бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк ямбол

История и развитие на Уникредит булбанк Ямбол

Уникредит булбанк Ямбол е една от водещите банки в Ямбол и региона. Банката има богата история, която започва през 1992 година, когато е открита като Ямболски банков и финансов център. През 1999 година, банката става част от Уникредит Груп – една от най-големите банкови групи в Европа.

От този момент Уникредит булбанк Ямбол започва да се развива и да предлага все по-разнообразни банкови услуги и продукти. Банката предлага широка гама от банкови услуги, включително различни видове кредити, депозити, инвестиции и застраховки.

Клиентите на банката могат да се възползват от удобни онлайн банкиране и мобилни приложения, които им предоставят лесен достъп до техните сметки и финансови операции.

Една от основните ценности на Уникредит булбанк Ямбол е да бъде активен участник в общността, в която действа. Банката редовно организира различни инициативи и събития, които подкрепят общността и насърчават социалната отговорност. Уникредит булбанк Ямбол също така се грижи за околната среда и работи за намаляване на въглеродния отпечатък чрез внедряване на енергийно ефективни технологии и практики.

В заключение, Уникредит булбанк Ямбол е банка с богата история и разнообразни банкови услуги. Банката активно подкрепя общността и работи за опазване на околната среда. Клиентите на Уникредит булбанк Ямбол могат да се възползват от удобни онлайн и мобилни услуги, които им осигуряват бърз и лесен достъп до техните финансови операции.

Продукти и услуги на Уникредит булбанк Ямбол

Уникредит булбанк Ямбол предлага разнообразни продукти и услуги, които отговарят на нуждите на клиентите. Една от основните услуги, предоставяни от банката, е откриването на различни видове банкови сметки. Клиентите могат да открият текущи сметки, спестовни сметки или сметки за плащане на сметки и различни услуги.

Банката предлага и различни видове кредити, включително потребителски кредити, ипотечни кредити и бизнес кредити. Клиентите могат да се консултират със специалисти от банката, които ще им помогнат да изберат най-подходящия за тях кредитен продукт.

Освен това, Уникредит булбанк Ямбол предлага различни видове застраховки, които покриват различни рискове и нужди на клиентите.

Това включва автомобилни застраховки, застраховки на имущество и застраховки на живот. Клиентите могат да се уверят, че са защитени от неочаквани събития и загуби посредством застраховките, предлагани от банката.

Освен това, Уникредит булбанк Ямбол предоставя и различни видове инвестиционни продукти. Клиентите могат да инвестират в акции, облигации, инвестиционни фондове и други финансови инструменти.

Банката предлага професионално консултиране и помощ при избора на най-подходящите инвестиции, съобразени с рисковите и целите на клиентите.

В заключение, Уникредит булбанк Ямбол предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на различните нужди на клиентите. Банката предоставя банкови сметки, кредити, застраховки и инвестиционни продукти. Клиентите могат да се консултират със специалисти от банката, които ще им помогнат да изберат най-подходящите продукти за тях. Уникредит булбанк Ямбол се стреми да предостави качествено обслужване и да отговори на финансовите нужди на своите клиенти.

Обществена отговорност и принос на Уникредит булбанк Ямбол за общността

Уникредит булбанк Ямбол е активен участник в общността и има значителен принос за общественото благо. Банката се стреми да бъде отговорна към обществото и да подкрепя различни социални и културни инициативи.

Една от областите, в които Уникредит булбанк Ямбол проявява своята обществена отговорност, е образованието. Банката подкрепя различни образователни проекти и инициативи, които имат за цел подобряване на образователната система и подготовката на младите хора за успешна професионална реализация. Уникредит булбанк Ямбол предоставя стипендии и грантове на студенти и ученици с отлични постижения, които им помагат да продължат образованието си и да развият своя потенциал.

Банката също така подкрепя различни благотворителни инициативи, които имат за цел подобряване на живота на хората в нужда.

Уникредит булбанк Ямбол активно участва в програми за помощ на бездомни, хора с увреждания и други уязвими групи в обществото. Банката осигурява финансова помощ, дарения и доброволчески усилия, за да се помогне на тези хора и да се подобри тяхното положение.

Освен това, Уникредит булбанк Ямбол се грижи за околната среда и работи за намаляване на въглеродния отпечатък.

Банката използва енергийно ефективни технологии и практики в своите сгради и операции, с което намалява негативното въздействие върху околната среда. Уникредит булбанк Ямбол също така подкрепя инициативи за опазване на природата и чистотата на околната среда.

В заключение, Уникредит булбанк Ямбол не само предоставя финансови услуги на своите клиенти, но и има значителен принос за обществото. Банката подкрепя образованието, благотворителността и опазването на околната среда. Уникредит булбанк Ямбол е ангажирана с отговорността си към обществото и стреми се да допринесе за по-добро бъдеще за всички.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq