бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Спешен кредит от частни лица

Спешен кредит от частни лица може да бъде един от начините за финансиране на вашите нужди, когато не може да получите кредит от банка или друга финансова институция. Тези кредити са предоставяни от частни лица, които обикновено не са регистрирани като кредитори и нямат лиценз за кредитиране.

Трябва да бъдете внимателни, когато търсите спешен кредит от частни лица, защото тези заемодавци често предлагат по-високи лихви и по-кратки срокове за погасяване на заема. Някои от тях могат да бъдат измамници и да ви измамят с нереалистични условия за заема.

Ако решите да вземете спешен кредит от частни лица, е важно да направите добре изследване на заемодавците и да се уверите, че са надеждни. Проверете техните референции и прочетете мненията на други хора, които са взели заем от тях. Също така, уверете се, че сте запознати с всички условия и такси, свързани с кредита.

Ако имате съмнения относно спешния кредит от частни лица, може да потърсите съвет от финансов съветник или адвокат, който да ви помогне да вземете информирано решение.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq