бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Стоков кредит уникредит

Какво представлява Стоков кредит уникредит?

Стоков кредит уникредит е привлекателна финансова възможност, предлагана от Уникредит Булбанк, която предоставя възможност на клиентите да финансират покупката на стоки и услуги със собствени средства или чрез кредит от банката. Този вид кредит е особено полезен за клиентите, които имат нужда от финансиране за покупка на бяла и черна техника, мебели, електроника, автомобили и други стоки от различни търговски вериги.

Стоковият кредит уникредит е изключително удобен за клиентите, тъй като им предоставя възможност да разполагат с желаните стоки и услуги веднага, без да трябва да чакат да съберат цялата сума или да кандидатстват за обичайния банков кредит. Това ги освобождава от стреса и времето, свързани с търсенето на допълнителни средства и кандидатстването за кредити.

Едно от предимствата на Стоковия кредит уникредит е, че клиентите имат възможност да изберат различни срокове за връщане на кредита – от 3 до 60 месеца. Това им дава възможността да адаптират вноските към своите възможности и да изберат най-удобния за тях вариант. Освен това, при Стоковия кредит уникредит няма желание за предварително погасяване на кредита и няма такса за одобрение.

За да получите Стоков кредит уникредит, клиентите трябва да отговарят на определени условия.

Най-важното от тях е да имат достатъчен месечен доход, който да ги прави способни да изплащат вноските. Освен това, клиентите трябва да предоставят документи, които да потвърждават техния доход, като банкови извлечения или заплатни листове. Банката извършва проверка на кредитоспособността на клиента и, ако всички изисквания са изпълнени, кредитът се одобрява.

Стоковият кредит уникредит е изключително удобен и лесен начин за финансиране на покупката на стоки и услуги. Той предлага гъвкави условия за връщане на кредита и осигурява бърз и лесен достъп до необходимия финансов ресурс. Затова все повече клиенти избират Стоковия кредит уникредит като предпочитан начин за финансиране на своите покупки.

Предимствата на Стоков кредит уникредит за клиентите.

Предимствата на Стоков кредит уникредит за клиентите са много. Едно от големите предимства е лесното и бързо одобрение на кредита. Банката предоставя кредитното решение в рамките на кратък срок, което позволява на клиентите да получат необходимите средства за покупката на стоки и услуги възможно най-бързо.

Това е особено полезно, когато клиентите имат спешна нужда от средства и не искат да загубят време в процеса на кандидатстване за кредит.

Друго предимство на Стоковия кредит уникредит е гъвкавостта при избора на срок за връщане на кредита. Клиентите имат възможност да изберат срок от 3 до 60 месеца, който най-добре отговаря на техните нужди и възможности за плащане. Това им дава гъвкавост и комфорт при регулиране на месечните вноски и позволява на клиентите да си уредят финансите според собствените си предпочитания.

Още едно предимство на Стоковия кредит уникредит е липсата на желание за предварително погасяване на кредита.

Клиентите могат да погасят кредита по всяко време, без да плащат допълнителни такси или неустойки. Това предоставя допълнителна свобода на клиентите и ги освобождава от стреса на задължителни вноски за предварително погасяване.

Стоковият кредит уникредит предлага също и възможност за клиентите да се възползват от различни промоционални оферти и отстъпки. Банката редовно предлага специални условия за клиентите си, които могат да включват намаление на лихвения процент, без такси за одобрение или други привлекателни предложения.

Това позволява на клиентите да спестят допълнителни средства и да се възползват от по-изгодни условия при финансирането на покупката си.

В заключение, Стоковият кредит уникредит предоставя на клиентите гъвкавост, бързина и комфорт при финансирането на покупките им. Отпадат ограниченията и стресът, свързани с търсенето на допълнителни средства и кандидатстването за обичайния банков кредит. Клиентите могат да разчитат на лесни и бързи решения, гъвкави условия за връщане и възможност за използване на промоционални оферти и отстъпки. Затова Стоковият кредит уникредит е предпочитан избор за мнозина при финансиране на покупката на стоки и услуги.

Как да получите Стоков кредит уникредит и какви са условията?

За да получите Стоков кредит уникредит, клиентите трябва да изпълнят определени условия и да преминат през процес на кандидатстване. Важен фактор е клиентите да имат достатъчен месечен доход, който да ги прави способни да изплащат вноските за кредита. Това е необходимо за банката, за да се увери, че клиентите ще могат да изпълнят финансовите си задължения.

За да потвърдят дохода си, клиентите трябва да предоставят банкови извлечения или заплатни листове. Тези документи са необходими за оценка на кредитоспособността на клиента.

Освен дохода, клиентите трябва да изпълнят и други условия, които варират в зависимост от банката. Едно от такива условия може да бъде възрастта на кандидата, като често банките изискват да бъдат пълнолетни. Също така, клиентите трябва да имат българско гражданство или постоянен или дълготраен пребиваващ статут в България.

Тези условия се изискват с цел да се уверят, че клиентите имат правно задължение и са достатъчно устойчиви за погасяване на кредита.

Процесът на кандидатстване за Стоков кредит уникредит може да бъде бърз и лесен. Клиентите могат да кандидатстват онлайн или лично в най-удобната за тях банкова филия. В кандидатстването си, клиентите трябва да предоставят необходимата информация, като лични данни, данни за доходите и финансовото си състояние.

Банката ще проучи тази информация и ще извърши проверка за кредитоспособността на клиента. След одобрение, клиентите ще получат нужните средства и ще могат да използват Стоковия кредит уникредит за покупката си.

Условията за кредитиране на стоки в Уникредит могат да се различават в зависимост от банката, затова е важно клиентите да се запознаят с подробностите и да се консултират с банката за повече информация. Въпреки изискванията, Стоковият кредит уникредит предоставя на клиентите възможността да финансират своите покупки на стоки и услуги по лесен и бърз начин. Това е изключително полезно за клиентите, които имат нужда от финансиране, но не искат да чакат за обичайния банков кредит. Освен това, клиентите могат да се възползват от гъвкави условия за връщане на кредита, което ги прави още по-привлекателен избор.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq