бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит габрово

Уникредит габрово – история и развитие

Уникредит е една от водещите банки в България, която предлага широк спектър от банкови услуги за физически и юридически лица. В този член ще се фокусираме върху Уникредит габрово, която е една от многото клонове на банката в България.

Уникредит габрово е основана през 1997 година като част от една от най-големите банки в Европа – Уникредит Груп.

От тогава насам клонът в град Габрово е развивал своята дейност и е предлагал на своите клиенти висококачествени банкови услуги.

През годините банката в Габрово се е развивала, като е увеличавала броя на своите клиенти и предлагала нови услуги. През 2010 година една банка откри нова сграда в центъра на града, която е оборудвана с най-съвременните технологии и е предназначена да отговаря на нуждите на всички клиенти.

Днес една от най-успешните банки в града предлага на своите клиенти богат избор от банкови услуги. Банката има екип от професионалисти, които са готови да помогнат на всеки клиент, който има нужда от банкова услуга.

В следващите два oбзора ще разгледаме услугите на банката в Габрово за физически и юридически лица и как да се свържете с нея.

Услуги на Уникредит габрово за физически и юридически лица

Уникредит габрово предлага богат избор от банкови услуги за физически и юридически лица. Като една от водещите банки в България, Уникредит габрово има за цел да предостави на своите клиенти най-доброто обслужване и висококачествени услуги.

За физически лица, банката предлага различни видове кредити, вкл. лични кредити, жилищни кредити и автокредити.

Освен това, клиентите могат да открият различни видове банкови сметки, вкл. текущи сметки, сметки за спестявания и валутни сметки. Банката предлага и кредитни карти, вкл.

кредитни карти с награди и кредитни карти за пътувания.

За фирми, които имат нужда от банкови услуги, Уникредит габрово предлага множество възможности, включително… бизнес кредити, бизнес сметки и бизнес карти. Банката предлага и услуги за управление на ликвидността, вкл.

онлайн платежи и кредитни линии за краткосрочни нужди на бизнеса.

Клиентите на банката в Габрово могат да се възползват от различни услуги, като например онлайн банкиране и мобилно банкиране. Онлайн банкирането позволява на клиентите да управляват своите сметки и да извършват банкови операции от всяко място и по всяко време. Мобилното банкиране позволява на клиентите да извършват банкови операции чрез своите мобилни устройства.

Като цяло, банката в Габрово предлага разнообразни банкови услуги, които отговарят на нуждите на всеки клиент. Банката е ангажирана да предоставя на своите клиенти най-доброто обслужване и да им помага да постигнат финансовата си стабилност.

Как да се свържете с Уникредит габрово – контакти и работно време

Ако имате нужда от банкови услуги, можете да се свържете с Уникредит габрово по различни начини. Банката предлага различни канали за контакт, които да отговарят на нуждите на всеки клиент.

Ако искате да посетите клонът на банката в Габрово лично, можете да го направите по адрес: ул. “Д-р Митев” 2. Банката работи от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа. В събота и неделя клонът не работи.

Ако искате да се свържете с банката по телефон, можете да използвате телефонния номер на клонът в Габрово: 066/800 900.

Телефонният номер е на разположение за клиентите от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа.

Освен това, банката предлага и онлайн контакт с клиентите чрез своята уеб страница. На уеб страницата на Уникредит габрово може да се намери информация за различните банкови услуги, както и контактна форма за изпращане на запитвания и въпроси. Клиентите могат да използват онлайн услугите на банката, за да извършват банкови операции от всяко място и по всяко време.

Банката в Габрово е ангажирана да предоставя на своите клиенти най-доброто обслужване и да им помага да постигнат финансовата си стабилност. Затова, банката предлага различни начини за контакт, които да отговарят на нуждите на всеки клиент. Ако имате нужда от банкови услуги, не се колебайте да се свържете с нашата банка и да получите професионална помощ от екипа на банката в Габрово.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq