бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк телефон

Контактна информация за Уникредит булбанк телефон

Уникредит булбанк е една от водещите банки в България, която предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти. За да осигури удобство и лесен достъп до своите услуги, банката предлага и контактен център, който може да бъде достигнат чрез Уникредит булбанк телефон.

За да се свържете с Уникредит булбанк телефон, можете да използвате следните контактни номера: 0700 1 84 84 за вътрешни разговори и +359 2 9266 500 за международни разговори.

Центърът е на разположение на клиентите от понеделник до петък, от 8:30 до 18:00 часа.

Услугите, предлагани чрез телефона на Уникредит Булбанк, са изключително разнообразни. Клиентите могат да получат информация за банкови продукти и услуги, да извършват плащания и трансфери, да получават съвети и консултации от банкови специалисти и много други. Това ги освобождава от необходимостта да отиват до банковата филия и да чакат в опашки, като същевременно им осигурява бърза и ефективна комуникация с банковия персонал.

Използването на телефона на Уникредит Булбанк предлага множество предимства и удобства за клиентите.

Едно от тях е възможността за 24/7 достъп до банковите услуги. Клиентите могат да се свържат с банката по всяко време, без значение от работното време на филиите.

Това е особено полезно за хора, които имат зает график и не могат да посетят банката през работното време.

Друго предимство е лесната комуникация с банковия персонал. Чрез телефона на Уникредит булбанк, клиентите имат възможност да се консултират с банкови специалисти, които са на разположение да отговорят на техните въпроси и да им помогнат в решаването на проблеми. Това осигурява персонализирано обслужване и гарантира, че клиентите получават необходимата информация и помощ.

В заключение, телефонът на Уникредит Булбанк е важен канал за комуникация между банката и клиентите й. Предоставянето на контактна информация и достъп до разнообразни услуги през телефона допринася за удобство и ефективност във взаимодействието между банката и клиентите й.

Услуги, предлагани чрез Уникредит булбанк телефон

Уникредит булбанк телефон предлага разнообразни услуги на своите клиенти, които могат да бъдат използвани за удобство и ефективност във финансовото им управление. Една от основните услуги, предлагани чрез телефона на Уникредит булбанк, е възможността за извършване на плащания и трансфери.

Клиентите могат да извършват плащания по банкови сметки, да превеждат пари към други банки, както и да плащат сметки за услуги като ток, вода, интернет и други. Това им осигурява удобство и спестява им време и усилия, тъй като могат да извършват тези операции от удобството на своя дом или офис.

Освен плащания и трансфери, Уникредит булбанк телефон предлага и други услуги, които могат да бъдат полезни за клиентите. Една от тях е възможността за проверка на баланса по сметката. Клиентите могат да получат информация за наличността на средства в своите сметки, както и за извършените транзакции.

Това им помага да следят своите финансови движения и да планират по-добре своите разходи.

Другата полезна услуга, предлагана чрез телефона на Уникредит Булбанк, е възможността за блокиране и разблокиране на банкови карти. Клиентите могат да се свържат с банката и да поискат блокиране на своята карта в случай на загуба или кражба. Също така, ако намерят картата си, могат да я разблокират, без да е необходимо да посещават филиал на банката.

За завършване, Уникредит булбанк предоставя разнообразни услуги, които могат да се използват за удобство и ефективност във финансовото управление на клиентите. Възможността за извършване на плащания и трансфери, проверка на баланса по сметката и блокиране/разблокиране на банкови карти са само част от тези услуги. Клиентите могат да се възползват от тях, за да улеснят своите финансови операции и да имат по-голям контрол върху своите сметки.

Предимства и удобства при използване на Уникредит булбанк телефон

Използването на Уникредит булбанк телефон предлага множество предимства и удобства за клиентите. Едно от големите предимства е възможността за достъп до банковите услуги 24/7. Клиентите могат да се свържат с банката по всяко време, без значение от работното време на филиите.

Това е особено полезно за хора, които имат зает график и не могат да посетят банката през работното време.

Друго предимство на Уникредит булбанк телефон е лесната комуникация с банковия персонал. Клиентите могат да се консултират с банкови специалисти, които са на разположение да отговорят на техните въпроси и да им помогнат в решаването на проблеми. Това осигурява персонализирано обслужване и гарантира, че клиентите получават необходимата информация и помощ.

Освен това, използването на телефона на Уникредит булбанк позволява на клиентите да избегнат опашките и чакането в банковата филия.

Вместо да отделят време за посещение на банката, клиентите могат да се свържат с банката директно по телефона и да решат своите финансови въпроси бързо и лесно. Това спестява време и усилия и ги освобождава от стреса на излишното чакане.

Другото удобство при използването на телефона на Уникредит Булбанк е възможността за достъп до банковите услуги от всяко място. Клиентите могат да използват телефона си, където и да се намират, и да извършват операции по своите сметки.

Това е особено полезно за хора, които често пътуват или работят на различни места и имат нужда от постоянен достъп до своите финанси.

За заключение, използването на телефон на Уникредит Булбанк осигурява множество предимства и удобства за клиентите. Възможността за достъп 24/7, лесната комуникация с банковия персонал, избягването на опашките и достъпът от всяко място са само част от тези предимства. Клиентите могат да се възползват от тях, за да улеснят своето финансово управление и да получат по-добро обслужване от банката.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq