бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Такса при теглене от банкомат на Unikredit

Каква е таксата при теглене от банкомат на Unikredit?

Unikredit е една от най-големите банки в България и предлага широка гама от банкови услуги на своите клиенти. Една от тези услуги е тегленето на пари от банкоматите на Unikredit. Но каква е таксата, която се заплаща за тази услуга?

Таксата при теглене от банкомат на Unikredit може да варира в зависимост от различни фактори. Най-често тя зависи от типа на карта, която използвате, както и от мястото, където се намира банкомата. Обикновено, ако използвате карта на Unikredit, таксата за теглене от банкомат на банката е по-ниска, отколкото ако използвате карта на друга банка.

В много случаи, таксата при теглене от банкомат на Unikredit е безплатна за клиентите на банката.

Това е възможно, ако имате специална карта или абонаментен план, който позволява безплатни транзакции в банковата мрежа на Unikredit. Затова е важно да проверите своите условия за карта или абонаментен план, за да видите дали можете да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit.

Въпреки това, ако не сте клиент на Unikredit или нямате специална карта или абонаментен план, таксата за теглене от банкомат на банката може да бъде между 1% и 2% от сумата, която теглите. Това означава, че ако теглите 100 лева, ще платите между 1 и 2 лева за тази услуга. Таксата може да бъде по-висока, ако теглите пари от банкомат на друга банка или ако сте в чужбина.

В заключение, таксата при теглене от банкомат на Unikredit може да бъде различна в зависимост от много фактори. Затова е важно да проверите своите условия за карта или абонаментен план, за да видите дали можете да избегнете таксата или да я намалите до минимум.

Как да избегнем таксата при теглене от банкомат на Unikredit?

Когато използвате банкомат на Unikredit, може да се наложи да платите такса за теглене на пари. Въпреки това, има някои начини да избегнете тази такса и да направите тегленето на пари по-евтино.

Първият начин да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit е да използвате карта на банката. Ако сте клиент на Unikredit и имате карта на банката, можете да използвате безплатно банковите банкомати на Unikredit. Това може да ви спести много пари, особено ако често използвате банкомати за теглене на пари.

Вторият начин да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit е да използвате карта на друга банка, която има договорка с Unikredit. В този случай, Unikredit може да ви предостави безплатен достъп до своите банкомати, без да плащате такса за теглене на пари.

Това е възможно, защото Unikredit има договорки с други банки, които позволяват на техните клиенти да използват безплатно банкоматите на Unikredit.

Третият начин да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit е да използвате мобилното приложение на банката. Мобилното приложение на Unikredit ви позволява да извършвате безплатни транзакции, включително теглене на пари от банкомати на банката. Това е удобен начин да избегнете таксата, особено ако не желаете да носите карта със себе си.

В заключение, има няколко начина да избегнете таксата при теглене от банкомат на Unikredit. Най-добре е да проверите своите условия за карта или абонаментен план, за да видите как можете да използвате безплатно банкоматите на Unikredit. Ако не сте клиент на Unikredit, можете да проверите дали вашата банка има договорка с Unikredit, която ви позволява да използвате безплатно банкоматите на банката.

Как да проверим размера на таксата при теглене от банкомат на Unikredit?

Ако все още не сте сигурни колко ще платите за теглене на пари от банкомат на Unikredit, можете да проверите размера на таксата преди да извършите транзакцията. Ето как да го направите.

Най-лесният начин да проверите размера на таксата при теглене от банкомат на Unikredit е да проверите на банковата мрежа на банката. Там ще намерите информация за всички такси, които се заплащат за различни услуги, включително за теглене на пари от банкомат на Unikredit. Така можете да се уверите, че знаете колко ще платите преди да извършите транзакцията.

Друг начин да проверите размера на таксата при теглене от банкомат на Unikredit е да се свържете с банката. Можете да се обадите на телефонния център на Unikredit или да посетите най-близкия офис на банката, за да получите информация за размера на таксата.

Така ще можете да се уверите, че знаете точно колко ще платите за теглене на пари от банкомат на Unikredit.

Накрая, можете да проверите размера на таксата при теглене от банкомат на Unikredit, като използвате мобилното приложение на банката. Мобилното приложение на Unikredit ви позволява да проверите размера на таксата за теглене на пари от банкомат на банката. Така можете да се уверите, че знаете колко ще платите преди да извършите транзакцията.

В заключение, ако желаете да избегнете неприятни изненади, когато теглите пари от банкомат на Unikredit, е важно да проверите размера на таксата преди да извършите транзакцията. Можете да проверите на банковата мрежа на банката, да се свържете с банката или да използвате мобилното приложение на Unikredit. Така ще можете да се уверите, че знаете точно колко ще платите за теглене на пари от банкомат на Unikredit.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq