бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Такса при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 г

Нова такса при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 г.

Unikredit, една от най-големите банки в България, обяви нова такса за теглене от банкомати през 2022 година. Тази нова такса ще се прилага за всички клиенти на банката, които желаят да изтеглят пари от банкомат на Unikredit.

Таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година ще бъде в размер на 0,5% от сумата на транзакцията, като минималната такса ще бъде 1 лев.

Това означава, че ако клиентът изтегли 200 лева от банкомат на Unikredit, ще му бъде таксувана сумата от 1 лев.

Банката обясни, че тази нова такса е наложена поради увеличаващите се разходи за поддръжка на банкоматите и за осигуряване на безопасността на транзакциите. Те също така посочиха, че тази такса е сравнително ниска в сравнение с други банки в България.

Тази нова такса при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година може да засегне някои клиенти, особено тези, които изтеглят по-големи суми от банкоматите. Въпреки това, банката предлага няколко начина за избягване на тази такса, които ще бъдат разгледани в следващите два оdlomka.

Какво трябва да знаете за таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 г.

Ако сте клиент на Unikredit и желаете да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година, има няколко начина за постигане на тази цел. Ето някои от тях:

1. Използвайте банкоматите на други банки – ако не желаете да плащате такса при теглене от банкомат на Unikredit, можете да използвате банкоматите на други банки. В повечето случаи, тези банкомати не ще таксуват транзакциите ви, но е важно да проверите това с банката, която е издала вашата дебитна карта.

2.

Използвайте мобилното приложение на Unikredit – ако имате мобилно приложение на Unikredit, можете да използвате функцията за изтегляне на пари от банкоматите без да плащате такса. Тази функция е налична за клиентите на банката и може да бъде използвана за изтегляне на пари от всички банкомати в България.

3. Използвайте касите на банката – ако желаете да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година, можете да посетите касите на банката и да изтеглите парите си от там. В повечето случаи, тази услуга няма да бъде таксувана, но е важно да проверите това с банката.

В крайна сметка, тези са само някои от начините за избягване на таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година. Винаги е важно да проверявате условията на вашата дебитна карта и да се консултирате със своя банк, за да намерите най-добрия начин за изтегляне на пари без да плащате допълнителни такси.

Как да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 г.

Таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година може да бъде избегната, но ако все пак решите да използвате банкоматите на Unikredit, е важно да знаете някои неща, които могат да ви помогнат да намалите размера на таксата.

Ето някои съвети, които може да ви бъдат полезни:

1. Изтегляйте по-големи суми – ако изтегляте по-големи суми от банкоматите, можете да намалите размера на таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година. Това е така, защото таксата е в размер на 0,5% от сумата на транзакцията, като минималната такса е 1 лев. Така че, ако изтеглите 400 лева, ще платите само 2 лева за такса, което е по-малко от 1% от сумата на транзакцията.

2.

Изберете банкомати на Unikredit с по-малка такса – не всички банкомати на Unikredit имат еднаква такса при теглене на пари. Някои банкомати могат да имат по-ниска такса от други, така че е важно да проверите това преди да изтеглите парите си.

3. Използвайте дебитните карти на Unikredit – ако имате дебитна карта на Unikredit, може да ви бъдат предоставени някои предимства при изтегляне от банкоматите. В някои случаи, банката може да ви освободи от таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година, така че е важно да се свържете с банката, за да разберете повече за това.

Тези съвети може да ви помогнат да избегнете или намалите размера на таксата при теглене от банкомат на Unikredit през 2022 година. Винаги е важно да проверявате условията на вашата дебитна карта и да се консултирате със своя банк, за да намерите най-добрия начин за изтегляне на пари без да плащате допълнителни такси.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq