бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Ти би ай кредит

Како да добиете Ти би ай кредит?

Како да добиете Ти би ай кредит?

Ти би ай кредит е еден од најпопуларните начини за плаќање во Бугарија. Со овој кредит, можете да купувате стоки и да плаќате сметки на различни места, без да носите со себе готовина. За да го добиете Ти би ай кредитот, потребно е да го следите следниот процес:

Прво, треба да одете во банката каде што имате отворен сметка.

Таму ќе ви биде понуден Ти би ай кредитот. Можете да го земете кредитот на местото или да го замолите банкарот да ви го одобри онлајн.

Второ, потребно е да го пополните апликацискиот образец за Ти би ай кредитот. Во образецот ќе треба да го внесете вашето име, презиме, адреса, број на лична карта и други лични податоци.

Овие податоци ќе бидат користени за да се провери вашата кредитна историја.

Трето, кога ќе го пополните образецот, ќе треба да го предадете на банкарот. Банкарот ќе го провери вашето банкарско салдо и кредитната историја. Ако сте добри со вашите плаќања и имате добра кредитна историја, банкарот ќе ви одобри Ти би ай кредитот.

Четврто, кога ќе ви биде одобрен кредитот, ќе добиете Ти би ай картичка.

Оваа картичка ќе ви овозможи да купувате стоки и да плаќате сметки на различни места. Картичката ќе има лимит на кредитот, кој ќе биде одреден од банкарот.

Во заклучок, за да го добиете Ти би ай кредитот, потребно е да одете во банката каде што имате отворен сметка, да го пополните апликацискиот образец и да го предадете на банкарот. Ако сте добри со вашите плаќања и имате добра кредитна историја, банкарот ќе ви одобри Ти би ай кредитот. Со Ти би ай кредитот, ќе можете да купувате стоки и да плаќате сметки на различни места, без да носите со себе готовина.

Предности на Ти би ай кредитот

Предности на Ти би ай кредитот

Ти би ай кредитот е еден од најпопуларните начини за плаќање во Бугарија. Овој кредит има многу предности, кои го прават многу популарен меѓу луѓето. Еве некои од предностите на Ти би ай кредитот:

Првата предност на Ти би ай кредитот е дека е многу лесен за користење.

Со оваа картичка, можете да купувате стоки и да плаќате сметки на различни места, без да носите со себе готовина. Ова е многу удобно, особено кога сте во движење или кога немате време да одите до банката.

Втората предност на Ти би ай кредитот е дека е многу безбеден. Кога ќе го користите Ти би ай кредитот, вашите лични податоци ќе бидат заштитени. Картичката има пин код, кој мора да го внесете секој пат кога ќе ја користите.

Ова го прави многу тешко за хакерите да ги украдат вашите лични податоци.

Третата предност на Ти би ай кредитот е дека има многу добри понуди и попусти. Многу продавници и компании имаат специјални понуди за луѓето кои го користат Ти би ай кредитот. Ова може да ви овозможи да заштедите многу пари на купување на стоки и услуги.

Четвртата предност на Ти би ай кредитот е дека има многу добри услови за кредитирање.

Кога ќе го земете Ти би ай кредитот, ќе имате многу добри услови за кредитирање. Ова може да ви овозможи да земете повеќе пари од другите кредити.

Во заклучок, Ти би ай кредитот има многу предности, кои го прават многу популарен меѓу луѓето. Овој кредит е многу лесен за користење, безбеден, има многу добри понуди и услови за кредитирање. Ако сакате да купувате стоки и да плаќате сметки на лесен и безбеден начин, Ти би ай кредитот е одличен избор за вас.

Како да го користите Ти би ай кредитот за плаќање на сметки и купување на стоки?

Како да го користите Ти би ай кредитот за плаќање на сметки и купување на стоки?

Ти би ай кредитот е многу популарен начин за плаќање во Бугарија. Овој кредит ви овозможува да купувате стоки и да плаќате сметки на различни места, без да носите со себе готовина. Еве како да го користите Ти би ай кредитот за плаќање на сметки и купување на стоки:

Прво, кога ќе го земете Ти би ай кредитот, ќе добиете картичка со лимит на кредитот.

Оваа картичка ќе ви овозможи да купувате стоки и да плаќате сметки на различни места. Кога ќе ја користите картичката, ќе треба да ја внесете во машината за плаќање и да го внесете пин кодот.

Второ, кога ќе ја користите картичката за плаќање на сметки, треба да го внесете бројот на сметката и износот на сметката.

Кога ќе го внесете ова, машината ќе го провери балансот на картичката и ќе го плати износот на сметката.

Трето, кога ќе ја користите картичката за купување на стоки, треба да ја внесете во машината за плаќање и да го внесете износот на стоките.

Кога ќе го внесете ова, машината ќе го провери балансот на картичката и ќе го плати износот на стоките.

Четврто, кога ќе го користите Ти би ай кредитот, треба да го следите балансот на картичката.

Ова ќе ви овозможи да знаете колку пари имате на располагање и колку пари сте потрошиле. Можете да го проверите балансот на картичката на банкоматите или онлајн.

Во заклучок, Ти би ай кредитот е многу лесен за користење за плаќање на сметки и купување на стоки.

Кога ќе го користите картичката, треба да ја внесете во машината за плаќање и да го внесете пин кодот. Кога ќе го користите за плаќање на сметки, треба да го внесете бројот на сметката и износот на сметката. Кога ќе го користите за купување на стоки, треба да ја внесете во машината за плаќање и да го внесете износот на стоките.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq