бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит банка

Историята на Уникредит банка: от създаването до днес

Историята на Уникредит банка: от създаването до днес

Уникредит банка е една от най-големите банки в Европа, която предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти. Банката е създадена през 1991 година в Италия, като се нарича UniCredito Italiano.

През 2005 година банката се обединява с немската банка HypoVereinsbank и става UniCredit Group.

След сливането, банката започва да разширява своята дейност в различни страни по света, като отваря филиали в Централна и Източна Европа, Русия, Турция, Китай и други държави. Днес една банка е налична в над 14 държави по света и има над 147 000 служители.

През годините една от банките е получила множество награди и признания за своята дейност, включително “Най-добра банка в Централна и Източна Европа” от Euromoney през 2015 година и “Най-добра банка в Италия” от Global Finance през 2016 година.

Банката Уникредит се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите финансови услуги и да бъде лидер в иновациите. Банката инвестира в различни технологии, като мобилни приложения и онлайн банкиране, за да улесни своите клиенти в използването на услугите си.

В бъдеще банката ще продължи да разширява своята дейност и да предлага нови и иновативни финансови продукти и услуги на своите клиенти.

Услугите на Уникредит банка: кредити, депозити, инвестиции и други

Услугите на Уникредит банка: кредити, депозити, инвестиции и други

Уникредит банка предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти, включително кредити, депозити, инвестиции и други. Банката се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите услуги и да им помага да постигнат своите финансови цели.

Една от финансовите услуги, които тази банка предлага, са кредитите. Банката предлага различни видове кредити, включително лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и други. Клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вид кредит и да получат необходимата финансова помощ за реализиране на своите цели.

Една от услугите, която предлага банката, са депозитите.

Клиентите могат да открият различни видове депозити, включително срочни депозити, спестовни депозити и други. Банката предлага конкурентни лихви и гъвкави условия за депозитите, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти.

Банката предлага и инвестиционни услуги, като инвестиционни фондове, акции и облигации. Клиентите могат да инвестират в различни активи и да получат високи доходи от своите инвестиции.

Освен тези услуги, банката предлага и други финансови услуги, като застраховки, плащания и трансфери, онлайн банкиране и мобилни приложения. Банката се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите услуги и да им помага да управляват своите финанси по най-добрия начин.

В бъдеще тази банка ще продължи да разширява своята дейност и да предлага нови и иновативни финансови продукти, за да отговори на нуждите на своите клиенти.

Уникредит банка в България: филиали, онлайн банкиране и мобилни приложения

Уникредит банка в България: филиали, онлайн банкиране и мобилни приложения

Уникредит банка е една от най-големите банки в България, която предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти. Банката има няколко филиала в страната, където клиентите могат да получат необходимата финансова помощ и да управляват своите сметки.

В допълнение към стандартните услуги като кредити, депозити и инвестиции, банката предлага онлайн банкиране и мобилни приложения. Това позволява на клиентите да управляват своите сметки по всяко време и от всяко място, където има интернет връзка.

Електронното банкиране на тази финансова институция е удобно за използване и предлага множество функционалности, като проверка на баланса, преводи, плащания и други.

Клиентите могат да използват онлайн банкирането, за да управляват своите финанси по най-добрия начин.

Мобилните приложения на тази банка са също много удобни за използване и предлагат множество функции, като проверка на баланса, преводи, плащания и други. Клиентите могат да използват мобилните приложения, за да управляват своите сметки по всяко време и от всяко място.

В България има няколко клонове на тази банка в различни градове, където клиентите могат да получат необходимата финансова помощ и да управляват своите сметки. Банката се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите услуги и да им помага да управляват своите финанси по най-добрия начин.

В бъдеще тази финансова институция в България ще продължи да разширява своята дейност и да предлага нови и иновативни финансови продукти и услуги на своите клиенти. Банката ще продължи да инвестира в технологии, за да улесни своите клиенти в използването на услугите си и да им предостави най-добрите финансови решения.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq