бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

След колко време мога да рефинансира кредит

Какво е рефинансиране на кредит и защо е важно?

Когато взимаме кредит, нерядко се оказва, че условията, които сме приели, вече не отговарят на нашите нужди и възможности. Това може да се дължи на различни причини – финансова промяна в семейството, появата на по-изгодни кредитни условия на пазара или просто желанието за по-ниска лихва. За да си осигури по-добри условия, много хора се обръщат към рефинансиране на кредита.

Рефинансирането на кредит представлява процес, при който заемателят сключва нов кредит с по-изгодни условия, с който погасява стария кредит. Това обикновено включва прехвърляне на дълга от един кредитор на друг. Целта на рефинансирането е да се намали общата сума, която трябва да се плати по кредита и да се осигури по-добра финансова стабилност.

Рефинансирането на кредит е важно, защото може да ни помогне да спестим пари и да улесним финансовото си положение.

Когато се появи по-изгодна оферта за кредит, можем да използваме възможността да прехвърлим стария си кредит към новия, с по-ниска лихва или по-дълъг срок на погасяване. Това ще ни позволи да намалим месечните вноски за кредита и да постигнем по-голяма финансова стабилност.

Въпреки ползите от рефинансирането на кредит, трябва да имаме предвид и някои фактори.

Не всеки кредит е подходящ за рефинансиране, особено ако се намираме в първите години от срока на погасяване. След колко време можем да рефинансираме кредита зависи от условията на съществуващия кредит и от кредитора, към който желаем да прехвърлим дълга си. Обикновено, за да рефинансираме кредит, трябва да изпълним определени условия, като например да имаме добра кредитна история и да сме изплатили поне част от съществуващия кредит. Важно е да се консултираме с професионалисти в областта, които да ни помогнат да вземем най-доброто решение за нашите нужди и възможности.

Обяснение на понятието рефинансиране на кредит

Рефинансирането на кредит е процес, който може да бъде изпълнен след достатъчно време от вземането на първоначалния кредит. Но колко точно време трябва да е минало, преди да можем да рефинансираме кредита? Отговорът на този въпрос зависи от различни фактори и условия.

Един от основните фактори, които определят кога можем да рефинансираме кредита, е срокът на стария кредит.

В повечето случаи, рефинансирането е възможно след изтичането на първата трета или първата половина от срока на кредита. Това е важно, защото в първите години от срока на кредита, голяма част от вноските се отнасят към покриване на обезпечението и лихвите, а по-малка част отива за погасяване на основния дълг. След изтичането на определен период от време, обаче, съотношението се променя и по-голяма част от сумата отива за погасяване на основния дълг.

След като е изпълнен срокът, определен от кредитора, можем да пристъпим към рефинансиране на кредита.

Това обикновено изисква подновяване на кредитната оценка и доказване на финансовата си стабилност. Важно е да имаме добра кредитна история и да сме редовно изплащали вноските по съществуващия кредит.

Рефинансирането на кредита може да бъде изгодно, особено ако сме успели да подобрим своята кредитна история и да постигнем по-висока кредитна оценка.

След колко време можем да рефинансираме кредита, често зависи от нашата финансова дисциплина и отношение към задълженията. Ако сме били отговорни и редовни при изплащането на вноските, имаме по-голям шанс да получим по-изгодни условия при рефинансирането. Важно е да се консултираме с финансови специалисти, за да разберем кога е най-добре да рефинансираме кредита и как да постигнем най-добрите условия за нас.

Предимствата и ползите от рефинансиране на кредит

Рефинансирането на кредит може да донесе няколко предимства и ползи за заемателя. Ето защо все повече хора избират да рефинансират своите кредити.

Една от основните предимства на рефинансирането на кредита е възможността за по-ниска месечна вноска.

След колко време можем да рефинансираме кредита, може да се окаже, че на пазара има по-изгодни условия за кредитиране. При рефинансирането ние можем да изберем нов кредит с по-ниска лихва или продължителен срок на погасяване. Това ни позволява да намалим месечната ни вноска и да осигурим по-голяма финансова стабилност.

Освен това, рефинансирането на кредит може да ни помогне да се освободим от високите лихви на стария кредит.

След колко време можем да рефинансираме кредита, може да се окаже, че сме изградили по-добра кредитна история и кредитна оценка. Това ни дава възможността да получим нов кредит с по-ниска лихва, което от своя страна ще ни помогне да спестим пари в дългосрочен план.

Друга полза от рефинансирането на кредит е по-добрата организация на дълга.

След колко време можем да рефинансираме кредита, може да се окаже, че имаме няколко кредита, които искаме да съберем в един. Чрез рефинансирането можем да обединим всички наши дългове в един кредит, което ни позволява да имаме по-добър контрол върху финансите си и да улесним погасяването на задълженията си.

Въпреки предимствата и ползите, трябва да сме внимателни при рефинансирането на кредита и да изчислим добре разходите и условията. След колко време можем да рефинансираме кредита е важно да се консултираме с финансови специалисти и да извършим подробен анализ на разходите и ползите. Важно е да сме добре информирани и да изберем най-изгодното решение за нашите нужди и възможности.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq