бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк кредити

Уникредит булбанк кредити – како да изберете најдобрата опција за вас?

Уникредит булбанк кредити – како да изберете најдобрата опција за вас?

Уникредит булбанк е една од најголемите банки во Бугарија, која нуди различни видови на кредити за своите клиенти. Но, како да изберете најдобрата опција за вас? Прво, треба да одредите за што ќе го користите кредитот. Дали ќе го користите за купување на нов автомобил, за реновирање на домот или за плаќање на студии? Секој вид на кредит има свои предности и недостатоци, затоа е важно да го изберете оној што најдобро одговара на вашите потреби.

Второ, треба да го разгледате каматната стапка и условите на кредитот. Уникредит булбанк нуди различни видови на кредити со различни каматни стапки и услови. Некои кредити имаат фиксна каматна стапка, додека други имаат променлива каматна стапка.

Треба да го разгледате и периодот на отплата на кредитот, како и условите за ранично погашање на кредитот.

Трето, треба да го разгледате својот кредитен резултат. Пред да аплицирате за кредит, треба да го проверите својот кредитен резултат. Ако имате лош кредитен резултат, можеби ќе имате проблеми да добиете кредит со добри услови. Во такви случаи, можеби ќе треба да разгледате други опции за финансирање.

Кога ќе ги разгледате сите овие фактори, ќе бидете подготвени да изберете најдобрата опција за вас. Уникредит булбанк кредити можат да бидат одлична опција за финансирање на вашите потреби, но е важно да ги разгледате сите аспекти пред да се одлучите за кредит.

Како да аплицирате за Уникредит булбанк кредити и што ви е потребно?

Како да аплицирате за Уникредит булбанк кредити и што ви е потребно?

Ако сте одлучиле дека Уникредит булбанк кредити се најдобрата опција за вас, следниот чекор е да аплицирате за кредит. Прво, треба да го разгледате видот на кредит кој ви одговара и да го одберете најдобриот за вас. Потоа, треба да го приберете сите потребни документи за аплицирање за кредит.

За да аплицирате за Уникредит булбанк кредити, потребно е да имате лична карта и доказ за приход. Доказот за приход може да биде платна листа, договор за работа или друг документ кој го потврдува вашиот приход.

Ако аплицирате за кредит за купување на автомобил, можеби ќе ви биде потребен и договорот за купување на автомобилот.

Откако ќе ги приберете сите потребни документи, можете да аплицирате за кредит во блиската филијала на Уникредит булбанк или онлајн. Ако аплицирате онлајн, треба да го пополните апликацискиот образец и да ги прикачите сите потребни документи. Потоа, вашата апликација ќе биде прегледана од страна на банката и ќе ви биде даден одговор за кредитот.

Кога ќе добиете одговор за кредитот, треба да го прочитате договорот за кредитот и да ги разгледате условите. Ако сте задоволни со условите, потпишете го договорот и започнете со отплата на кредитот.

Во заклучок, аплицирањето за Уникредит булбанк кредити е лесно и едноставно. Со прибирање на сите потребни документи и со аплицирање во блиската филијала или онлајн, можете да го добиете кредитот кој го потребувате.

Уникредит булбанк кредити – услови и каматни стапки кои треба да знаете.

Уникредит булбанк кредити – услови и каматни стапки кои треба да знаете

Уникредит булбанк нуди различни видови на кредити со различни услови и каматни стапки. Затоа, пред да се одлучите за кредит, треба да ги разгледате условите и каматните стапки кои ги нуди банката.

За кредитите за лична потрошувачка, Уникредит булбанк нуди каматни стапки кои се движат од 7,9% до 14,9%.

Овие кредити имаат период на отплата од 12 до 84 месеци, во зависност од износот на кредитот. За кредитите за купување на автомобил, каматните стапки се движат од 5,9% до 9,9%, а периодот на отплата е од 12 до 84 месеци.

За кредитите за реновирање на домот, Уникредит булбанк нуди каматни стапки кои се движат од 7,9% до 14,9%. Овие кредити имаат период на отплата од 12 до 120 месеци, во зависност од износот на кредитот.

За кредитите за студии, каматните стапки се движат од 5,9% до 9,9%, а периодот на отплата е од 12 до 84 месеци.

Во зависност од видот на кредитот, може да има дополнителни услови кои треба да ги знаете. На пример, за кредитите за купување на автомобил, може да има услови за обезбедување на автомобилот.

За кредитите за реновирање на домот, може да има услови за обезбедување на имотот.

Треба да ги разгледате сите овие услови и каматни стапки пред да се одлучите за кредит. Треба да го разгледате и периодот на отплата на кредитот, како и условите за ранично погашање на кредитот. Ако имате било какви прашања за условите на кредитите, можете да се консултирате со службата за корисници на Уникредит булбанк.

Во заклучок, Уникредит булбанк кредити нудат различни видови на кредити со различни услови и каматни стапки. Затоа, е важно да ги разгледате сите услови и каматни стапки пред да се одлучите за кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq