бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк ипотечен кредит

Условия за Уникредит булбанк ипотечен кредит

Условията за Уникредит булбанк ипотечен кредит са доста привлекателни за потенциалните кандидати. Кредитът е наличен за физически лица, които желаят да закупят имот, както и за тези, които искат да рефинансират вече съществуващ ипотечен кредит. Максималната сума, която може да бъде заемена, е до 80% от стойността на имота, който се закупува или рефинансира. Минималната сума е 10 000 лева.

Срокът на кредита може да бъде до 30 години, като той може да бъде погасен посредством ануитетни вноски или фиксирани вноски.

Кандидатстването за Уникредит булбанк ипотечен кредит е бързо и лесно. Кандидатът трябва да представи документи, които да доказват доходите му и да потвърдят личните му данни. Кандидатът трябва да представи документ за собственост на имота, който желае да закупи или да рефинансира. Уникредит булбанк изисква и оценка на имота, която трябва да бъде направена от официален оценител.

Имотният кредит на Уникредит Булбанк предлага множество ползи за потенциалните клиенти. Една от големите предимства е възможността за гъвкавост в изплащането на кредита. Кандидатът може да избере между ануитетни вноски или фиксирани вноски, в зависимост от неговите нужди и възможности. Освен това, кандидатът може да избере и срока на кредита, който да бъде до 30 години.

Едно от предимствата на ипотечния кредит на Уникредит Булбанк е неговата конкурентна лихва. Кредитът има ниска лихва, която е сравнима с тази на другите банки на пазара. Кандидатите могат да се възползват и от различни промоции и отстъпки, които банката предлага.

За финал, една от най-добрите кредитни оферти на пазара е тази на Уникредит булбанк за ипотечен кредит. Кандидатите могат да се възползват от гъвкавите условия на кредита, конкурентната му лихва и различните промоции и отстъпки, които банката предлага.

Как да кандидатствате за Уникредит булбанк ипотечен кредит

Кандидатстването за Уникредит булбанк ипотечен кредит е много лесно и удобно. Кандидатът може да избере да кандидатства онлайн или да посети някоя от физическите банкови клонове. Ако кандидатът избере да кандидатства онлайн, той може да изпрати своите документи чрез онлайн формуляр или да ги изпрати по имейл.

Ако кандидатът избере да посети банковия клон, той може да получи професионално консултиране от банков служител и да получи помощ при подготовката на необходимите документи.

При кандидатстването за Уникредит булбанк ипотечен кредит, кандидатът трябва да представи свидетелство за собственост на имота, който желае да закупи или да рефинансира. Той също така трябва да представи документи, които да доказват доходите му и да потвърдят личните му данни. Уникредит булбанк изисква и оценка на имота, която трябва да бъде направена от официален оценител.

Одобряването на кредита може да отнеме от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от сложността на кандидатурата. След като кандидатът бъде одобрен за кредит, той ще получи договор за кредит, който трябва да бъде подписан пред банков служител.

Едно от големите предимства на ипотечния кредит на Уникредит Булбанк е възможността за гъвкавост в изплащането на кредита.

Кандидатът може да избере между ануитетни вноски или фиксирани вноски, в зависимост от неговите нужди и възможности. Освен това, кандидатът може да избере и срока на кредита, който да бъде до 30 години.

В заключение, има една страхотна възможност в Уникредит булбанк, която позволява на всички да закупят имот или да рефинансират вече съществуващ ипотечен кредит. Кандидатстването за кредита е лесно и удобно, а условията за кредита са гъвкави и конкурентни.

Предимствата на Уникредит булбанк ипотечен кредит

Ипотечният кредит на Уникредит Булбанк предлага множество предимства за потенциалните клиенти. Едно от големите предимства е възможността за гъвкавост в изплащането на кредита. Кандидатът може да избере между ануитетни вноски или фиксирани вноски, в зависимост от неговите нужди и възможности.

Освен това, кандидатът може да избере и срока на кредита, който да бъде до 30 години.

Друго голямо предимство на ипотечния кредит на Уникредит Булбанк е конкурентната му лихва. Кредитът има ниска лихва, която е сравнима с тази на другите банки на пазара. Кандидатите могат да се възползват и от различни промоции и отстъпки, които банката предлага.

Кандидатите за ипотечен кредит на Уникредит Булбанк могат да се възползват и от възможността за предварително погасяване на кредита без такси и комисионни. Това означава, че кандидатът може да погаси кредита си по всяко време, без да плаща допълнителни такси.

Освен тези предимства, ипотечният кредит на Уникредит Булбанк предлага и застраховка, която покрива риска от загуба на имота поради различни причини, като например пожар, наводнение или земетресение.

Тази застраховка е задължителна за всички кандидати за ипотечен кредит на банката.

Едно от големите предимства на ипотечния кредит на Уникредит Булбанк е и възможността за рефинансиране на вече съществуващ ипотечен кредит. Кандидатът може да прехвърли своя съществуващ кредит към Уникредит Булбанк и да се възползва от по-добрите условия, които банката предлага.

В заключение, ипотечният кредит на Уникредит Булбанк е една от най-добрите кредитни оферти на пазара. Кандидатите могат да се възползват от гъвкавите условия на кредита, конкурентната му лихва, застраховката, която предлага и възможността за рефинансиране на вече съществуващ ипотечен кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq