бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк стара загора

Историята на Уникредит булбанк Стара Загора: От основаването до днес

Уникредит булбанк Стара Загора е една от водещите банки в региона на Стара Загора и предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти. Историята на банката започва преди много години, когато тя е създадена като една от подразделенията на Уникредит Булбанк АД, водеща финансова институция в България.

Уникредит булбанк Стара Загора е била основана с цел да осигури професионални финансови услуги на местните жители и бизнес общност. От самото начало на своето съществуване, банката е била насочена към удовлетворяване на нуждите на клиентите си и насърчаване на икономическото развитие на Стара Загора и региона.

През годините банката се е развивала и нараствала в съответствие със социално-икономическото развитие на града. Уникредит булбанк Стара Загора е активен участник във финансовата система на България и е изградила силен и устойчив пазарен дял в региона.

Банката се гордее със своята дълга и успешна история и с репутацията си на надежден и иновативен финансов партньор за своите клиенти.

Уникредит булбанк Стара Загора продължава да разширява своите услуги и да инвестира в модернизацията на банковите процеси, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти и да предложи висококачествени финансови решения. Стара Загора е важен пазар за банката и тя продължава да подкрепя и насърчава икономическото развитие на града и областта.

Със сигурност можем да кажем, че Уникредит булбанк Стара Загора е банка, която има дългогодишен опит и знания в сферата на финансовите услуги и продължава да се развива и да предлага иновативни решения, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Банката има ясно визионерско възприятие и се стреми да стане водеща финансова институция, която играе активна роля в икономическото развитие на Стара Загора и региона. Уникредит булбанк Стара Загора е доказателство за това, че успешните истории в света на бизнеса се изграждат със силна воля, отдаденост и постоянно стремеж към високи постижения.

Финансовите услуги, предлагани от Уникредит булбанк Стара Загора

Уникредит булбанк Стара Загора предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти, които включват както индивидуални, така и корпоративни клиенти. Банката се стреми да отговори на всички нужди и изисквания на своите клиенти, като предоставя конкурентни и иновативни решения.

Една от основните услуги, предлагани от Уникредит булбанк Стара Загора, е банковото обслужване на физически лица. Клиентите имат възможност да откриват и управляват банкови сметки, да получават заеми и кредити, както и да използват различни видове карти за плащане и трансфери. Банката предлага и различни видове застраховки, които могат да осигурят финансова сигурност за клиентите при непредвидени ситуации.

За корпоративните клиенти Уникредит булбанк Стара Загора предлага комплексни финансови услуги, които включват откриване и управление на банкови сметки, предоставяне на кредити и заеми за развитие на бизнеса, съдействие при взимане на инвестиционни решения и финансиране на проекти. Банката също така осигурява услуги за валутна търговия и плащания, както и застраховане на активи и отговорността на бизнеса.

За предприемачите и малките и средните предприятия Уникредит булбанк Стара Загора предлага специализирани финансови решения, които подпомагат техния растеж и развитие.

Освен стандартните финансови услуги, Уникредит булбанк Стара Загора предлага и различни инвестиционни продукти и услуги. Клиентите имат възможност да инвестират в акции, облигации и други финансови инструменти, които могат да гарантират добри доходи в дългосрочен план. Банката предоставя и консултации и съвети по въпроси на финансовото планиране и управление на инвестициите.

Уникредит булбанк Стара Загора се стреми да бъде банката, която отговаря на всички финансови нужди на своите клиенти. Със своите широки и разнообразни финансови услуги, банката създава стабилна и надеждна финансова основа за своите клиенти и им помага да постигнат финансова стабилност и растеж. Уникредит булбанк Стара Загора е партньор, който клиентите могат да разчитат, когато става въпрос за тяхната финансова сигурност и успех.

Участията на Уникредит булбанк Стара Загора в обществените инициативи и социалната отговорност

Уникредит булбанк Стара Загора е активен участник в обществените инициативи и има силно присъствие в общността. Банката проявява социална отговорност и подкрепя различни проекти и инициативи, които помагат за подобряване на качеството на живот в града и областта.

Едно от участията на Уникредит булбанк Стара Загора в обществените инициативи е неговата активност в сферата на образованието. Банката подпомага образователни и културни проекти, които се фокусират върху развитието на младите хора и тяхната академична и професионална кариера. Отличен пример за това е програмата за стипендии, която банката предоставя на студенти от Стара Загора и региона, които проявяват изключителни постижения в учебния процес.

Също така, Уникредит булбанк Стара Загора е активен поддръжник на културни и спортни събития. Банката спонсорира местни фестивали, концерти и спортни състезания, които привличат вниманието на обществото и допринасят за културното и развлекателното разнообразие на града.

Това съдейства за развитието на туризма и икономиката на региона.

Социалната отговорност на Уникредит булбанк Стара Загора се отразява и в неговата активност за защита на околната среда. Банката подкрепя инициативи, насочени към опазване на природата и устойчиво развитие. Това включва предоставяне на финансиране за проекти, свързани с енергийна ефективност и възобновяеми източници на енергия.

Участията на Уникредит булбанк Стара Загора в обществените инициативи и социалната отговорност представляват съществен аспект от ценностите на банката. Те допринасят за укрепването на връзката между банката и общността, като същевременно създават положителен социален и икономически принос за Стара Загора и нейните жители. Уникредит булбанк Стара Загора продължава да се ангажира с общността и да дава своя принос за нейното развитие и благоденствие.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq