бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк ямбол

Уникредит булбанк ямбол – история и развитие

Уникредит булбанк ямбол е една от най-големите банки в България. Тя има богата история, която започва през 1994 година, когато банката е основана като “МТБанк”.

През 2000 година банката е преименувана на “ЮниКредит Булбанк” след сливането на МТБанк с италианската банка Уникредит.

От тогава насам Уникредит булбанк ямбол се развива бързо и успешно. Банката предлага широк спектър от финансови продукти и услуги, включително банкови сметки, кредити, инвестиционни продукти и застраховки.

Банката в Ямбол на Уникредит е известна с високата си професионална етика и качествено обслужване. Банката има мрежа от множество отделения в цялата страна, което я прави достъпна за много хора.

През последните години банката в Ямбол с активност участва във външната търговия на България. Банката предлага услуги за търговия с чуждестранни партньори и има специализирани отдели за този вид дейност.

За финал, една от най-успешните банки в България с дълга история и разнообразни финансови продукти и услуги е Уникредит булбанк Ямбол. Банката е известна с високата си професионална етика и качество на обслужване, което я прави предпочитан избор за много хора.

Услуги и продукти на Уникредит булбанк ямбол

Уникредит булбанк Ямбол предлага богат избор от финансови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни клиенти. Банката предлага различни видове банкови сметки, включително текущи, спестовни и депозитни сметки. Те са налични за физически и юридически лица и имат различни условия и такси.

Банката предлага и различни видове кредити, включително ипотечни, потребителски и бизнес кредити. Те са налични за различни цели и имат различни условия за погасяване и лихви.

Уникредит булбанк Ямбол предлага и различни инвестиционни продукти, включително фондове, облигации и други финансови инструменти. Те са налични за клиенти, които търсят високорискови или нискорискови инвестиции и имат различни условия и такси.

Банката предлага и застраховки за различни нужди, включително автомобилни, жилищни и здравни застраховки. Те са налични за физически и юридически лица и имат различни условия и такси.

Уникредит булбанк Ямбол предлага и различни онлайн услуги за удобство на клиентите.

Те включват онлайн банкиране, мобилно банкиране, електронни плащания и други.

Банката има и специализирани услуги за бизнес клиенти, включително търговски услуги, кредитиране на малки и средни предприятия и други.

За финал, Уникредит булбанк Ямбол предлага разнообразни финансови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни клиенти. Банката предлага банкови сметки, кредити, инвестиционни продукти, застраховки и онлайн услуги, както и специализирани услуги за бизнес клиенти.

Как да откриете банкова сметка в Уникредит булбанк ямбол

Откриването на банкова сметка в Уникредит булбанк Ямбол е лесно и удобно за клиентите. Банката предлага различни начини за откриване на сметка, включително онлайн, в отделенията на банката и по телефон.

За да откриете банкова сметка в Уникредит булбанк Ямбол, трябва да се запознаете с условията на различните видове сметки, които предлага банката.

След това трябва да изберете подходящия вид сметка за вас и да се свържете с банката, за да започнете процеса на откриване на сметка.

За онлайн откриване на сметка в Уникредит булбанк Ямбол, трябва да посетите уебсайта на банката и да изберете опцията за откриване на сметка. След това трябва да попълните необходимата информация и да изпратите заявката си.

Ако предпочитате да откриете сметка в отделение на банката, трябва да посетите най-близкото отделение на Уникредит булбанк Ямбол и да се свържете с банковия служител. Той ще ви помогне да изберете подходящия вид сметка и ще ви предостави необходимата информация за откриване на сметка.

За откриване на сметка по телефон, трябва да се свържете с банката на посочения телефонен номер и да поискате помощ от банковия служител.

Той ще ви предостави необходимата информация и ще ви помогне да откриете сметка.

За финал, откриването на банкова сметка в Уникредит булбанк Ямбол е лесно и удобно за клиентите. Банката предлага различни начини за откриване на сметка, включително онлайн, в отделенията на банката и по телефон. Трябва да се запознаете с условията на различните видове сметки, да изберете подходящия вид сметка за вас и да се свържете с банката, за да започнете процеса на откриване на сметка.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq