бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Спестовен план уникредит

Како функционира Спестовен план уникредит?

Спестовен план уникредит е една от най-популярните финансови услуги, предлагани от Уникредит България. Той е идеален за всеки, който търси начин да спести пари и да ги увеличи с времето. Спестовният план на Уникредит е създаден за да помогне на клиентите да постигнат своите цели по-лесно и по-бързо, като им предоставя различни възможности за спестяване.

Как функционира Спестовен план уникредит? Това е въпрос, който си задават много хора, които търсят начин да увеличат своите спестявания.

Спестовният план на Уникредит работи по принципа на месечни вноски, които клиентът прави в своя сметка. Тези вноски се събират и генерират лихва, която се добавя към основната сума. Така клиентът може да постигне по-голям доход от своите спестявания.

Многото предимства за клиентите на Уникредит спестовен план са очевидни. Една от тях е възможността за избор на период на спестяване.

Клиентите могат да изберат период от 3 до 60 месеца, в зависимост от своите нужди и възможности. Освен това, клиентите могат да изберат и начина на вноските – еднократно или периодично.

Едно от ползите на спестовния план на Уникредит е високата лихва, която може да се получи. Тя може да достигне до 1,5% годишно, като това е много по-високо от лихвите, които предлагат други финансови институции.

Освен това, клиентите могат да получат и допълнителни бонуси, като например безплатни карти за теглене на пари от банкомати.

Как може да се отвори спестовен сметка в Уникредит? Това е много лесно. Клиентите могат да отворят спестовен план в най-близката отделна банка на Уникредит или онлайн чрез интернет банкиране. За да отворят спестовен план, клиентите трябва да предоставят личните си данни и да подпишат договор с банката.

В заключение, използването на финансовия план на Уникредит е отличен начин за пестене и увеличаване на доходите. Той предлага много предимства за клиентите и е лесен за отваряне. Ако желаете да повишите вашия бюджет, един отличен начин е да се възползвате от Спестовен план на Уникредит.

Предности на Спестовен план уникредит за клиентите.

Предимствата на Спестовен план уникредит за клиентите са много. Този финансов план предлага много възможности за спестяване и увеличаване на доходите. Едно от най-големите предимства на Спестовен план уникредит е високата лихва, която може да се получи.

Тя може да достигне до 1,5% годишно, като това е много по-високо от лихвите, които предлагат други финансови институции. Освен това, клиентите могат да получат и допълнителни бонуси, като например безплатни карти за теглене на пари от банкомати.

Едно друго предимство на програмата за спестяване на Уникредит е възможността за избор на период на спестяване. Клиентите могат да изберат период от 3 до 60 месеца, в зависимост от своите нужди и възможности. Това прави планът за спестявания на Уникредит много гъвкав и удобен за клиентите, които могат да го настроят според своите нужди.

Освен това, клиентите на банката Уникредит могат да изберат начина на вноските – еднократно или периодично.

Това означава, че клиентите могат да изберат начина, който е най-удобен за тях. Клиентите могат да правят вноски на всеки месец или да направят еднократно плащане, в зависимост от това какви са техните нужди.

Идеалният начин за спестяване и увеличаване на парите с времето е спестовният план на Уникредит, който е подходящ за всеки. Той предоставя много възможности за спестяване и е много гъвкав, което го прави идеален за всички клиенти.

Клиентите могат да отворят спестовен план в най-близката отделна банка на Уникредит или онлайн чрез интернет банкиране. За да отворят спестовен план, клиентите трябва да предоставят личните си данни и да подпишат договор с банката.

В заключение, един от най-добрите начини за спестяване и увеличаване на доходите е планът за спестяване на Уникредит. Той предлага много предимства за клиентите и е много лесен за отваряне. Ако желаете да увеличите своите спестявания, ние предлагаме идеално решение – нашият спестовен план.

Како да отворите Спестовен план уникредит?

Отварянето на спестовен план уникредит е много лесно и удобно за клиентите. Това може да се направи в най-близката отделна банка на Уникредит или онлайн чрез интернет банкиране. За да отворите спестовен план, трябва да предоставите личните си данни и да подпишете договор с банката.

Клиентите могат да изберат период на спестяване от 3 до 60 месеца и начина на вноските – еднократно или периодично.

За да отворите спестовен план уникредит, трябва да имате валиден личен документ и да бъдете пълнолетен. Когато отворите спестовен план, ще получите информация за лихвата и начисленията, както и за всички други условия на програмата за спестяване. Клиентите могат да следят своята спестовна сметка онлайн и да получат информация за своите вноски и начисления.

Когато клиентите решат да прекратят спестяването си, те могат да изтеглят парите си веднага.

Ако клиентът иска да прекрати спестяването си преди крайния срок, той може да направи това, но ще бъде таксуван с определена сума. Това е важно да се има предвид при решаването за откриване на спестовен план уникредит.

Спестовният план на Уникредит е един от най-добрите начини за спестяване и увеличаване на доходите. Той предлага много възможности за спестяване и е много гъвкав, което го прави идеален за всички клиенти.

Клиентите могат да изберат период на спестяване и начина на вноските, който е най-удобен за тях. Освен това, клиентите могат да получат и допълнителни бонуси, като например безплатни карти за теглене на пари от банкомати.

В заключение, ако искате да започнете да спестявате пари и да увеличите доходите си, Спестовен план уникредит е отлично решение за вас. Той е лесен за отваряне и предлага много възможности за спестяване. Не се колебайте да откриете своя спестовен план уникредит и да започнете да спестявате днес.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq