бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Трябват ми пари веднага

Како да добијам пари веднаш кога ми требаат?

Трябват ми пари веднага – ова е проблем кој го имаат многу луѓе. Некогаш ситуацијата може да биде критична, а парите да не стигнуваат.

Но, не се отчајнувајте, постојат начини да добиете пари веднаш кога ви требаат.

Првиот начин е да земете заем. Многу банки и кредитни институции нудат брзи заеми со кратки рокови за исплата. Но, треба да бидете внимателни и да проверите условите на заемот.

Некои заеми можат да имаат високи каматни стапки и скриени трошоци, што може да го направи заемот скап.

Вториот начин е да продадете нешто што го имате. Можете да продадете непотребни вешти, мебел, електроника или било што друго што може да го продадете.

Ова може да биде брз начин да добиете пари, но треба да бидете подготвени да продадете нешто што можеби ќе ви биде потребно во иднина.

Третиот начин е да најдете работа која може да ја правите од дома. Можете да работите како фрилансер, да правите онлајн анкети или да продавате производи преку интернет. Ова може да биде добар начин да добиете пари веднаш, но треба да бидете подготвени да работите многу и да имате добра организација.

Во секој случај, кога ви требаат пари веднаш, треба да бидете внимателни и да не се отчајнувате. Има начини да добиете пари веднаш, но треба да ги разгледате сите опции и да одлучите која е најдобрата за вас.

Како да избегнете проблеми со заемите кога ви требаат пари веднаш?

Кога ви требаат пари веднаш, заемите можат да бидат добар начин да ги добиете. Но, треба да бидете внимателни и да избегнете проблеми со заемите.

Еден од најголемите проблеми со заемите е високата каматна стапка. Некои заеми можат да имаат многу високи каматни стапки, што може да го направи заемот многу скап. Треба да проверите каматната стапка пред да земете заем и да изберете заем со што помала каматна стапка.

Друг проблем со заемите е скриените трошоци.

Некои заеми можат да имаат скриени трошоци, како што се такси за обработка или за рано погасување на заемот. Треба да прочитате условите на заемот и да бидете сигурни дека знаете сите трошоци пред да го земете заемот.

Трет проблем со заемите е ризикот од пропуштање на ратите.

Ако не можете да ги исплатите ратите на заемот, може да имате проблеми со кредитната историја и да имате проблеми да земете заеми во иднина. Треба да бидете сигурни дека можете да ги исплатите ратите пред да земете заем.

За да избегнете проблеми со заемите, треба да бидете внимателни и да ги разгледате сите опции. Можете да разговарате со банкар или финансиски советник за да ви помогнат да го изберете најдобриот заем за вас. Треба да бидете сигурни дека ги разбирате условите на заемот и дека можете да ги исплатите ратите.

Како да се справите со неочекувани трошоци кога ви требаат пари веднаш?

Кога ви требаат пари веднаш, неочекуваните трошоци можат да бидат голем проблем. Но, има начини да се справите со неочекуваните трошоци и да ги добиете парите веднаш.

Прв начин е да ги користите вашите сопствени заштеди.

Ако имате заштедени пари, може да ги користите за да покриете неочекуваните трошоци. Но, треба да бидете внимателни и да не ги искористите сите заштеди, бидејќи можеби ќе ви бидат потребни во иднина.

Втор начин е да земете заем од пријател или роднина. Можеби има некој во вашата близина кој може да ви помогне со пари.

Но, треба да бидете внимателни и да го вратите заемот во рокот што сте се договориле.

Трет начин е да земете краткорочен заем. Многу банки и кредитни институции нудат краткорочни заеми со кратки рокови за исплата.

Ова може да биде добар начин да ги добиете парите веднаш, но треба да бидете внимателни и да проверите условите на заемот.

Четврти начин е да продадете нешто што го имате. Како што споменавме во претходниот оддел, продавањето на непотребни вешти може да биде добар начин да ги добиете парите веднаш.

Во секој случај, кога ви требаат пари веднаш за неочекувани трошоци, треба да бидете внимателни и да ги разгледате сите опции. Треба да бидете сигурни дека ги разбирате условите на заемот или дека можете да ги продадете непотребните вешти. Не заборавајте да ги користите вашите заштеди само ако е неопходно и да ги вратите заемите во рокот што сте се договориле.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq