бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Тарифа уникредит юридически лица

Основни условия на Тарифа уникредит юридически лица

Тарифа уникредит юридически лица е финансов продукт, който предлага банката на своите клиенти – юридически лица. Този продукт има няколко основни условия, които трябва да се изпълняват, за да се възползвате от него.

Първо, клиентите трябва да имат бизнес сметка в Уникредит България. Това е задължително условие, защото Тарифа уникредит юридически лица е свързана с бизнес дейността на компанията.

Второ, клиентите трябва да имат минимален оборот на месечните транзакции. Този оборот е определен от банката и може да се различава в зависимост от конкретните нужди на бизнеса.

Трето, за да ползват Тарифа на Уникредит за юридически лица, клиентите трябва да заплащат месечна такса.

Тази такса е също определена от банката и може да се различава в зависимост от конкретните условия на продукта.

Четвърто, клиентите трябва да имат достъп до онлайн банкинг на Уникредит България. За да може да следят финансовите си операции и да използват всички функционалности на пакета за юридически лица на Уникредит, е необходимо да го изберат.

Пето, клиентите трябва да спазват договорните условия за използване на тарифите за юридически лица на Уникредит. Тези условия включват различни ограничения и задължения, които клиентите трябва да изпълняват.

Ето кои са най-важните условия на тарифата на Уникредит за юридически лица. Ако вашата компания отговаря на тези условия, можете да се възползвате от предимствата на този продукт. О тези предимства ще говорим в следващия оdlomak.

Предимства на Тарифа уникредит юридически лица

Тарифата на Уникредит за юридически лица има много предимства, които правят този продукт много изгоден за компаниите. Ето някои от тези предимства:

Първо, тарифата на Уникредит за юридически лица предлага по-ниски такси за транзакции в сравнение с други банки. Това е много важно за компаниите, които правят много транзакции всеки месец и искат да намалят разходите си.

Второ, клиентите на Уникредит могат да използват много различни функционалности на онлайн банкинга. Това включва възможността за плащане на сметки, преводи, проверка на баланса, изтегляне на отчети и много други. Тези функционалности правят управлението на финансите на компанията много по-лесно и удобно.

Трето, клиентите на Уникредит могат да получат кредитиране на много изгодни условия.

Това включва по-ниски лихви и по-дълги периоди на връщане на кредита. Тези условия правят кредитирането на компанията много по-лесно и по-изгодно.

Четвърто, клиентите на Уникредит могат да получат консултации от банката по всякакви въпроси, свързани с финансите на компанията. Тези консултации могат да бъдат много полезни за компаниите, които искат да подобрят финансовото си състояние.

Пето, клиентите на Уникредит могат да получат специални оферти и промоции, които правят този продукт още по-изгоден за компаниите. Тези оферти и промоции могат да включват по-ниски такси за транзакции, безплатни услуги и много други.

Тези са само някои от многото предимства на тарифата на Уникредит за юридически лица. Ако вашата компания има нужда от финансов продукт, който да я подкрепя в бизнеса й, тогава тази тарифа може да бъде много полезна за вас.

Как да се кандидатствате за Тарифа уникредит юридически лица

Кандидатстването за тарифата на Уникредит за юридически лица е много лесно и бързо. Ето как можете да кандидатствате за тази тарифа:

Първо, трябва да се свържете с близкия до вас офис на Уникредит България. Там ще можете да получите повече информация за тарифата и условията за кандидатстване.

Второ, трябва да изпълните всички изисквания за кандидатстване. Това включва името на компанията, адреса на компанията, данни за бизнес сметката и други.

Трето, трябва да представите документи, които потвърждават бизнес дейността на компанията.

Тези документи могат да включват удостоверение за регистрация на фирмата, ДДС регистрация и други.

Четвърто, трябва да подпишете договор за използване на тарифата на Уникредит за юридически лица. Този договор ще ви даде право да използвате всички функционалности на тарифата и ще определи условията за използване на продукта.

Пето, след като подпишете договора, ще трябва да заплатите месечната такса за използване на тарифата. Тази такса може да се плаща по различни начини – например чрез банков превод или директно в банковия офис.

Това са основните стъпки, които трябва да извършите, за да кандидатствате за тарифата на Уникредит за юридически лица. След като изпълните всички изисквания, ще можете да се възползвате от всички предимства на тази тарифа. Така ще можете да управлявате финансите на вашата компания по-ефективно и да я развивате успешно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq