бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит горна оряховица

Уникредит горна оряховица – история и развитие

Уникредит Булбанк е една от най-големите банки в България и е част от групата Уникредит, която е една от най-големите банкови групи в Европа. Уникредит горна оряховица е една от многото клонове на банката в България.

Банката е основана през 1997 година като ТБС Банк и е била една от първите частни банки в България. През 2000 година банката е придобита от Уникредит и е преименувана на Уникредит Булбанк.

От тогава насам Уникредит горна оряховица е нараствала и се е развивала, за да предоставя по-добри услуги на своите клиенти.

Банката предлага различни банкови услуги, като кредити, депозити, карти и други.

Има една банка в Горна Оряховица, която има много големи и модерни клонове, оборудвани с най-новите технологии.

Банката също така има онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки от всяко място и по всяко време.

Банката в Горна Оряховица се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите услуги и да им помага да постигнат своите финансови цели. Банката има много опитни и квалифицирани служители, които са готови да помогнат на клиентите в техните нужди.

Банката в Горна Оряховица е осъзнала значимостта на финансовата стабилност и се стреми да предостави на своите клиенти най-добрите услуги, за да им помогне да постигнат своите финансови цели.

Услуги на Уникредит горна оряховица за клиентите

Уникредит горна оряховица предлага различни банкови услуги за своите клиенти. Банката се стреми да предоставя максимално удобство и комфорт на своите клиенти, като им предоставя широк спектър от услуги, които могат да бъдат използвани в удобно за тях време.

Една от основните услуги, които предлага Уникредит горна оряховица, е кредитирането.

Банката предлага различни видове кредити, като лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и други. Клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вид кредит, като се консултират с банковия персонал.

Една друга важна услуга, която предлагаме в нашата банка в Горна Оряховица, са депозитите. Банката предлага различни видове депозити, като срочни депозити, текущи депозити и други.

Клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вид депозит, като се консултират с банковия персонал.

Банковата институция в Горна Оряховица предлага и кредитни карти. Клиентите могат да изберат между различни видове карти, като дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Картите на банката са изключително удобни за плащания и тегления на пари както в България, така и в чужбина.

Освен това, има възможност за онлайн банкиране в една банка в Горна Оряховица. Това е изключително удобен начин за управление на сметките, който позволява на клиентите да проверят баланса на своите сметки, да правят преводи и да извършват други операции, където и да се намират.

Банката също така предлага и други услуги, като застраховки, инвестиции и други. Клиентите могат да се консултират с банковия персонал, за да изберат най-подходящите услуги за тях.

Банката в Горна Оряховица се стреми да предоставя най-добрите услуги на своите клиенти. Банката има много опитен и квалифициран персонал, който е готов да помогне на клиентите в техните нужди.

Как да се свържете с Уникредит горна оряховица – контакти и информация

За да се свържете с Уникредит горна оряховица, има няколко начина. Банката предоставя различни контактни данни, които клиентите могат да използват за да получат информация или да поставят въпроси.

Един от начините да се свържете с банката е чрез телефон. Клиентите могат да се обадят на следните телефони: 0700 17 000 (за вътрешни клиенти) или +359 2 933 73 00 (за международни клиенти). Телефонните линии са на разположение на клиентите всеки работен ден от 08:30 часа до 17:00 часа.

Друг начин да се свържете с Уникредит горна оряховица е чрез електронна поща.

Клиентите могат да изпратят имейл на адрес info@unicreditbulbank.bg, за да получат информация или да поставят въпроси. Клиентите могат да очакват отговор на имейла си в рамките на 24 часа.

В допълнение, има онлайн форма за контакт, която клиентите на горна оряховица могат да използват за задаване на въпроси или изпращане на запитвания. Формата е на разположение на официалния уебсайт на банката.

Клиентите могат да се свържат и чрез социалните мрежи. Банката има профили във Facebook, Twitter и LinkedIn, където клиентите могат да получат информация или да поставят въпроси.

Накрая, клиентите могат да посетят някой от клоновете на банката в Горна Оряховица и да се консултират с персонала на място. Клоновете са разположени на различни места в града и са отворени за клиенти всеки работен ден от 08:30 часа до 17:00 часа.

Без значение как клиентите желаят да се свържат с банката, тя е готова да им осигури необходимата помощ и информация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq