бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит Булбанк Бургас

Историята на Уникредит Булбанк Бургас: От създаването до днес

Уникредит Булбанк Бургас е една от водещите банки в България и представлява част от голямото банково семейство на Уникредит Груп. Банката има дългогодишен опит във финансовия сектор и успешно предлага широк спектър от банкови услуги и продукти на своите клиенти.

Създадена през 1994 година, Уникредит Булбанк Бургас е развила своята дейност в бургаския регион, като се превърна в важен и надежден финансов партньор за местното население и бизнеса. През годините, банката е успяла да разшири своята мрежа от клонове и да нараства с висока темп, осигурявайки качествени банкови услуги на своите клиенти.

Уникредит Булбанк Бургас е известна със своята професионалност и надеждност, които я правят предпочитан партньор както за физически, така и за юридически лица. Банката предлага разнообразни банкови продукти и услуги, включително различни видове кредити, депозити, плащания и инвестиции.

Клиентите на банката в Бургас могат да се възползват от удобен и лесен достъп до своите сметки и да извършват банкови операции през различни канали – интернет банкиране, мобилно банкиране и други.н.

Банката също така се отличава с активната си роля в обществото и се стреми да изразява своята социална отговорност чрез подкрепа на различни инициативи и проекти. Участието и приносът на фирмата, разположена в град Бургас, в обществото се отразяват в нейната цел да подкрепя образованието, културата и спорта. Банката е активен партньор на местни организации и участва в редица социални и благотворителни кампании.

С качествените услуги и продукти, професионализмът и социалната отговорност, банката в Бургас на Уникредит продължава да си заслужава доверието на своите клиенти и да бъде водеща финансова институция в Бургас. Банката продължава да развива своята дейност и да отговаря на нуждите на своите клиенти, като се стреми към по-голямо удовлетворение и успех за тях.

Услугите и продуктите на Уникредит Булбанк Бургас: Какво предлага банката на своите клиенти

Уникредит Булбанк Бургас предлага широк спектър от услуги и продукти на своите клиенти, които включват както физически лица, така и бизнес субекти. Банката се стреми да отговори на разнообразните нужди и изисквания на своите клиенти, осигурявайки им удобство, сигурност и качество.

Една от ключовите услуги, които Уникредит Булбанк Бургас предлага е отварянето на банкови сметки.

Клиентите имат възможността да откриват различни видове сметки – текущи, спестовни или депозитни, в зависимост от своите потребности и предпочитания. Банката осигурява удобен и бърз процес за откриване на сметки, като предлага и онлайн канали за записване и подаване на документи.

Уникредит Булбанк Бургас предлага и разнообразни видове кредити. Физическите лица могат да се възползват от кредити за консумация, за жилищно строителство или покупка на имот, както и от кредитни карти и лизингови продукти.

Бизнес клиентите на банката могат да ползват кредити за разширяване на бизнеса, за инвестиции или за финансиране на текущата им дейност.

Освен кредитите, Банката Уникредит Булбанк в Бургас предлага разнообразни финансови инструменти и продукти. Клиентите могат да инвестират в различни финансови инструменти като акции, облигации или фондове.

Банката осигурява и възможности за търговия с валути, както и за осъществяване на вътрешни и международни плащания.

Важна част от услугите, които банката в Бургас на Уникредит предлага на своите клиенти, е и развитата мрежа от електронни канали. Банката предоставя възможности за интернет и мобилно банкиране, които позволяват на клиентите да извършват бързо и лесно своите банкови операции. Това включва преводи, заплащане на сметки, проверка на баланс и други.

С многообразието от услуги и продукти, които предлага, банката в Бургас Уникредит успява да отговори на нуждите на своите клиенти и да се наложи като надежден и предпочитан банков партньор. Банката продължава да иновира и развива своите услуги, с цел да предостави на своите клиенти все по-добро обслужване и удовлетворение.

Участията и приносът на Уникредит Булбанк Бургас в обществото: Социална отговорност и подкрепа на инициативи и проекти

Уникредит Булбанк Бургас не само предлага качествени банкови услуги и продукти на своите клиенти, но също така играе активна роля в обществото и подкрепя различни инициативи и проекти. Банката проявява социална отговорност и се стреми да бъде активен участник в развитието на общността.

Уникредит Булбанк Бургас се ангажира с различни благотворителни дейности и инициативи, които имат за цел подпомагането на образованието, културата и спорта.

Банката осигурява финансова подкрепа за различни образователни институции, като училища, университети и детски градини. Тя също така подпомага културни проекти, като фестивали, изложби и концерти, които спомагат за развитието на културния живот в града. Банката също така подкрепя спортни клубове и състезания, които насърчават здравословния начин на живот и спортната активност.

Освен благотворителността и подкрепата на инициативи, Уникредит Булбанк Бургас изразява голяма ангажираност към социалната отговорност.

Банката се стреми да предприеме действия, които да имат положителен принос за обществото и да помагат на хората в нужда. Тя участва в различни социални кампании, като събиране на хранителни продукти, даряване на дрехи и помощ на хора в беда.

Банката също така подкрепя различни проекти, които имат за цел подобряването на качеството на живот в общността.

Уникредит Булбанк Бургас се гордее със своята социална отговорност и принос в обществото. Банката продължава да изразява своята ангажираност и да подкрепя инициативи и проекти, които са от значение за местната общност. Тя се стреми да бъде активен и надежден партньор за хората и бизнеса в Бургас, като се фокусира върху създаването на ползотворни и устойчиви решения, които да допринесат за благоденствието на обществото.

В крайна сметка, Уникредит Булбанк Бургас не само предлага качествени банкови услуги на своите клиенти, но и допринася за благото на обществото, в което е активен. Банката изразява своята социална отговорност чрез подкрепа и участие в различни инициативи и проекти, които имат позитивен принос за местната общност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq