бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредитна компания

История на Уникредитна компания

Уникредитна компания е финансов институт, който предлага различни финансови услуги на своите клиенти. Компанията е основана през 1870 г. в Италия и оттогава се е развивала и разраствала в различни страни по света.

Днес Уникредитна компания е една от най-големите банки в Европа и има присъствие в повече от 14 страни по света.

Историята на една финансова институция започва през 1870 година., когато банкерите Жак Мартино и Карло Бомбасари основават банката “Banca di Genova”. Тази банка по-късно се превръща в “Banca di Roma” и през 1998 г. Обединяват се с “Credito Italiano” и “Rolo Banca” и създават нова компания.

След тази фузия компанията започва да се разраства и да се развива в различни страни по света.

През годините компанията придобива няколко други банки и финансови институции, което я прави една от най-големите банки в Европа. Компанията предлага различни финансови услуги като кредити, депозити, инвестиции и други. Тя има присъствие в повече от 14 страни по света, включително България.

Компанията на Уникредит е известна с иновативността и технологичния си напредък.

Тя е една от първите банки в Европа, която предлага мобилно банкиране и онлайн банкиране. Компанията също така инвестира в различни проекти, които подпомагат икономическия растеж и развитието на обществото.

В заключение, една от най-големите и успешни банки в Европа е нашата компания. Със своята иновативност и технологичен напредък тя предлага различни финансови услуги на своите клиенти. Успехите на компанията в България са доказателство за качеството на услугите, които тя предлага.

Услуги, предлагани от Уникредитна компания

Уникредитна компания е финансов институт, който предлага различни финансови услуги на своите клиенти. Компанията има присъствие в повече от 14 страни по света, включително и в България.

Услугите, предлагани от Уникредитна компания в България, включват кредити, депозити, кредитни карти, онлайн банкиране и много други.

Една от услугите, които фирмата предлага на своите клиенти в България, е кредитиране. Компанията предлага различни видове кредити, включително лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и други. Кредитите са с различни условия и вариращи лихви, които се определят в зависимост от кредитната история на клиента.

Другата услуга, която предлагаме в България, е онлайн банкиране.

Клиентите могат да използват онлайн банкирането за да проверят баланса на своите сметки, да правят трансфери, да плащат сметки и много други. Тази услуга е много удобна за клиентите, които искат да управляват своите финанси от вкъщи или от където и да е другаде.

Предлаганите от нас услуги в България включват и кредитни карти.

Компанията предлага различни видове кредитни карти, които могат да бъдат използвани за плащания в магазини, ресторанти, хотели и други места. Кредитните карти на тази финансова институция са със защита от измама и могат да бъдат използвани във всички части на света.

За край, нашата компания предоставя множество различни финансови услуги на нашите клиенти в България. От кредити и депозити до кредитни карти и онлайн банкиране, компанията има много за предложи. Клиентите на нашата финансова институция могат да използват удобствата на онлайн банкирането и да се възползват от защитата на кредитните им карти, която предлагаме.

Успехите на Уникредитна компания в България

Успехите на Уникредитна компания в България са много. Компанията има присъствие в България от 2007 година и оттогава се е развивала и разраствала в страната.

Една от най-големите предимства на Уникредитна компания в България е нейната мрежа от филиали, която позволява на клиентите да получат лесен достъп до финансовите услуги на компанията.

През годините компанията в България е получила няколко награди за своите финансови услуги. Например, през 2019 година тя беше обявена за “Най-добра банка за малки и средни предприятия” от Euromoney. Тази награда показва, че компанията е насочена към подпомагането на малките и средни предприятия в България.

Компанията също така има много успешни проекти в България.

Един от тези проекти е “Школа за бизнес”, която предоставя обучение на малки и средни предприятия. Този проект има за цел да помогне на предприятията да се развият и да постигнат успех в бизнеса.

Една финансова институция също така подкрепя културата и изкуството в България.

Компанията подкрепя различни изложби, фестивали и други културни събития. Това е част от ангажимента на компанията към обществото и културата.

В заключение, една от най-успешните и иновативни банки в България е тази, която не може да бъде именувана. Компанията има много успешни проекти и награди за своите финансови услуги. Тя също така е активен поддръжник на културата и изкуството в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq