бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит заеми

Уникредит заеми – како да ги добиете и кои се условите?

Уникредит заеми – како да ги добиете и кои се условите?

Уникредит е една од најголемите банки во Европа и нуди различни видови на заеми за своите клиенти. За да ги добиете Уникредит заемите, потребно е да исполнувате неколку услови. Првиот услов е да имате редовни приходи, кои ќе ви овозможат да го вратите заемот во договорениот рок.

Вториот услов е да имате добра кредитна историја, што значи дека сте редовно ги плаќале своите рати за претходни заеми и кредити.

За да получите заемите на Уникредит, трябва да попълните онлайн формуляра за заем и да приложите необходимата документация. Документите кои се потребни за заемот можат да варираат во зависност од видот на заемот, но најчесто се бараат лична карта, потврда за приходи и банкарска изјава за тековен сметка.

Кога ќе го поднесете барањето за заем, банката ќе го процени вашето финансиско станување и ќе одлучи дали ќе ви одобри заемот или не. Ако ви се одобри заемот, банката ќе ви го исплати во најкраток можен рок.

Заемите на Уникредит могат да бъдат полезни за различни нужди, като закупуване на нов автомобил, реновиране на дома или плащане на неочаквани разходи. Но, пред да го земете заемот, треба да се уверите дека ќе можете да го вратите во договорениот рок и дека ќе можете да ги исполните условите за заемот.

В следващата секция ще разгледаме различните видове заеми на Уникредит и как да изберете най-подходящия за вас.

Различните видови на Уникредит заеми – како да изберете најдобриот за вас?

Различните видови на Уникредит заеми – како да изберете најдобриот за вас?

Уникредит нуди различни видови на заеми за своите клиенти, кои можат да одговараат на различни потреби и барања. Најчестите видови на Уникредит заеми се лични заеми, автомобилски заеми, заеми за реновирање на дома и кредитни картички.

Личните заеми на Уникредит се најчесто користат за плаќање на неочаквани разходи или за финансирање на патувања.

Овие заеми можат да бидат неколку илјади лева и да имаат рок за враќање од неколку месеци до неколку години. За да го добиете личниот заем на Уникредит, треба да имате редовни приходи и добра кредитна историја.

Автомобилските заеми на Уникредит се користат за купување на нов или користен автомобил. Овие заеми можат да бидат неколку илјади лева и да имаат рок за враќање од неколку години.

За да го добиете автомобилскиот заем на Уникредит, треба да имате редовни приходи и добра кредитна историја.

Заемите за реновирање на дома на Уникредит се користат за финансирање на реновирање на дома или станот. Овие заеми можат да бидат неколку илјади лева и да имаат рок за враќање од неколку години.

За да го добиете заемот за реновирање на дома на Уникредит, треба да имате редовни приходи и добра кредитна историја.

Кредитните картички на Уникредит се користат за плаќање на различни стоки и услуги. Овие картички имаат лимит на потрошување, кој може да биде неколку илјади лева. За да го добиете кредитната картичка на Уникредит, треба да имате редовни приходи и добра кредитна историја.

Кога ќе одлучите кој вид на Уникредит заем ви одговара најдобро, треба да го проучите договорот за заемот и да ги разберете условите за враќање на заемот. Треба да се уверите дека ќе можете да го вратите заемот во договорениот рок и дека ќе можете да ги исполните условите за заемот.

В следната секција ќе ви дадеме совети и трикови за зголемување на шансите да добиете Уникредит заем.

Како да го поголемите шансата да добиете Уникредит заем? Совети и трикови.

Како да го поголемите шансата да добиете Уникредит заем? Совети и трикови.

Добивањето на Уникредит заем може да биде предизвик, особено ако немате добра кредитна историја или редовни приходи. Но, има неколку совети и трикови кои можат да ви помогнат да го зголемите шансата да добиете Уникредит заем.

Првиот совет е да го подобрите вашиот кредитен резултат. Ако имате неплатени долгови или кредитни картички со високо ниво на долг, треба да ги платите сите долгови пред да аплицирате за Уникредит заем.

Така ќе го подобрите вашиот кредитен резултат и ќе зголемите шансите да добиете заем.

Вториот совет е да го подобрите вашиот приход. Ако имате можност, обидете се да го зголемите вашиот приход со дополнителна работа или со зголемување на работните часови. Така ќе имате повеќе приходи и ќе зголемите шансите да добиете Уникредит заем.

Третиот совет е да го подобрите вашиот кредитен резултат со помош на косигнер. Косигнер е личност која ќе го потпише договорот за заем со вас и ќе биде одговорен за враќање на заемот ако не можете да го вратите.

Ако имате косигнер со добра кредитна историја, ќе зголемите шансите да добиете Уникредит заем.

Четвртиот совет е да го подобрите вашиот кредитен резултат со помош на залог. Залог е имот кој го ставате како гаранција за заемот. Ако не можете да го вратите заемот, банката ќе го продаде залогот за да го покрие својот губиток.

Ако имате залог со висока вредност, ќе зголемите шансите да добиете Уникредит заем.

Петтиот совет е да го подобрите вашиот кредитен резултат со помош на плаќање на рати. Ако имате други кредити или заеми, треба да ги плаќате ратите во договорениот рок. Така ќе го подобрите вашиот кредитен резултат и ќе зголемите шансите да добиете Уникредит заем.

Со применување на овие совети и трикови, ќе зголемите шансите да добиете Уникредит заем. Но, треба да се уверите дека ќе можете да го вратите заемот во договорениот рок и дека ќе можете да ги исполните условите за заемот.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq