бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк стамболийски

Уникредит булбанк стамболийски – историја и развој

Уникредит булбанк стамболийски е една од најголемите банки во Бугарија, која има долга историја и развој. Банката беше основана во 1994 година како Тексимбанк, а во 2000 година стана дел од Уникредит Групата.

Во текот на годините, Уникредит булбанк стамболийски се развиваше и распространуваше своите услуги во цела Бугарија. Денес, банката има повеќе од 200 филијали и банкомати ширум земјата.

През последните години Уникредит Булбанк е въвел множество нови услуги и продукти като онлайн банкиране, мобилно банкиране и много други.

Банката се труди да ги задоволи потребите на своите клиенти и да ги нуди најдобрите услуги.

Банката в Стамболийски на Уникредит е известна с добрата си репутация и надеждност. Банката има многу доверба кај своите клиенти и секогаш се труди да ги задоволи нивните потреби. Со својата богата историја и непрекинат развој, една од најпрестижните банки во Бугарија и еден од најголемите играчи на банкарскиот пазар.

Услуги и продукти на Уникредит булбанк стамболийски

Уникредит булбанк стамболийски е банка која нуди различни услуги и продукти на своите клиенти. Една од најголемите предности на банката е широкиот спектар на услуги кои ги нуди на своите клиенти, вклучувајќи кредити, депозити, кредитни картички, онлајн банкинг, мобилно банкинг и многу други.

Уникредит булбанк стамболийски има различни видови на кредити, вклучувајќи потрошувачки кредити, кредити за станбени потреби, кредити за автомобили и кредити за малите и средни претпријатија. Кредитите на банката се одобруваат според финансиската состојба на клиентот и во согласност со условите на банката.

Банката има и различни видови на депозити, вклучувајќи депозити со фиксна каматна стапка и депозити со променлива каматна стапка. Клиентите можат да ги изберат најпригодните депозити за нивните потреби и финансиски цели.

Банката Уникредит Булбанк предлага различни видове кредитни карти, вкл.

карти за потрошувачки кредити, карти за пътувания и карти за малки и средни предприятия. Картичките на банката имаат различни придобивки и попусти за своите корисници.

Онлајн банкингот на една од најголемите банки во Бугарија е еден од најпопуларните начини за банкарски услуги во земјата. Клиентите можат да ги пристапат своите сметки, да ги плаќаат сметките и да ги извршуваат трансакции од канцеларијата или од дома.

Мобилният банкинг на банката Уникредит Булбанк е още един начин за банкови услуги, който е достъпен за клиентите. Мобилниот банкинг ги нуди истите услуги како и онлајн банкингот, но со можност за пристап од мобилен телефон.

Банката в Стамболийски на Уникредит Булбанк предлага разнообразни услуги и продукти на своите клиенти, за да им помогне да задоволят своите потребности и да им помогнат в техните финансови дейности.

Како да отворите сметка во Уникредит булбанк стамболийски

Како да отворите сметка во Уникредит Булбанк Стамболийски? Процесот на отварање на сметка е едноставен и лесен, и може да се направи во неколку чекори.

Првично, клиентите можат да ги посетат било која филијала на Уникредит Булбанк Стамболийски и да се консултираат со службенките за отварање на нова сметка. Службенките ќе им го објаснат процесот и ќе им помогнат да ги пополнат сите неопходни формулари.

Клиентите ќе треба да ги донесат со нив личната карта и да ги пополнат формуларите за отварање на сметка. Службенките ќе ги проверат сите документи и ќе ги потврдат информациите.

Отварањето на сметка во Уникредит Булбанк Стамболийски е бесплатно и не е потребно да се плаќаат никакви такси.

Клиентите можат да ги изберат најпригодните услуги и продукти за нивните потреби и финансиски цели.

Со отварањето на сметка во Уникредит Булбанк Стамболийски, клиентите добиваат достап до широк спектар на услуги и продукти, вклучувајќи кредити, депозити, кредитни картички, онлајн банкинг, мобилно банкинг и многу други.

Клиентите можат да ги пристапат своите сметки и да ги контролираат своите финансии од канцеларијата или од дома, преку онлајн банкинг или мобилно банкинг. Со овие услуги, клиентите можат да ги плаќаат своите сметки, да ги извршуваат трансакции и да ги следат своите финансии на едно место.

Отварањето на сметка во Уникредит Булбанк Стамболийски е едноставен процес кој може да се направи во било која филијала на банката. Клиентите можат да ги изберат најпригодните услуги и продукти за нивните потреби и да ги контролираат своите финансии на лесен и пристапен начин.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq