бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиране на просрочени кредити

Какво е рефинансиране на просрочени кредити и какви са предимствата му?

Рефинансирането на просрочени кредити е процес, при който заемополучникът се обръща към друг кредитор, за да погаси своя просрочен кредит. Това може да бъде полезно за хора, които имат трудности с плащането на месечните вноски или които искат да намалят размера на месечните си вноски.

Предимствата на рефинансирането на просрочени кредити са многобройни.

Първо, заемополучникът може да получи по-ниска лихва, която да му помогне да плати по-малко пари за кредита си. Второ, той може да получи по-дълъг период за погасяване на кредита, който да му даде повече време да го погаси. Трето, той може да получи по-добри условия за кредита си, като например по-малки такси за обработка на кредита или по-малки такси за прекъсване на кредита.

Рефинансирането на просрочени кредити може да бъде полезно за хора, които имат трудности с плащането на месечните вноски или които искат да намалят размера на месечните си вноски. Това може да бъде особено полезно за хора, които имат много кредити и искат да ги обединят в един кредит.

Въпреки това, рефинансирането на просрочени кредити има и своите рискове.

Един от най-големите рискове е, че заемополучникът може да плати повече пари за кредита си, отколкото ако беше продължил да плаща месечните вноски на своя просрочен кредит. Освен това, заемополучникът може да се озове в по-лоша финансова ситуация, ако не може да плати месечните вноски на новия кредит.

В заключение, рефинансирането на просрочени кредити може да бъде полезно за хора, които имат трудности с плащането на месечните вноски или които искат да намалят размера на месечните си вноски. Въпреки това, те трябва да бъдат внимателни и да изберат най-добрата оферта за рефинансиране на просрочени кредити, за да избегнат рисковете, свързани с този процес.

Как да изберем най-добрата оферта за рефинансиране на просрочени кредити?

Когато търсите най-добрата оферта за рефинансиране на просрочени кредити, има няколко неща, които трябва да вземете предвид.

Първо, трябва да сравните различните оферти на различни кредитори. Това може да включва сравняване на лихвите, таксите и другите разходи, свързани с кредита.

Второ, трябва да проверите кредитора, за да се уверите, че е надежден и има добра репутация. Трето, трябва да се уверите, че новият кредит ще ви помогне да платите просрочения си кредит и да не ви доведе до по-лоша финансова ситуация.

Когато сравнявате различни оферти за рефинансиране на просрочени кредити, трябва да се съсредоточите върху лихвите и таксите.

По-ниската лихва може да ви помогне да платите по-малко пари за кредита си, докато по-ниските такси могат да ви помогнат да платите по-малко за обработката на кредита.

Въпреки това, трябва да обърнете внимание и на други разходи, като таксите за прекъсване на кредита или таксите за ранно погасяване на кредита.

Когато проверявате кредитора, трябва да се уверите, че е надежден и има добра репутация.

Това може да включва проверка на мненията на други хора за кредитора, както и проверка на неговата лицензия и регистрация.

Трябва да се уверите, че кредиторът е регистриран и има лиценз за предоставяне на кредити.

Накрая, трябва да се уверите, че новият кредит ще ви помогне да платите просрочения си кредит и да не ви доведе до по-лоша финансова ситуация.

Това може да включва проверка на месечните вноски и периода за погасяване на кредита. Трябва да се уверите, че можете да платите месечните вноски на новия кредит и че периодът за погасяване на кредита е подходящ за вас.

В заключение, когато търсите най-добрата оферта за рефинансиране на просрочени кредити, трябва да сравните различните оферти на различни кредитори, да проверите кредитора и да се уверите, че новият кредит ще ви помогне да платите просрочения си кредит и да не ви доведе до по-лоша финансова ситуация.

Какви са рисковете при рефинансиране на просрочени кредити и как да ги избегнем?

Рефинансирането на просрочени кредити може да бъде полезно за хора, които имат трудности с плащането на месечните вноски или които искат да намалят размера на месечните си вноски. Въпреки това, този процес има и своите рискове, които трябва да се избегнат.

Един от най-големите рискове при рефинансирането на просрочени кредити е, че заемополучникът може да плати повече пари за кредита си, отколкото ако беше продължил да плаща месечните вноски на своя просрочен кредит.

Това може да се случи, ако новият кредит има по-висока лихва или по-големи такси за обработка на кредита.

Друг риск при рефинансирането на просрочени кредити е, че заемополучникът може да се озове в по-лоша финансова ситуация, ако не може да плати месечните вноски на новия кредит. Това може да се случи, ако месечните вноски на новия кредит са по-високи от тези на стария кредит или ако периодът за погасяване на кредита е по-кратък.

За да избегнете тези рискове, трябва да направите добра оценка на своята финансова ситуация и да изберете най-добрата оферта за рефинансиране на просрочени кредити.

Трябва да се уверите, че можете да платите месечните вноски на новия кредит и че периодът за погасяване на кредита е подходящ за вас. Трябва да се уверите, че новият кредит има по-ниска лихва и по-малки такси за обработка на кредита.

Освен това, трябва да се уверите, че кредиторът е надежден и има добра репутация.

Това може да включва проверка на мненията на други хора за кредитора, както и проверка на неговата лицензия и регистрация.

Ако сте в състояние да избегнете рисковете, свързани с рефинансирането на просрочени кредити, този процес може да ви помогне да подобрите финансовото си положение. Можете да намалите размера на месечните си вноски или да получите по-дълъг период за погасяване на кредита.

В заключение, рефинансирането на просрочени кредити може да бъде полезно за хора, които имат трудности с плащането на месечните вноски или които искат да намалят размера на месечните си вноски. Въпреки това, трябва да се избегнат рисковете, свързани с този процес, като се избере най-добрата оферта за рефинансиране на просрочени кредити и се направи добра оценка на своята финансова ситуация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq