бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк еик

История и развитие на Уникредит булбанк еик

Уникредит булбанк еик е един от най-големите и успешни банки в България. Банката започва своята история през 1994 година, когато италианската банка Уникредит придобива контролния пакет от акции на българската банка Булбанк. Това сътрудничество е крачка към развитието на Уникредит булбанк еик и поставя основите на успешния път, който банката следва днес.

След сливането на Булбанк с Уникредит, банката започва интензивно разширяване на своите услуги и продукти. Уникредит булбанк предлага широка гама банкови услуги, включително депозити, кредити, инвестиционни услуги, лизинг, осигурителни продукти и други. Банката е насочена към задоволяване на нуждите на своите клиенти и осигурява висококачествено обслужване и иновативни решения.

Уникредит Булбанк разполага с впечатляваща мрежа от филиали и отдели в цялата страна, което осигурява удобство и достъпност на клиентите при ползване на банковите услуги.

Банката използва съвременни технологии и иновации, за да осигури бързо, сигурно и лесно извършване на финансови операции.

След като утвърди своето лидерство в банковия пазар в България, Уникредит булбанк акцентира върху своята социална отговорност. Банката активно подкрепя различни инициативи в областта на образованието, здравеопазването, културата и околната среда. Уникредит Булбанк ЕИК смята, че е важно да бъде активен участник в развитието на обществото и да допринася за подобряване на живота на хората.

С богатото си наследство и постоянност в иновациите и отговорността, Уникредит булбанк еик продължава да се развива и расте на българския банков пазар. Банката предлага на своите клиенти широка гама от продукти и услуги, осигурява удобство и достъпност, както и подкрепа на различни социални инициативи. Уникредит Булбанк остава водеща банка, която винаги се стреми да отговори на нуждите на своите клиенти и да допринесе за развитието на обществото.

Продукти и услуги на Уникредит булбанк еик

Продуктовата гама на Уникредит булбанк еик е разнообразна и отговаря на различните нужди на клиентите. Банката предлага различни видове депозити, включително срочни и спестовни депозити, които осигуряват висок доход и сигурност на парите на клиентите. Освен това, Уникредит булбанк предлага широка гама от кредитни продукти, включително лични кредити, ипотечни кредити и кредитни карти. Кредитите на банката са с конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за погасяване, което ги прави достъпни и удобни за клиентите.

Банката предлага и различни видове инвестиционни продукти, като акции, облигации и инвестиционни фондове.

Клиентите могат да избират от различни опции, в зависимост от техните инвестиционни цели и рисков профил. Уникредит булбанк също така предлага и лизингови услуги, които позволяват на клиентите да придобият различни активи като автомобили, оборудване и недвижими имоти чрез лизингови договори със специални условия.

Освен банковите услуги, Уникредит булбанк предлага и осигурителни продукти, включително застраховки на имущество, автомобилни застраховки и застраховки на живот. Клиентите могат да се защитят от различни рискове и несъмнено получават надеждност и сигурност при ползване на тези продукти.

Уникредит булбанк еик се стреми да предложи на клиентите си широка гама от продукти и услуги, които отговарят на техните нужди и предоставят удобство и качество. Банката се утвърждава като надежден партньор във финансовата сфера и продължава да иновира и разширява своите продукти и услуги, за да съответства на изискванията и предпочитанията на клиентите си. ЮниКредит Булбанк остава водеща банка, която предлага разнообразни финансови решения и продукти на своите клиенти.

Развитие и социална отговорност на Уникредит булбанк еик

Уникредит булбанк еик е активен участник в развитието на обществото и изпълнява своята социална отговорност. Банката се стреми да допринесе за подобряването на образованието, здравеопазването, културата и околната среда.

В областта на образованието, Уникредит булбанк еик подкрепя различни инициативи, насочени към подобряване на образователните условия и развитието на младите хора.

Банката предоставя стипендии и грантове за студенти и ученици, които имат отлични постижения и демонстрират лидерски потенциал. Това помага на младите таланти да получат качествено образование и да се развият в своите области.

В областта на здравеопазването, Уникредит булбанк предоставя принос за подобряване на достъпа до здравни услуги и лечение. Банката подкрепя различни инициативи и организации, които работят в областта на здравеопазването и помагат на хората с различни здравни проблеми.

Това включва финансова подкрепа за изграждане на модерни медицински центрове, закупуване на оборудване и предоставяне на медицинска помощ и лечение на нуждаещите се.

Уникредит Булбанк не пренебрегва и културата. Банката подкрепя различни културни и изкуствени проекти, с цел запазване на културното наследство и насърчаване на съвременното изкуство и култура.

Това включва спонсорство на изложби, театрални постановки, филмови фестивали и други културни събития, които обогатяват културния живот в страната.

Околната среда е още една област, в която Уникредит България изразява социална отговорност. Банката подкрепя инициативи за опазване на природните ресурси, намаляване на влиянието на климатичните промени и насърчаване на устойчивия начин на живот. Уникредит булбанк също така предлага еко-продукти и услуги, които помагат на клиентите да намалят своят въглероден отпечатък и да бъдат по-екологично осведомени.

Уникредит булбанк продължава да развива своята социална отговорност и да подкрепя различни инициативи в областта на образованието, здравеопазването, културата и околната среда. Банката се стреми да бъде активен участник в обществото и да допринася за по-добър и устойчив свят.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq