бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Сибанк

История на Сибанк: От създаването до днес

Сибанк е един от най-големите банки в България, която е основана през 1991 г. Банката е била създадена като универсална банка с цел да предоставя услуги на малкия и среден бизнес, както и на физически лица. От създаването си, Сибанк развива постоянно своята дейност и предоставя нови продукти и услуги, насочени към нуждите на своите клиенти.

През 1992 г. Една банкова институция сега е част от действащата банкова система в България и е получила лиценз за извършване на банкова дейност. От тогава насам, банката постоянно разширява мрежата си от клонове в цялата страна, което я прави достъпна за всички желаещи да ползват услугите й.

През началото на новия век, една банкова институция започва да предлага нови услуги, свързани с онлайн банкирането.

Това е било голямо постижение за банката, тъй като тя е била една от първите банки в България, която предлага онлайн услуги. Така клиентите на нашата банка могат да правят банкови преводи, да плащат сметки и да получават информация за своята сметка от всяка точка на света, където има интернет връзка.

През последните години, една банка се фокусираше върху въвеждането на нови технологии и усъвършенстването на процесите за своите клиенти.

Така банката предлага възможността за издаване на виртуални карти, което е изключително удобно за онлайн пазаруване. Освен това, една от най-новите технологии в банковия сектор е въвеждането на биометрично идентифициране, върху което работи една банкова институция.

В заключение, една от водещите банки продължава да се развива и да предоставя нови услуги на своите клиенти. От създаването си банката е успяла да се превърне в един от най-големите и най-достъпните банки в България и продължава да въвежда нови иновации, за да улесни банковите процеси на своите клиенти.

Продукти и услуги на Сибанк: Какво предлага банката?

Сибанк е една от най-големите банки в България, която предлага широка гама от продукти и услуги за своите клиенти. Банката не само предоставя традиционни банкови услуги като откриване на сметки, кредити и вложения, но също така предлага и напълно различни продукти, които отговарят на нуждите на модерните клиенти.

Една от най-популярните продукти на Сибанк е мобилното банкиране.

Клиентите могат да изтеглят приложението на банката на своите мобилни телефони и да извършват банкови преводи, да плащат сметки и да получават информация за своите сметки през мобилното си устройство. Това е изключително удобно и позволява на клиентите да управляват финансите си навсякъде и по всяко време.

Една от банките предлага издаване на кредитни карти с различен лимит, които могат да бъдат използвани за плащане на стоки и услуги както в България, така и в чужбина.

Банката предоставя възможността за взимане на налични пари от банкомати както в страната, така и зад граница.

Освен това, има и други продукти, които Сибанк предлага, като заеми за жилищни нужди и лизинг на автомобили. Клиентите могат да изберат различни варианти за възстановяване на заема си, като месечни вноски, която да отговаря на техните нужди и възможности.

Една банка предлага продукти за малки и средни бизнеси, като търговски кредити и факторинг.

Банката предлага и възможности за онлайн банкиране за бизнес клиентите, което позволява удобно управление на финансите на фирмата.

Освен това, банката е партньор на международните платежни системи Visa и MasterCard, което позволява на клиентите да използват кредитните си карти във всички места, където се приемат тези системи.

В заключение, има банкови институции, които предлагат широка гама от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на всеки клиент. Банката продължава да развива своите продукти и да въвежда нови услуги, за да улесни банковите процеси на своите клиенти.

Иновации в Сибанк: Какво ново предлага банката за своите клиенти?

Сибанк е банка, която се стреми да въведе нови технологии и иновации в банковия сектор, за да улесни банковите процеси на своите клиенти. Банката се фокусира върху въвеждането на нови продукти и услуги, които да отговарят на нуждите на модерните клиенти.

Една от последните иновации на Сибанк е въвеждането на биометричното идентифициране. Клиентите могат да се идентифицират с помощта на отпечатъците на пръстите си или с помощта на разпознаване на лицето си.

Това прави процеса на идентифициране по-бърз и по-лесен за клиентите, като същевременно гарантира по-висока сигурност.

Освен това, банката предлага и виртуални карти. Това е изключително удобно за онлайн пазаруване, тъй като клиентите могат да създадат временна карта, която да използват за еднократни покупки в интернет магазин. Това предпазва клиентите от злоупотреба с кредитната им карта и ги предпазва от измами.

Едно от другите нововъведения на банковата компания е автоматизирането на процесите. Това означава, че някои от задачите в банката се извършват от роботи, които заместват ръчната работа на служителите. Това прави процесите по-бързи, по-ефективни и по-евтини, като същевременно гарантира по-висока точност и качество на обслужване.

Освен това, банката предлага и услуги за социално отговорно банкиране.

Това включва предоставяне на финансови услуги на социални предприятия и заявления за зелени заеми. С тези продукти банката допринася за устойчивото развитие на икономиката и за опазването на околната среда.

В заключение, една банка е фокусирана върху въвеждането на нови технологии и иновации, които да улеснят банковите процеси на своите клиенти. Банката предлага биометрично идентифициране, виртуални карти, роботизирани процеси и услуги за социално отговорно банкиране, които гарантират по-висока сигурност, по-бързи процеси и по-ефективно обслужване на клиентите.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq