бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиран по кредит от Уникредит

Как да рефинансирате кредита си от Уникредит?

Рефинансирането на кредита е процес, при който заемателят се отнася към друга финансова институция, за да получи нов заем, който да плати стария кредит. Това е една от най-добрите опции, когато имате трудности с плащането на стария кредит.

Рефинансирането на кредита от Уникредит е един от най-добрите начини да се избавите от високите лихви и да получите по-изгоден кредит.

За да рефинансирате кредита си от Уникредит, трябва да следвате няколко стъпки. Първо, трябва да се свържете с близкия офис на Уникредит и да поискате информация за рефинансиране на кредита. Можете да посетите лично офиса или да се обадите на телефонен номер, който е посочен на уебсайта на Уникредит.

След като получите информацията, трябва да се запознаете с условията на новия кредит и да решите дали те отговарят на вашите нужди.

Ако сте удовлетворени от условията, трябва да подадете заявление за рефинансиране на кредита. Заявлението може да се подаде в близкия офис на Уникредит или онлайн чрез уебсайта на банката.

След като подадете заявлението, ще трябва да предоставите документи, които да потвърдят вашата идентичност и доходите ви.

Тези документи могат да включват лична карта, трудов договор, данъчна декларация и други. След като предоставите документите, ще трябва да изчакате няколко дни, докато банката прецени вашата кредитоспособност и да ви уведоми за решението си.

Рефинансирането на кредита от Уникредит може да бъде много полезно, особено ако имате високи лихви по стария кредит. Това може да ви спести много пари и да ви помогне да се избавите от финансовите затруднения. Затова, ако имате кредит от Уникредит и се чувствате затруднен, не се колебайте да го рефинансирате.

Предимствата на рефинансирането на кредит от Уникредит

Рефинансирането на кредита от Уникредит има много предимства. Ето някои от тях:

По-ниски лихви – Една от големите предимства на рефинансирането на кредита от Уникредит е, че можете да получите по-ниски лихви отколкото на стария кредит. Това може да ви спести много пари в дългосрочен план и да направи вашия кредит по-достъпен.

По-ниски месечни вноски – Рефинансирането на кредита от Уникредит може да ви помогне да намалите месечните си вноски. Това може да бъде особено полезно, ако имате финансови затруднения и трудно се справяте с плащанията на стария кредит.

По-дълъг период на погасяване – Рефинансирането на кредита от Уникредит може да ви даде възможност да удължите периода на погасяване на кредита.

Това може да направи месечните вноски по-ниски и да ви помогне да се справите с плащанията.

По-голяма гъвкавост – Рефинансирането на кредита от Уникредит може да ви даде по-голяма гъвкавост в управлението на вашите финанси. Можете да изберете по-подходящия за вас период на погасяване на кредита, както и да промените размера на месечните вноски.

Удобство – Рефинансирането на кредита от Уникредит може да бъде много удобно, особено ако имате кредит в същата банка. Няма да трябва да се занимавате с прехвърляне на кредита от една банка към друга и да се справяте с нови условия и процедури.

Рефинансирането на кредита от Уникредит е една от най-добрите опции, когато имате финансови затруднения. Това може да ви помогне да намалите месечните вноски, да получите по-ниски лихви и да удължите периода на погасяване на кредита. Затова, ако имате кредит от Уникредит и се чувствате затруднен, рефинансирането може да бъде много полезно за вас.

Какво трябва да знаете, преди да рефинансирате кредита си от Уникредит?

Преди да рефинансирате кредита си от Уникредит, има някои неща, които трябва да знаете. Ето някои от тях:

Проверете условията на новия кредит – Преди да рефинансирате кредита си от Уникредит, трябва да проверите условията на новия кредит. Това включва лихвите, месечните вноски, периода на погасяване и други условия, които могат да се различават от стария кредит.

Убедете се, че условията на новия кредит отговарят на вашите нужди и възможности.

Разберете таксите и комисиите – При рефинансирането на кредита от Уникредит може да има различни такси и комисии, които трябва да заплатите. Това може да включва такси за обработка на заявлението, такси за прехвърляне на кредита и други. Убедете се, че разбирате какви такси и комисии ще трябва да заплатите, за да избегнете неприятни изненади.

Проверете кредитната си история – Преди да рефинансирате кредита си от Уникредит, трябва да проверите кредитната си история.

Това може да включва проверка на вашите кредитни рейтинги и други финансови данни. Ако имате лоша кредитна история, може да е по-трудно да получите нов кредит с по-ниски лихви и по-добри условия.

Разберете последиците от рефинансирането – Рефинансирането на кредита от Уникредит може да има последици за вашите финанси и кредитната ви история. Например, ако удължите периода на погасяване на кредита, може да платите повече лихви в дългосрочен план.

Разберете какви ще бъдат последиците от рефинансирането на кредита, за да можете да вземете информирано решение.

Рефинансирането на кредита от Уникредит може да бъде много полезно, но трябва да знаете какво правите, преди да го направите. Убедете се, че разбирате условията на новия кредит, таксите и комисиите, кредитната си история и последиците от рефинансирането. Ако сте добре информирани, можете да вземете по-добро решение за вашите финанси.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq