бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиране

Какво е рефинансиране и какви са неговите основни принципи?

Когато става въпрос за финансови ангажименти и дългове, рефинансирането може да бъде полезна стратегия за оптимизиране на нашите финанси. Но какво всъщност означава този термин и какви са неговите основни принципи?

Рефинансирането представлява процеса на замяна на текущ кредит с нов кредит, който обикновено предоставя по-добри условия за заемащия.

Това може да включва по-нисък лихвен процент, по-дълъг срок на възстановяване или по-малки месечни вноски. Целта на рефинансирането е да намали финансовата тежест за заемащия и да му помогне да се справи по-лесно със задълженията си.

Един от основните принципи на рефинансирането е да се намали общата сума, която трябва да се възстанови. Това може да стане чрез намаляване на лихвения процент или удължаване на срока на възстановяване.

С по-нисък лихвен процент заемащият ще заплати по-малко общо количество лихва през целия срок на кредита. С удължаването на срока на възстановяване, месечните вноски стават по-малки, но общата сума, която трябва да се възстанови, може да се увеличи поради добавените лихви.

Освен намаляване на общата сума за възстановяване, друг принцип на рефинансирането е да се обединят различни дългове в един кредит.

Това може да бъде полезно, ако имаме няколко кредита с различни условия и месечни вноски. Чрез рефинансиране можем да обединим всички тези дългове в един кредит с по-добри условия, което ще улесни управлението на финансите ни.

В заключение, рефинансирането представлява полезен инструмент за оптимизиране на финансовите ангажименти и справяне с дълговете. Чрез намаляване на общата сума за възстановяване и обединяване на различните дългове в един кредит, можем да постигнем по-добри условия и по-лесно да се справим със задълженията си. След като разберем принципите на рефинансирането, можем да използваме тази стратегия за подобряване на нашата финансова ситуация.

Предимствата на рефинансирането и как да го използваме за оптимизиране на финансовите си задължения?

Рефинансирането предоставя множество предимства, които можем да използваме за оптимизиране на нашите финансови задължения. Ето някои от основните предимства и начини, по които можем да ги използваме:

1. Намаляване на лихвените разходи: Една от най-големите предимства на рефинансирането е възможността да намалим лихвените разходи.

Като се прехвърлим на кредит с по-нисък лихвен процент, можем да спестим значителна сума пари през целия срок на кредита. Това е особено полезно, ако имаме кредит с висока лихва или ако лихвеният процент на пазара се е понижил от момента, в който сме взели кредита си.

2. Удължаване на срока на възстановяване: Ако искаме да намалим месечните вноски и да разпределим плащанията си в по-дълъг период от време, рефинансирането ни дава тази възможност. Като удължим срока на възстановяване на кредита, можем да намалим месечните натоварвания и да освободим част от нашите финанси за други нужди или инвестиции.

3.

Опростяване на управлението на дълговете: Когато имаме няколко кредита с различни условия и месечни вноски, управлението на тях може да стане сложно. Рефинансирането ни позволява да обединим всички тези дългове в един кредит, което опростява управлението и плащането на нашите задължения. Така няма нужда да следим различни сметки и срокове за плащане, което намалява риска от пропускане на плащания и делае управлението на финансовите ни задължения по-лесно и удобно.

4.

Подобряване на кредитния рейтинг: Едно от допълнителните предимства на рефинансирането е възможността да подобрим кредитния си рейтинг. Ако сме били редовни в плащанията си и имаме добър кредитен рейтинг, можем да се квалифицираме за по-добри условия при рефинансирането, като например по-нисък лихвен процент. Подобряването на кредитния рейтинг може да ни помогне и при бъдещи заеми или при наличието на други финансови задължения.

В крайна сметка, рефинансирането ни предоставя възможността да оптимизираме финансовите си задължения по различни начини. Независимо дали искаме да намалим лихвените разходи, удължим срока на възстановяване или опростим управлението на дълговете си, рефинансирането може да бъде полезна стратегия за подобряване на нашата финансова ситуация.

Как да изберем най-подходящата оферта за рефинансиране и какви са най-важните фактори, които трябва да вземем предвид?

Когато решим да рефинансираме нашите кредити, е важно да изберем най-подходящата оферта за нашите нужди. Съществуват няколко важни фактора, които трябва да вземем предвид при избора на оферта за рефинансиране.

1. Лихвен процент: Един от най-важните фактори, който трябва да проверим, е лихвеният процент при новия кредит. Целта ни е да намалим лихвените разходи, поради което трябва да търсим оферта с по-нисък лихвен процент от текущия кредит.

Това ни помага да спестим пари през целия срок на кредита и да оптимизираме финансовите си задължения.

2. Годишна процентна ставка (ГПС): ГПС е друг важен фактор, който трябва да вземем предвид. Това е общата цена на кредита, включваща лихвите и други такси или комисионни. Като сравним ГПС на различните оферти, можем да изберем най-изгодната за нас.

Така можем да сме сигурни, че не само ще имаме по-нисък лихвен процент, но и по-ниска обща цена на кредита.

3. Други такси и комисионни: Важно е да проверим дали има допълнителни такси и комисионни при новия кредит. Някои оферти могат да включват такси за кредитно досие, обработка на заявка, оценка на имот и други. Трябва да сме внимателни и да изчислим общите разходи, включително всички такси и комисионни, преди да вземем решение.

Някой оферти може да имат по-нисък лихвен процент, но да включват високи такси, което може да увеличи общите разходи.

4. Срок на възстановяване: Продължителността на кредитния срок е също важен фактор за избора на оферта за рефинансиране. Ако искаме да намалим месечните вноски, можем да изберем оферта с по-дълъг срок на възстановяване. Въпреки това, трябва да внимаваме, че по-дългият срок може да увеличи общата сума, която трябва да се възстанови.

Преди да вземем решение за рефинансиране, трябва да обмислим тези фактори и да ги сравним с нашите финансови нужди и цели. Така можем да изберем най-подходящата оферта, която ще ни помогне да оптимизираме финансовите си задължения и да използваме рефинансирането за подобряване на нашата финансова ситуация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq