бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит булбанк

Уникредит булбанк – история и развитие

Уникредит булбанк е банка, която е основана в Италия през 1870 г. Тя е една от най-големите банки в Европа и има присъствие в над 14 страни по света, включително и България. Уникредит булбанк е една от най-големите банки в България и предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти.

От 2000 г. Най-известната банка в България, която е дълго време активна на пазара, е станала една от най-любимите сред клиентите – това е банката, за която говорят всички.

Тя е известна със своите иновативни продукти и услуги, както и със своята ангажираност към клиентите си.

Една банка, която е фокусирана върху своите клиенти и има за цел да им предоставя най-добрите услуги и продукти, е на разположение. Тя предлага широк спектър от банкови услуги, включително кредити, депозити, инвестиционни продукти, застраховки и много други.

Една банка, която се стреми към високо качество на обслужването на своите клиенти, е присъствието на Уникредит в България. Тя има за цел да предоставя на клиентите си най-добрите продукти и услуги, които отговарят на техните нужди и изисквания. Банката има много години опит в банковата индустрия и е една от най-големите банки в света.

Продукти и услуги на Уникредит булбанк

Уникредит булбанк предлага разнообразни продукти и услуги на своите клиенти. Банката има за цел да задоволи нуждите на различните групи клиенти, като предлага индивидуални и корпоративни банкови услуги.

Една от най-популярните услуги на Уникредит булбанк е кредитирането.

Банката предлага различни видове кредити, като лични кредити, автокредити, жилищни кредити и много други. Кредитите на една от водещите банки в България са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване.

Освен кредитирането, банката предлага и различни видове депозити. Клиентите могат да изберат от различни видове депозити, като срочни депозити, спестовни депозити и други.

Депозитите на една от най-големите банки в България са с конкурентни лихви и гъвкави условия за откриване и управление.

Банката предлага и различни инвестиционни продукти, като акции, облигации и фондове. Клиентите могат да изберат от различни видове инвестиционни продукти, като индивидуални инвестиции или инвестиции заедно с други инвеститори.

Инвестиционните продукти на една от водещите банки в България предлагат конкурентни доходности и гъвкави условия за управление.

Освен това, банката предлага и различни видове застраховки, като застраховки на имущество, застраховки на автомобили и други. Застрахователните услуги на тази банка предлагат конкурентни цени и гъвкави условия за плащане.

Клиентите на една от най-големите банки в България могат да се възползват от различни цифрови услуги, като онлайн банкиране, мобилно банкиране и други. Тези услуги правят банковото обслужване по-удобно и лесно за клиентите.

В крайна сметка, банкът предлага разнообразие от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни групи клиенти. Банката има за цел да предоставя най-доброто обслужване на своите клиенти и да им помага да постигнат своите финансови цели.

Как да откриете сметка в Уникредит булбанк

Откриването на сметка в Уникредит булбанк е лесно и бързо. Клиентите могат да открият сметка в банката лично в някоя от банковите филиали или онлайн.

За да откриете сметка в Уникредит булбанк, трябва да посетите някоя от банковите филиали. Там ще бъдете посрещнати от професионалист, който ще ви помогне да изберете подходящия продукт за вас и да отговорите на всички ваши въпроси.

Клиентите могат да открият различни видове сметки, като лични сметки, бизнес сметки и други.

Освен да посетят банковата филиална мрежа, клиентите могат да открият своя сметка в една от филиалите на банката Уникредит и през онлайн платформата. Това е бърз и лесен начин да откриете сметка в банката. За да откриете сметка онлайн, трябва да посетите уебсайта на банката и да следвате инструкциите за откриване на сметка.

Това е удобен начин за клиентите, които не могат да посетят банковата филиал.

За да откриете банкова сметка, трябва да предоставите лични данни и да подпишете договора за откриване на сметка в една банка. Клиентите трябва да предоставят документи за самоличност и адрес, както и данни за работата си, ако откриват бизнес сметка.

След като откриете своя банкова сметка, можете да се възползвате от различни банкови услуги и продукти, предлагани от тази банка. Клиентите могат да управляват сметките си онлайн, да правят плащания и да получават известия за транзакциите си.

Банката предлага и различни карти за плащане, като дебитни карти, кредитни карти и други.

В крайна сметка, откриването на банкова сметка е лесно и удобно. Клиентите могат да изберат от различни видове сметки и да се възползват от разнообразни банкови услуги и продукти. Банката има за цел да предоставя най-доброто обслужване на своите клиенти и да им помага да постигнат своите финансови цели.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq