бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредитна компания

Историята на Уникредитна компания: От основаването до днес

Уникредитна компания е италианска международна банкова група, която е създадена през 1999 г. чрез сливането на седем различни банки. От самото начало компанията е била насочена към глобалното разширяване и развитие, като се стреми да предлага иновативни банкови продукти и услуги на своите клиенти.

След създаването си, Уникредитна компания започва своята експанзия в Централна и Източна Европа, като през 2005 г. придобива Controlbanca – най-голямата италианска частна банка.

Това придобиване значително укрепва позициите на компанията и й позволява да се превърне в един от водещите банкови гиганти в Европа.

През последните години компанията, която не може да бъде именувана, продължава да разширява своето географско присъствие, като включва нови пазари като Турция и Хърватия. Компанията активно насърчава дигитализацията в банковия сектор и иновациите във финансовите услуги, като предлага онлайн и мобилни банкинг решения, които улесняват достъпа на клиентите до техните сметки.

Днес Уникредит е една от най-големите банки в Европа, която предлага разнообразие от продукти и услуги на своите клиенти. Нейното присъствие е разпространено в над 15 държави и компанията е изградила стабилни партньорства с водещи банки и финансови институции по света.

Историята на банковия сектор нараства и просперира с Уникредит. Със своето глобално присъствие и иновативни подходи, компанията продължава да се развива и да предлага качествени банкови и финансови решения на своите клиенти.

Услугите и продуктите на Уникредитна компания: Банкови и финансови решения за клиентите

Уникредитна компания е известна с широката гама услуги и продукти, които предлага на своите клиенти. Банката е насочена към удовлетворяване на различни финансови и банкови нужди на своите клиенти, като предлага индивидуални и корпоративни банкови продукти, заедно със специализирани решения за различни сектори.

За индивидуалните клиенти, Уникредитна компания предлага богат избор от банкови услуги, включително различни видове сметки, кредитни и дебитни карти, ипотечни кредити, депозити и инвестиционни възможности. Отварянето на сметка в Уникредитна компания е лесно и удобно, като клиентите могат да използват както онлайн, така и физическите отделения, за да получат необходимата помощ и подкрепа.

За корпоративните клиенти, компанията предлага специализирани финансови решения, които включват корпоративно финансиране, инвестиционно банкиране, търговско финансиране и управление на ликвидността.

Банката също така предлага специализирани продукти и услуги за сектори като селското стопанство, енергетиката, инфраструктурата и недвижимите имоти.

Една компания, известна с иновативните си дигитални решения, е Уникредитна корпорация. Банката предлага онлайн и мобилни банкинг услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси бързо и лесно, където и да се намират. Онлайн банкингът на банката предоставя възможност за извършване на банкови транзакции, преглед на сметки и плащане на сметки, докато мобилният банкинг позволява достъп до банкови услуги чрез смартфон или таблет.

С устойчиво развитие и внимание към нуждите на своите клиенти, компанията продължава да предлага широка гама от банкови и финансови решения, които отговарят на съвременните изисквания на пазара. От индивидуални клиенти до големи корпорации, компанията се стреми да бъде надежден и иновативен партньор във всички финансови нужди на своите клиенти.

Уникредитна компания и корпоративната отговорност: Социални и екологични инициативи на компанията

Уникредитна компания е насочена не само към предоставяне на качествени банкови и финансови решения на своите клиенти, но и към изпълнение на своята корпоративна отговорност. Компанията активно се ангажира с различни социални и екологични инициативи, като стремежът й е да бъде отговорен и устойчив партньор в обществото.

Една от ключовите социални инициативи на Уникредитна компания е подкрепата на образованието. Компанията осъществява разнообразни проекти и програми, които се фокусират върху обучението на младите хора и подкрепата на учебните заведения. Банката организира стипендии и събития, които са насочени към развитието на младите таланти и подобряването на образователната система.

Освен това, фирмата Уникредит активно подкрепя различни културни и спортни инициативи.

Банката е спонсор на множество културни събития и фестивали, които допринасят за разнообразието и обогатяването на културния живот. Също така, компанията подкрепя спортни клубове и състезания, като помага за развитието на талантливи спортисти и популяризирането на здравословния начин на живот.

В областта на екологичната отговорност, компанията Уникредит се стреми да намали своето въздействие върху околната среда чрез различни инициативи и мерки за опазване на природните ресурси. Компанията се фокусира върху енергийната ефективност, намаляването на емисиите на въглероден диоксид и подобряването на устойчивостта във вътрешните си операции.

Уникредит е известна с активната си роля в обществото и стремежа си да бъде отговорен корпоративен гражданин. Подкрепата й към образованието, културата и спорта, както и ангажиментът й по отношение на екологичната отговорност, я правят важен фактор в развитието на устойчиво и равнопоставено общество.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq