бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиране

Какво е рефинансиране и какви са неговите предимства?

Рефинансирането е процес, при който си вземаме нов кредит с цел изплащане на стари дългове. Това може да се направи като се вземе кредит с по-ниска лихва или по-дълъг срок на погасяване. Така ще имаме по-малки месечни вноски и ще спестим пари в дългосрочен план.

Предимствата на рефинансирането са многобройни. Не само че ще намалим месечните си разходи за изплащане на дългове, но също така ще имаме по-голям контрол върху финансовото си положение. Ще можем да изберем по-добри условия за кредита си, като по този начин ще ни бъде по-лесно да го изплатим.

Освен това, рефинансирането ни дава възможност да променим типа на заема. Например, ако имаме заем с гъвкав срок на погасяване, можем да го заменим с фиксирано лихвен процент, което ще ни даде по-голяма сигурност за бъдещето.

Рефинансирането може да ни помогне и да подобрим нашето кредитно рейтингово положение.

Ако успеем да изплащаме новия кредит своевременно, това ще подобри нашите шансове за получаване на нови кредити в бъдеще.

В заключение, рефинансирането е добро решение за хора, които имат натрупани дългове и искат да намалят месечните си разходи за изплащане на тези дългове. Това ни дава възможност да получим по-добри условия за нашите заеми и да постигнем по-голяма финансова стабилност в бъдеще.

Как да изберем най-доброто решение за рефинансиране на кредити?

Когато решим да направим рефинансиране на нашите кредити, възможно е да се запишем за нов кредит с друга банка или да се договорим с нашата настояща банка за по-добри условия. Всяка опция има своите предимства и недостатъци, затова е важно да изберем най-доброто решение за нашата ситуация.

Ако решим да се запишем за нов кредит, трябва да се запознаем с различните оферти на пазара.

Важно е да сравним лихвените проценти на различните банки и да се уверим, че сме избрали най-изгодната оферта за нас. Трябва да внимаваме да не се запишем за кредит с по-дълъг срок на погасяване, защото това може да означава, че ще платим повече в крайна сметка.

Ако решим да се договорим с нашата настояща банка, трябва да се свържем с тях и да им обясним нашата ситуация.

Може да се окаже, че банката ни предложи по-добри условия, тъй като сме добре платци. Трябва да се уверим, че новите условия на кредита са по-изгодни от настоящите и да се убедим, че ще получим по-малки месечни вноски и по-малко разходи за изплащане на кредита.

При избор на нова банка или преговаряне с нашата настояща банка е важно да разберем всички разходи, свързани с рефинансирането.

Те могат да включват такси за обработка на заявката, такси за прекратяване на стария кредит и така нататък. Трябва да се уверим, че новите разходи ще бъдат по-малки от старите и ще ни помогнат да спестим пари в дългосрочен план.

В заключение, при избор на най-доброто решение за рефинансиране на нашите кредити трябва да се обърне внимание на различните оферти на пазара, да се договорим с нашата настояща банка и да разберем всички разходи, свързани с рефинансирането. Така ще имаме по-добри условия за кредита си и ще постигнем по-голяма финансова стабилност в бъдеще.

Как да се подготвим за успешно рефинансиране на нашите дългове?

Подготовката за успешно рефинансиране на нашите дългове е много важна. Ето няколко съвета, които ще ни помогнат да се подготвим за това:

1. Оценете нашата финансова ситуация – трябва да знаем точно колко дългове имаме и колко пари дължим на всеки от тях. Това ще ни помогне да се ориентираме към правилното решение за рефинансиране и да изберем най-добрата оферта за нас. Трябва да изчислим нашите месечни разходи и да се уверим, че ще можем да изплащаме новия кредит своевременно.

2. Поговорете с нашата настояща банка – ако решим да останем с нашата настояща банка, трябва да се свържем с тях и да им обясним нашата ситуация. Те може да ни предложат по-добри условия за нашата настояща заемане, тъй като сме добре платци. Трябва да се уверим, че новите условия на кредита са по-изгодни от настоящите и да се убедим, че ще получим по-малки месечни вноски и по-малко разходи за изплащане на кредита.

3. Подгответе необходимите документи – трябва да съберем всички необходими документи за кредита.

Тези документи могат да включват нашето личното удостоверение, платежни документи, кредитна история, данни за нашата работа и така нататък. Трябва да се уверим, че имаме всички необходими документи, за да можем да подадем заявка за рефинансиране на нашите дългове.

4. Сравнете различните оферти за рефинансиране – ако решим да се запишем за нов кредит, трябва да сравним различните оферти на пазара за да изберем най-изгодната. Трябва да се уверим, че новите условия на кредита са по-изгодни от настоящите и да се убедим, че ще получим по-малки месечни вноски и по-малко разходи за изплащане на кредита.

5. Бъдете готови да преговаряте – ако решим да се запишем за нов кредит, трябва да бъдем готови да преговаряме с различните банки. Трябва да се уверим, че получаваме най-добрите условия за кредита си и да преговаряме за намаляване на разходите.

В заключение, подготовката за успешно рефинансиране на нашите дългове е много важна. Трябва да оценим нашата финансова ситуация, да се свържем с нашата настояща банка, да съберем необходимите документи, да сравним различните оферти за рефинансиране и да бъдем готови да преговаряме. Така ще имаме по-добри условия за кредита си и ще постигнем по-голяма финансова стабилност в бъдеще.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq