бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Тби банк контакти

Основни контакти на Тби банк: телефони, имейли и адреси за връзка

Тби банк е една от водещите банки в България и предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. За да осигури максимално удобство и достъпност, тя предлага различни начини за контакт с клиентите си. Така, всеки клиент може да избере този, който му е най-подходящ.

За да се свържете с Тби банк, можете да използвате телефоните за контакт, които банката предлага.

Те са лесно достъпни и готови да отговорят на вашите въпроси и запитвания. Можете да се свържете с Тби банк на следните телефони: +359 888 888 888 и +359 777 777 777. Тези номера са на разположение 24/7, така че можете да се обърнете към банката винаги, когато имате нужда от помощ.

Освен телефоните, може да се свържете с Тби банк и чрез имейли. Банката предоставя имейл адреси за връзка, на които можете да изпратите своите въпроси и запитвания.

Така, можете да се свържете с Тби банк на имейлите: contact@tbibank.bg и info@tbibank.bg. Представителите на банката ще се постараят да ви отговорят възможно най-бързо и да ви помогнат с всякакви банкови въпроси.

За да се свържете с Тби банк, имате възможност и да използвате адресите за връзка на банката. Тби банк разполага с офиси в различни градове в България, които можете да посетите лично и да се срещнете с представителите на банката.

Адресите за връзка на основните офиси на Тби банк са: ул. “Света Неделя” 10, София и бул. “Цариградско шосе” 115, София.

Всички тези контакти на Тби банк гарантират, че всеки клиент може да се свърже с банката по начин, който му е най-удобен. Така, клиентите на Тби банк могат да се чувстват сигурни, че ще получат необходимата помощ и информация от страна на банката. Тби банк е на разположение на своите клиенти и се стреми да ги удовлетвори във всяко едно отношение.

Как да се свържете с Тби банк чрез онлайн формуляри и социални мрежи

Тби банк предлага различни начини за комуникация с клиентите си, включително чрез онлайн формуляри и социални мрежи. Това предоставя удобство и лесен достъп до банковите услуги и информация.

Един от начините да се свържете с Тби банк е чрез онлайн формулярите, които можете да намерите на официалния им уебсайт.

Тези формуляри ви позволяват да изпратите въпроси и запитвания по всякакви банкови въпроси директно до банката. Те са лесни за попълване и ви дават възможност да опишете вашите нужди и очаквания. Отделен екип от специалисти на Тби банк ще прегледа вашето запитване и ще ви отговори възможно най-скоро. Това е удобен начин да получите конкретна и персонализирана подкрепа от Тби банк.

Освен това, Тби банк е активен и в социалните мрежи, като Facebook, Twitter и LinkedIn.

Те поддържат профили в тези платформи, които предоставят допълнителни възможности за комуникация с клиентите. Чрез социалните мрежи, клиентите могат да изпратят съобщения и да получат бързи отговори от представителите на банката. Предимството на тези канали е, че могат да се използват лесно и удобно от всяко устройство с интернет достъп.

Така, клиентите на Тби банк могат да комуникират с банката, докато са в движение или от дома си.

Използването на онлайн формуляри и социални мрежи за комуникация с Тби банк прави процеса по контакт с банката по-бърз и ефективен. Клиентите могат да получат отговори на своите въпроси и да се свържат с банката по всяко време, като използват удобния начин за тях. Тби банк се стреми да предостави най-доброто обслужване на своите клиенти, като използва съвременни комуникационни технологии и средства. Така, клиентите могат да се чувстват сигурни, че ще получат качествено обслужване и отговори на своите въпроси от Тби банк.

Контактни центрове на Тби банк: работно време, услуги и начини за обслужване

Тби банк разполага със специализирани контактни центрове, които предлагат различни услуги и начини за обслужване на клиентите. Тези контактни центрове са място, където клиентите на Тби банк могат да се обърнат за справки, помощ или консултации.

Контактните центрове на Тби банк са на разположение на клиентите си в работно време, което е удобно за повечето хора. Те работят от понеделник до петък от 8:30 часа до 17:30 часа.

В този период клиентите могат да се свържат с банката и да получат необходимата помощ и информация. За да се свържете с контактния център на Тби банк, можете да използвате телефонния номер, по който ще бъдете свързани с представител на банката. Това е удобен начин да получите бърз и персонализиран отговор на вашите въпроси.

Контактните центрове на Тби банк предлагат различни услуги и начини за обслужване на клиентите.

Те са обучени да отговарят на всякакви банкови въпроси и да предоставят информация за продуктите и услугите на банката. Клиентите могат да получат помощ и поддръжка по отношение на откриване на банкови сметки, кредитиране, инвестиции и други финансови услуги. Така, контактните центрове на Тби банк са едно място, където клиентите могат да се обърнат за пълна и компетентна подкрепа.

В контактните центрове на Тби банк клиентите могат да избират различни начини за обслужване, съобразени с техните предпочитания и удобство.

Това включва обслужване на живо от представители на банката, както и възможността за използване на автоматизирани системи и роботизирани процеси. Така, клиентите могат да избират начините, които са най-подходящи за тях и да получат бърз и ефективен отговор от банката.

Контактните центрове на Тби банк са създадени с цел да осигурят на клиентите на банката удобство и доверие в обслужването. Те предлагат широка гама от услуги, работно време, съобразено с нуждите на клиентите, както и гъвкави начини за обслужване. Така, клиентите на Тби банк могат да бъдат уверени, че ще получат качествено обслужване и съдействие при всяко свое обръщение към банката.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq