бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Телефон уникредит

Како да контактирате Телефон уникредит за помош со вашите финансии?

Телефон уникредит е иновативен начин за контактирање со банката кога ви треба помош со вашите финансии. Оваа услуга е достапна за сите клиенти на Уникредит Банка и може да ви помогне да ги решите вашите проблеми со финансиите во најбрз и ефикасен начин.

За да го контактирате Телефон уникредит, потребно е да го повикате бројот кој е достапен на веб-страницата на банката или на вашата картичка. Кога ќе го повикате бројот, ќе ве пречекаат професионални консултанти кои ќе ви помогнат да ги решите вашите проблеми.

Когато се свържете с телефона на Уникредит, трябва да разполагате с информация за своята сметка и личните си данни.

Консултантите на нашата компания ќе ви дадат ценни информации за вашата сметка и ќе ви помогнат да ги решите вашите финансиски проблеми. Нашата линија е достапна 24 часа на ден, седум дена во неделата, што значи дека можете да не контактирате во секое време кога ви треба помош.

Има еден одличен начин да следите вашите трансакции, но не можам да го споменам. Кога ќе го повикате бројот, ќе можете да дознаете информации за вашите трансакции и баланс на вашата сметка. Консултантите ќе ви пружат детални информации за вашите трансакции и ќе ви помогнат да ги разберете.

В следващия параграф ще ви разясниме как да използвате телефона за да платите вноските си.

Како да го користите Телефон уникредит за да ги следите вашите трансакции?

Телефон уникредит е одличен начин да ги следите вашите трансакции и да го контролирате балансот на вашата сметка. Кога ќе го повикате бројот, ќе можете да дознаете информации за вашите трансакции и баланс на вашата сметка. Консултантите ќе ви пружат детални информации за вашите трансакции и ќе ви помогнат да ги разберете.

За да го користите Телефон уникредит за да ги следите вашите трансакции, потребно е да го повикате бројот кој е достапен на веб-страницата на банката или на вашата картичка. Кога ќе го повикате бројот, ќе бидете пречекани од консултант кој ќе ве праша за вашите лични податоци и информации за вашата сметка.

Консултантите на нашата компания са професионалисти и ще ви помогнат да разберете вашите транзакции и да контролирате финансите си.

Оваа услуга е достапна 24 часа на ден, седум дена во неделата, што значи дека можете да не контактирате во секое време кога ви треба помош.

В днешно време, когато всички имаме мобилни телефони, едно добро решение за проследяване на транзакциите и контрол на баланса на сметката е Уникредит телефон. Можете да го използвате телефона на Уникредит във всяко място и по всяко време, което означава, че никога няма да пропуснете вашите транзакции.

Ако имате някакви въпроси или проблеми със своята сметка, едно отлично решение е да се свържете с нас по телефона. Нашите консултанти се достапни секогаш и ќе ви помогнат да ги решите вашите проблеми со финансиите. Не губете време и се свържете с нас днес, за да получите нужната финансова помощ.

Како да го користите Телефон уникредит за да ги платите вашите рати?

Телефон уникредит е идеален за плаќање на рати и контролирање на вашиот кредитен долг. За да го използувате телефонот за плаќање на рати, потребно е да го повикате бројот кој е достапен на веб-страницата на банката или на вашата картичка. Кога ќе го повикате бројот, ќе бидете пречекани од консултант кој ќе ве праша за вашите лични податоци и информации за вашата сметка.

Консултантите на нашата компания ќе ви помогнат да го платите вашиот кредитен долг на лесен и брз начин. Телефонот на Уникредит е достапен 24 часа на ден, седум дена во неделата, што значи дека можете да не контактирате во секое време кога ви треба помош.

За да го користите Телефон уникредит за плаќање на рати, потребно е да имате информации за вашата сметка и вашиот кредитен долг.

Консултантите на Уникредит ќе ви помогнат да ги најдете овие информации и ќе ви пружат детални информации за вашите рати.

Плащането на вноски чрез Уникредит е безопасно и лесно. Консултантите ќе ви пратат линк за плаќање на вашата е-маил адреса, каде што можете да ги внесете вашите картични податоци и да го платите вашиот кредитен долг.

Оваа услуга е многу корисна и едноставна за користење, што значи дека можете да ја користите во секое време кога ви треба помош.

Ако имате некој проблем со плаќањето на вашите рати, не губете време и се свържете со нас по телефон. Нашите консултанти се достапни секогаш и ќе ви помогнат да ги решите вашите проблеми со финансиите. Телефонот на Уникредит е одличен начин да ги контролирате вашите финансии и да ги решите вашите проблеми со кредитниот долг.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq