бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Спестовна сметка уникредит

Откриване на спестовна сметка уникредит – как да започнете да спестявате

Спестовната сметка е една от най-добрите инвестиции, която може да направите за бъдещето си. Това е начин да започнете да спестявате пари, като в същото време получавате лихва. Спестовната сметка уникредит е една от най-популярните опции за спестяване в България.

Тя е лесна за откриване, управление и предлага много предимства.

За да откриете спестовна сметка уникредит, трябва да посетите най-близката банкова клонова на уникредит и да попълните заявление за откриване на сметка. При това трябва да предоставите лична идентификационна карта и да подпишете договора за откриване на спестовна сметка. След като откриете сметката, можете да започнете да депозирате пари на нея.

Спестовната сметка уникредит предлага много различни опции за депозиране на пари.

Можете да депозирате пари на сметката си чрез банков превод, налични пари или чрез автоматични преводи от други сметки. Това прави спестовната сметка уникредит много удобна за всекидневната употреба.

Спестовната сметка уникредит също така предлага много различни услуги, които могат да ви помогнат да управлявате и увеличавате спестяванията си. Можете да използвате онлайн банкиране, за да следите баланса на сметката си и да правите преводи.

Също така можете да използвате мобилно банкиране, за да получавате уведомления за баланса на сметката си и за да правите бързи преводи.

В крайна сметка, спестовната сметка уникредит е много добра инвестиция за бъдещето ви. Тя е лесна за откриване и управление, предлага много различни опции за депозиране на пари и много различни услуги за управление на спестяванията ви. Ако търсите начин да започнете да спестявате пари, спестовната сметка уникредит е една от най-добрите опции на пазара.

Предимствата на спестовна сметка уникредит – защо да изберете тази банка

Предимствата на спестовната сметка уникредит са много. Тя е една от най-добрите опции за спестяване в България и предлага много различни предимства за своите клиенти. Ето някои от най-важните предимства на спестовната сметка уникредит:

1. Висока лихва: Спестовната сметка уникредит предлага много висока лихва, която може да ви помогне да увеличите спестяванията си.

Това е много важно за хората, които търсят начин да спестят повече пари за бъдещето си.

2. Ниски такси: Спестовната сметка уникредит предлага много ниски такси за откриване и управление на сметката. Това я прави много достъпна за всеки, който търси начин да спести пари.

3. Удобство: Спестовната сметка уникредит е много удобна за всекидневна употреба.

Можете да депозирате пари на нея по много различни начини и да я управлявате от всяко устройство с интернет връзка.

4. Онлайн банкиране: Спестовната сметка уникредит предлага много различни услуги за онлайн банкиране, които могат да ви помогнат да управлявате сметката си по-лесно. Можете да проверявате баланса на сметката си, да правите преводи и да получавате уведомления за транзакции.

5. Мобилно банкиране: Спестовната сметка уникредит предлага много различни услуги за мобилно банкиране, които могат да ви помогнат да управлявате сметката си докато сте в движение.

Можете да получавате уведомления за баланса на сметката си, да правите бързи преводи и да получавате уведомления за транзакции.

6. Гъвкавост: Спестовната сметка уникредит е много гъвкава и може да се променя според вашите нужди. Можете да променяте сумите на депозитите си и да избирате различни опции за управление на сметката си.

В крайна сметка, спестовната сметка уникредит е много добра опция за всеки, който търси начин да спести пари за бъдещето си. Тя предлага много различни предимства за своите клиенти, като висока лихва, ниски такси, удобство, онлайн и мобилно банкиране, гъвкавост и много други. Ако търсите начин да спестите пари, спестовната сметка уникредит е една от най-добрите опции на пазара.

Управление на спестовна сметка уникредит – как да следите и увеличите своите спестявания

Управлението на спестовната сметка уникредит е много важно, ако искате да увеличите спестяванията си. Ето някои съвети, които могат да ви помогнат да управлявате спестовната си сметка по-ефективно:

1. Планирайте: Планирането е много важно, ако искате да увеличите спестяванията си. Планирайте колко пари ще депозирате на сметката си всеки месец и колко време ще оставите парите си да работят.

2.

Изберете правилната лихва: Изборът на правилната лихва е много важен, ако искате да увеличите спестяванията си. Спестовната сметка уникредит предлага различни опции за лихви, така че трябва да изберете тази, която е най-подходяща за вас.

3. Използвайте онлайн банкиране: Онлайн банкирането е много удобно и може да ви помогне да управлявате спестовната си сметка по-ефективно. Можете да проверявате баланса на сметката си, да правите преводи и да получавате уведомления за транзакции.

4. Използвайте мобилно банкиране: Мобилното банкиране е много удобно, особено ако сте в движение.

Можете да получавате уведомления за баланса на сметката си, да правите бързи преводи и да получавате уведомления за транзакции.

5. Избягвайте големи разходи: Големите разходи могат да намалят спестяванията ви. Трябва да избягвате големите разходи и да се концентрирате върху увеличаването на спестяванията си.

6. Следете баланса на сметката си: Следете баланса на сметката си и уверете се, че не депозирате повече пари, отколкото можете да си позволите.

Това може да ви помогне да избегнете големите разходи и да увеличите спестяванията си.

7. Не изтегляйте парите си преди времето: Не изтегляйте парите си от спестовната си сметка преди времето, особено ако имате договор за депозит с по-висока лихва. Това може да намали спестяванията ви и да ви лиши от високата лихва.

В крайна сметка, управлението на спестовната сметка уникредит е много важно, ако искате да увеличите спестяванията си. Трябва да планирате, да изберете правилната лихва, да използвате онлайн и мобилно банкиране, да избягвате големите разходи, да следите баланса на сметката си и да не изтегляте парите си преди времето. Ако следвате тези съвети, можете да увеличите спестяванията си и да постигнете финансова стабилност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq