бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк работно време

Работното време на Уникредит Булбанк: график и работни дни

Работното време на Уникредит Булбанк е важна информация за всеки, който има нужда от финансови услуги и иска да посети банката. Банката предлага гъвкаво работно време, което гарантира удобство за клиентите и възможност да посещават банката в удобно за тях време.

Графикът на работното време на Уникредит Булбанк обикновено включва работни дни от понеделник до петък. Банката е отворена за посетители от 9:00 часа сутринта до 17:00 часа следобед.

Това е стандартното работно време, което клиентите могат да очакват, когато посещават банката по време на работната седмица.

Важно е да се има предвид, че работното време на Уникредит Булбанк може да варира в зависимост от конкретния офис или отделение на банката. В някои отделения може да има по-различно работно време, така че е препоръчително да проверите работния график на конкретното място, което искате да посетите.

С цел обслужването и удобството на своите клиенти, Уникредит Булбанк предлага и разширено работно време за някои от своите услуги. Например, клиентите могат да ползват банкоматите на банката през цялото време, включително и след работно време на офисите. Това осигурява достъп до налични пари и други операции дори когато банката е затворена.

В заключение, работното време на Уникредит Булбанк е гъвкаво и удобно за клиентите.

Стандартното работно време е от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа, но клиентите трябва да проучат работния график на конкретното отделение, което искат да посетят. Освен това, клиентите могат да се възползват от услугите на банката и след работно време, благодарение на наличието на банкомати. Уникредит Булбанк се стреми да осигури максимално удобство и достъпност за своите клиенти, като им предлага гъвкаво работно време и допълнителни услуги.

Промени в работното време на Уникредит Булбанк поради COVID-19

Промените в работното време на Уникредит Булбанк поради COVID-19 са били неизбежни, тъй като пандемията промени начина, по който работят много институции и предприятия. Банката предприе необходимите мерки, за да защити своите клиенти и служители и приспособи работното си време.

В първите месеци на пандемията, когато в страната е била въведена обща карантина, Уникредит Булбанк е преорганизирал работното си време, за да предостави необходимата подкрепа на своите клиенти.

Банката започна да работи с по-ограничено работно време, с цел да се гарантира безопасността на всички. Това включваше съкращаване на работното време до следобедните часове ипонякога дори и затваряне на някои отделения.

След постепенното облекчаване на мерките, Уникредит Булбанк възстанови постепенно работното си време, като се придържаше към препоръките на здравните организации. Това включваше въвеждане на разделно работно време между служителите, използване на защитни средства като маски и ръкавици и редица хигиенни мерки.

За клиентите, които предпочитат да посещават банката лично, беше осигурено разделно време за посещение, с цел да се избегнат групираните срещи.

Допълнителни промени в работното време на Уникредит Булбанк включваха въвеждане на дистанционно обслужване и онлайн банкиране. Клиентите имаха възможност да получават информация, да правят транзакции и да се свързват с банката, без да посещават физическите си офиси.

Това позволи на клиентите да получават необходимата помощ и подкрепа, без да рискуват своето здраве и безопасност.

В заключение, Уникредит Булбанк беше принуден да направи промени в работното си време поради COVID-19, за да гарантира безопасността на клиентите и служителите си. Преорганизацията включваше ограничено работно време, разделно посещение и въвеждане на дистанционно обслужване. Банката се стремеше да предостави необходимата подкрепа на своите клиенти, без да застрашава техните здраве и безопасност. Тези промени бяха временни и банката възстанови стандартното си работно време, когато ситуацията с пандемията се подобри.

Допълнителни услуги и работно време на Уникредит Булбанк: обслужване на клиенти след работно време

Допълнителни услуги и работно време на Уникредит Булбанк представляват важна част от ангажимента на банката да предоставя удобство и достъпност за своите клиенти. Освен стандартното работно време, банката предлага различни услуги, които могат да бъдат полезни за клиентите след работно време.

Една от важните допълнителни услуги, предлагани от Уникредит Булбанк, е онлайн банкирането. Това позволява на клиентите да имат достъп до своите банкови сметки и да извършват различни транзакции през интернет. С помощта на онлайн платформата на банката, клиентите могат да проверяват баланса си, да правят преводи, да плащат сметки и да извършват други операции, когато е удобно за тях.

Освен онлайн банкирането, Уникредит Булбанк предоставя и мобилно приложение, което дава възможност на клиентите да управляват своите сметки чрез техните мобилни устройства. Това позволява на клиентите да правят бързи и лесни транзакции по всяко време и от всяко място, без да бъде необходимо да посещават физическите офиси на банката.

Освен това, Уникредит Булбанк предоставя на своите клиенти и услуга за обслужване след работно време.

Това включва наличието на банкомати, където клиентите могат да извършват различни операции, включително теглене на пари и депозиране на вноски, дори когато физическите офиси на банката са затворени. Това предоставя допълнително удобство за клиентите, които имат нужда от финансови услуги извън работното време на банката.

В заключение, Уникредит Булбанк предлага различни допълнителни услуги и работно време, които гарантират удобство и достъпност за своите клиенти. Онлайн банкирането и мобилното приложение позволяват на клиентите да управляват своите сметки през интернет и чрез техните мобилни устройства. Освен това, наличието на банкомати предоставя възможност за обслужване след работно време на банката. Уникредит Булбанк е ангажирана да предоставя удобство и достъпност на своите клиенти, като предлага различни услуги извън стандартното работно време.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq