бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит Булбанк Пловдив

Историята на Уникредит Булбанк Пловдив: От основаването до днес

Уникредит Булбанк Пловдив е една от най-големите и успешни банки в България. Историята на банката започва през 1994 година, когато тя бива основана като Търговска банка на Длъжници и Заети. С течение на времето, банката преминава през различни преобразувания и сливания, като през 2004 година става част от Уникредит Груп, един от водещите финансови институции в Европа.

От своето основаване до днес, Уникредит Булбанк Пловдив се развива и расте в пловдивската банкова среда. Банката предлага широк спектър от финансови услуги и продукти, насочени към различни сегменти от клиентите си – от физически лица до малки и големи предприятия.

Тя разполага с модерна технологична база и иновативни банкови решения, което позволява на клиентите й да използват банковите услуги по лесен и удобен начин.

Уникредит Булбанк Пловдив е известна с активната си роля в общността и подкрепата си за различни обществени инициативи и културни събития в града Пловдив. Банката предоставя финансова помощ и съдействие на различни проекти и организации, които имат положително въздействие върху обществото и средата. Това включва подкрепа на образованието, културното наследство и младежките инициативи.

Историята на една банка в Пловдив, като Уникредит Булбанк, е свидетелство за успешния път и ангажиментът към клиентите и общността в града. С постоянно развиващата се банкова индустрия и ангажиментът на банката към клиентите, тя продължава да бъде в топа на финансовите институции в града и страната.

Финансовите услуги, предлагани от Уникредит Булбанк Пловдив

Уникредит Булбанк Пловдив предлага широк спектър от финансови услуги, които отговарят на нуждите и изискванията на различни клиенти. Банката предоставя услуги за физически лица, включително различни видове кредити, дебитни и кредитни карти, депозитни продукти, осигурителни услуги и много други.

За предприятията и бизнес клиентите, Уникредит Булбанк Пловдив предлага специализирани финансови услуги, като бизнес кредити, кредитни линии, лизингови услуги, валутни операции и търговски финанси. Банката има специални отделни услуги за малките и средни предприятия, които им помагат да развиват и усъвършенстват своя бизнес.

Уникредит Булбанк Пловдив се грижи и за нуждите на клиентите от чужбина, като им предлага банкови услуги за преводи, валутни операции и откриване на сметки. Банката е на разположение на своите клиенти с висококвалифициран персонал, който е готов да помогне и консултира клиентите при всякакви финансови въпроси.

Следователно, финансовата институция в града, която предлага богато разнообразие от финансови услуги и продукти за различните сегменти от клиенти, е една от водещите. Банката е готова да отговори на нуждите и изискванията на клиентите си, като предоставя иновативни и удобни банкови решения. Нейната цел е да бъде надежден и доверен финансов партньор за всеки клиент, който се нуждае от професионални и качествени финансови услуги.

Участията и приносът на Уникредит Булбанк Пловдив в обществените инициативи и културни събития в Пловдив

Участията и приносът на Уникредит Булбанк Пловдив в обществените инициативи и културни събития в Пловдив са от изключителна важност за града и общността. Банката активно подкрепя различни проекти и организации, които имат положително въздействие върху обществото и развитието на града.

Уникредит Булбанк Пловдив е партньор на някои от най-значимите културни събития в града, като например Пловдивския международен панаир, който е най-старият и най-голям бизнес събитие в България.

Банката осигурява финансова подкрепа и спонсорство за различни изложби, фестивали и културни събития, които допринасят за репутацията на Пловдив като културна столица.

Освен това, Уникредит Булбанк Пловдив също така се ангажира с различни обществени инициативи, свързани с подкрепа за образование, здравеопазване и социална помощ на хората в нужда. Банката осигурява финансова помощ и съдействие за различни проекти и организации, които имат за цел да подобрят качеството на живот в общността.

Уникредит Булбанк Пловдив предоставя значителен принос за развитието на Пловдив и подкрепя обществени и културни инициативи в града. За банката е важно да бъде активен участник в обществения живот и да допринесе за постигането на устойчиво развитие и добро благосъстояние за града и неговите жители.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq