинансиране на кредити с лошо цкр може да бъде много времеемко и трудно, но ако се извърши правилно, може да доведе до значително подобрение на нашата финансова ситуация.

Как да изберем най-добрата оферта за рефинансиране на кредити с лошо цкр?

Когато сме готови да изберем най-добрата оферта за рефинансиране на кредити с лошо цкр, съществуват няколко фактора, които трябва да се имат предвид.

1. Лихвен процент – това е основният разход за кредита, който трябва да се вземе предвид при избора на оферта за рефинансиране на кредити. По-ниският лихвен процент ще доведе до по-ниска обща сума, която трябва да се плати за кредита, и по-ниска месечна вноска.

2. Такси и такси за обработка – различни кредитни институции могат да имат различни такси и такси за обработка на заявката за рефинансиране на кредит. Тези такси могат да бъдат значителни, затова е важно да се проверят всички такси, свързани с рефинансирането на кредитите.

3. Срок на възстановяване на кредита – рефинансирането на кредити с лошо цкр може да доведе до по-дълъг срок на възстановяване на кредита.

Това може да намали месечните вноски, но може да увеличи общата сума, която трябва да се плати за кредита.

4. Условия за рефинансиране – различни кредитни институции могат да имат различни условия за рефинансиране на кредити с лошо цкр. Тези условия могат да включват изисквания за доходи, кредитна история и други.

5. Репутация на кредитната институция – важно е да се избере кредитна институция с добра репутация и отлична услуга на клиентите. Това може да бъде от голямо значение при решаването на проблеми, свързани с рефинансирането на кредитите.

6. Достъпност – изборът на кредитна институция за рефинансиране на кредити може да зависи и от това, колко е лесно да се получи кредита.

При избора на най-добрата оферта за рефинансиране на кредити с лошо цкр, е важно да се вземат предвид всички гореспоменати фактори, за да се получи най-доброто решение за нашата финансова ситуация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq