бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк русе

Историята на Уникредит булбанк Русе: От основаването до днес

Уникредит булбанк Русе е една от водещите банки в Русе и е част от голямата банкова група Уникредит. Банката е основана преди много години и през това време е изградила силна репутация и доверие сред своите клиенти.

Създадена през 1992 година, Уникредит булбанк Русе започва своята дейност като местна банка, която предлага основни банкови услуги на своите клиенти. С годините обаче, банката развива своите дейности и предлага все по-разнообразни услуги и продукти, които отговарят на нуждите на своите клиенти.

От самото начало, Уникредит булбанк Русе се установява като важен финансов институт в региона и играе активна роля в икономическото развитие на града и околните му населени места.

Банката успява да се наложи на пазара си чрез предоставянето на конкурентни услуги и продукти, които отговарят на нуждите на бизнеса и на индивидуалните клиенти.

През годините, Уникредит булбанк Русе продължава да разширява своите услуги и продукти, като въвежда нови технологии и иновации в банковия сектор. Банката инвестира значително в модернизацията на своите системи и процеси, за да предостави на своите клиенти по-удобни и ефективни услуги.

Днес, Уникредит булбанк Русе е водеща банка в региона, която предлага широка гама от финансови услуги и продукти. Банката има силна присъствие в града и е активен участник в икономическото развитие на обществото. Със своята дългогодишна история и опит, Уникредит булбанк Русе продължава да бъде предпочитан избор за много клиенти, които се доверяват на нейните услуги и продукти.

Услугите и продуктите на Уникредит булбанк Русе: Какво предлага банката на своите клиенти

Услугите и продуктите, които предлага Уникредит булбанк Русе, са много разнообразни и отговарят на нуждите на различни видове клиенти. Банката се стреми да предостави на своите клиенти най-добрите финансови решения и да ги подкрепя в постигането на техните финансови цели.

Една от основните услуги, които предлага Уникредит булбанк Русе, е банковото обслужване за физически лица.

Банката предлага различни видове сметки, включително разчетни сметки, спестовни сметки и кредитни карти. Клиентите могат да използват онлайн банкирането, за да управляват своите сметки и да извършват бързи и удобни банкови операции.

За бизнес клиентите, Уникредит булбанк Русе предлага разнообразни финансови решения, които помагат на компаниите да управляват ефективно своите финанси. Банката предоставя кредити за развитие на бизнеса, лизингови услуги, факторинг и международни плащания.

Клиентите могат да се възползват и от специализирани услуги като управление на ликвидността и инвестиционни консултации.

Уникредит булбанк Русе също така предлага и различни видове застрахователни услуги, които помагат на клиентите да защитят своите имущества и да се чувстват по-сигурни. Банката предлага автомобилни застраховки, застраховки на имущество и животни застраховки.

Клиентите могат да се консултират със специалистите на банката, за да изберат най-подходящите за тях застрахователни пакети.

Уникредит булбанк Русе се стреми да бъде иновативна и да предлага съвременни финансови услуги. Банката инвестира в технологии и разработва нови продукти, които отговарят на нуждите на клиентите. Това включва мобилно банкиране, електронни портфейли и други цифрови решения, които правят банкирането по-удобно и достъпно.

Със своите разнообразни услуги и продукти, Уникредит булбанк Русе се стреми да бъде надежден и доверен партньор за своите клиенти. Банката се гордее със своята репутация и продължава да иновира, за да отговаря на променящите се нужди на своите клиенти.

Уникредит булбанк Русе и обществената отговорност: Ангажиментът на банката към общността и околната среда

Уникредит булбанк Русе е активно ангажирана с обществената отговорност и се стреми да допринесе за устойчивото развитие на общността и опазването на околната среда. Банката има различни инициативи и програми, които подкрепят обществените нужди и помагат за подобряване на качеството на живот на хората.

Една от основните области, в които Уникредит булбанк Русе проявява своята обществена отговорност, е образованието. Банката подкрепя различни образователни инициативи и програми, които помагат на младите хора да развият своите умения и потенциал. Това включва стипендии, състезания и тренинги, които насърчават образованието и професионалното развитие.

Уникредит булбанк Русе също така се грижи за здравето и благополучието на общността. Банката подкрепя различни здравни и социални инициативи, които помагат на хората в нужда и подобряват достъпа до здравни услуги.

Това включва дарения за болници, подкрепа на медицински проекти и участие в кампании за превенция и информираност.

Околната среда е още една област, в която Уникредит булбанк Русе проявява своята отговорност. Банката се стреми да намали негативното си въздействие върху околната среда и да насърчава устойчиви практики. Това включва въвеждането на енергоспестяващи технологии в своите сгради, намаляване на емисиите на въглероден диоксид и подкрепа на проекти за опазване на природните ресурси.

Уникредит булбанк Русе се стреми да бъде активен участник в общността и да допринесе за нейното благоденствие. Банката осъществява своята обществена отговорност чрез различни инициативи и програми, които помагат на хората и околната среда. Така Уникредит булбанк Русе не само е финансов институт, но и партньор, който се грижи за обществото и околната среда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq