бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк

История и развитие на Уникредит булбанк

Уникредит булбанк е една от водещите банки в България и част от глобалната банкова група Уникредит. Банката има дългогодишна история, която започва през 1997 година, когато италианската банка Уникредит придобива контролния пакет от българската банка Булбанк. С това придобиване, Уникредит става един от най-големите играчи на банковия пазар в България.

През годините Уникредит булбанк продължава да развива своята дейност и да предлага нови продукти и услуги на своите клиенти. Банката предлага широка гама от банкови услуги, включително депозити, кредити, карти, застраховки и инвестиционни продукти.

Уникредит Булбанк се отличава с висококачественото обслужване и иновативните решения, които предлага на своите клиенти.

Уникредит Булбанк е активен участник в обществения живот и подкрепя различни инициативи за развитие на обществото. Банката е ангажирана с корпоративна отговорност и подкрепя различни социални проекти в областта на образованието, културата и околната среда. Уникредит България се стреми да бъде добър гражданин и да помага за устойчивото развитие на българското общество.

С богатото си наследство и ангажимент към клиентите и обществото, банката продължава да се развива и предлага иновативни решения, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Банката се стреми да бъде лидер в банковия сектор и да остава предпочитан партньор за своите клиенти.

Продукти и услуги на Уникредит булбанк

Продуктите и услугите, предлагани от Уникредит булбанк, са разнообразни и отговарят на различните нужди на клиентите. Банката предлага различни видове депозити, които са подходящи за спестяванията на клиентите. Това включва както стандартни депозити с фиксиран лихвен процент, така и депозити с възможност за промяна на условията. Така клиентите имат възможност да изберат най-подходящия за тях депозит.

Уникредит булбанк предлага и различни видове кредити, които могат да бъдат използвани за различни цели. Това включва ипотечни кредити за покупка на имот, потребителски кредити за покупка на стоки и услуги, както и бизнес кредити за развитие на предприятия.

Банката предоставя и кредитни карти, които позволяват на клиентите да правят покупки и да използват различни финансови услуги.

Уникредит булбанк предлага и разнообразие от застрахователни продукти, които гарантират защита на имуществото и здравето на клиентите. Това включва застраховки за автомобили, имоти, живот и здраве. Банката предлага и инвестиционни продукти, които позволяват на клиентите да увеличават своите средства чрез различни инвестиционни възможности.

Уникредит Булбанк се отличава с високото качество на своите продукти и услуги, както и с иновативните решения, които предлага на своите клиенти. Банката се стреми да отговори на нуждите и очакванията на своите клиенти и да им предостави най-добрите финансови решения. Със своят обширен портфейл от продукти и услуги, Уникредит булбанк е предпочитан партньор за много клиенти в България.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Уникредит булбанк

Уникредит булбанк е активен участник в обществения живот и има силна корпоративна отговорност и социална ангажираност. Банката подкрепя различни инициативи и проекти, които са насочени към обществената полза и устойчивото развитие.

Една от областите, в които Уникредит булбанк проявява активност, е образованието. Банката подкрепя различни образователни проекти и инициативи, които са насочени към подобряване на образователната система и развитието на учениците и студентите. Това включва финансиране на стипендии, организиране на образователни събития и предоставяне на менторство за младите хора.

Освен образованието, Банката Уникредит се ангажира и с културата. Банката подкрепя различни културни събития и проекти, които допринасят за развитието на културния живот в България.

Това включва спонсорство на изложби, концерти, театрални постановки и други културни събития, които обогатяват културното наследство на страната.

Околната среда е още една област, в която банката проявява социална ангажираност. Банката подкрепя различни инициативи и проекти, които са насочени към опазване на околната среда и борба с изменението на климата. Това включва финансиране на проекти за енергийна ефективност, рециклиране и опазване на природните ресурси.

Уникредит Булбанк е свързана със защитата на обществото и околната среда и се стреми да бъде активен участник в тези области. Банката продължава да подкрепя различни инициативи и проекти, които допринасят за устойчивото развитие на обществото и опазването на околната среда. Със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност, банката Уникредит доказва, че финансовите институции могат да играят важна роля в обществото.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq