бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Тби банк контакти

Како да контактирате Тби банк?

Тби банк е една од водечките банки во Бугарија и нуди многу услуги и производи. Доколку имате било какви прашања, сомнежи или потреби за помош, може да контактирате банката преку различни начини.

Првиот начин е преку телефонски број. Тби банк има Call центар кој е достапен 24/7 и може да ви помогне со сите прашања што ги имате.

Бројот на телефонот за Call центарот е 0700 12 002 за во земјата, и +359 2 816 2080 за надворешни повици. Исто така, Тби банк има и локални броеви за повеќето градови во Бугарија, па ако имате локален број, може да го користите за да контактирате банката.

Следниот начин е преку е-пошта. Тби банк има долгогодишно искуство во работата со е-пошта и може да ги одговори на сите вашите прашања преку овој канал.

Адресата за е-пошта е info@tbibank.bg. Во случај на е-пошта, треба да бидете толерантни за времето што ви е потребно за да добиете одговор, бидејќи банката може да има голем број на барања.

И третиот начин е да отидете лично до некоја од филијалите на Тби банк во вашето место. Таму може да стапите во контакт со персоналот и да ги зададете вашите прашања.

Може да ги најдете локалните филијали на следниов линк: https://tbibank.bg/bg/our-offices.

Независно од тоа кој начин ќе го користите, важно е да знаете дека Тби банк секогаш е подготвен да ви помогне со сите прашања и потреби кои ги имате. Имено, Тби банк е готов да ви понуди услуги и да го задоволи вашето доверба дека вашата приватност е во сигурни раце при секое банкарско трансакција или комуникација со нив. Не се двоумете да се обратите до нив доколку имате било каков проблем, сомнеж или прашање.

Контакт информации на Тби банк

Контакт информации на Тби банк се однесуваат на информациите за локациите на филијалите, каналите за комуникација, како и на информациите за контакт лично со персоналот на банката. Ако сте заинтересирани да го посетите некое од местата на Тби банк, може да го најдете најблиското место во вашата околина, со посета на веб-страницата на банката. Филијалите на Тби банк можат да се најдат на повеќе локации низ Бугарија, од градски центри до малите населби.

Тби банк е достапен за контакт 24/7, па може да го контактирате банката преку различни канали за комуникација.

Од телефонски повици до е-пошта, банката има повеќе начини да може да го контактирате со нив. Тби банк има Call центар кој може да се користи 24/7, како и локални броеви за повеќето градови во Бугарија. Ова значи дека може да ги користите услугите на банката во било кој дел од земјата.

Исто така, Тби банк има е-пошта која е достапна 24/7.

Имате можност да го контактирате банката преку вашата е-пошта, каде што може да го дадете вашето прашање и да добиете одговор во рок од неколку часа или дена. Секако, времето на одговор може да зависи од бројот на барања.

Кога станува збор за контакт со персоналот на банката, Тби банк има повеќе опции на располагање за своите клиенти. Во секоја од филијалите на банката, има професионален персонал кој може да ви помогне со секое прашање, сомнеж или потреба за помош.

Како и да го контактирате Тби банк, важно е да знаете дека банката е тука за да ви помогне. Од денот на вашата регистрација до вашата депозитна сметка, банката има цел да ви го обезбеди најдоброто и најпрофесионално искуство со своите услуги. Тби банк контакти се насочени кон вашата лесна комуникација со нив, па може да очекувате брза и компетентна помош во секое време.

Како да добиете помош од Тби банк?

Кога се запнете во процесот на банкарство, можете да го контактирате Тби банк за помош и совет. Тби банк контакти ви нудат многу начини да добиете помош, но треба да знаете како да го добиете најбрзо.

Кога имате прашања или проблеми со вашата сметка, апликација или било која друга услуга на Тби банк, најдоброто решение е да ги контактирате преку Call центарот.

Ова е брз и едноставен начин да го контактирате банката, и обично е достапен 24/7. Ако имате прашања за вашите кредити, депозити или кредитни картички, можете да ги контактирате на телефонски бројот 0700 12 002 за во земјата, и +359 2 816 2080 за надворешни повици.

Ако ви треба контакт со персоналот на банката, најдоброто решение е да одете до локалната филијала на Тби банк. Таму можете да добиете совет или помош од професионален персонал, кој ќе ги решава сите вашите прашања и проблеми.

Кога одите до филијалата, треба да имате документ кој докажува вашата личност, како пасош или лична карта, за да ги започнете вашите банкарски трансакции.

Ако имате прашања кои не можат да се решат брзо или се однесуваат на комплексни проблеми, може да ги контактирате на е-пошта. Иако ова не е најбрз начин за да добиете одговор, е-пошта е одличен начин да започнете дијалог со банката, и да добиете одговор во рок од неколку дена.

Адресата за е-пошта на Тби банк е info@tbibank.bg.

Важно е да знаете дека Тби банк е тука за да ви помогне и да ви ги решава сите вашите проблеми. Контактите со банката треба да се прават на начин кој е најудобен за вас, бидејќи банката има повеќе начини за да ги контактирате. Од телефонски повици до физички посети, Тби банк има сите канали за да ви го обезбеди најдоброто банкарско искуство. Воцарете се во светот на банкарскиот сектор со нашата помош!.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq