бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит ловеч

Историята на Уникредит Ловеч: От създаването до днес

Уникредит Ловеч е една от водещите банки в Ловеч и областта и е част от глобалната мрежа на Уникредит Груп. Банката е основана преди много години и през годините се развила в силен и надежден финансов институт, предлагащ широка гама от услуги и продукти на своите клиенти.

Основана през 1931 година под името “Българска кредитна банка”, Уникредит Ловеч бързо набира популярност и се превръща в предпочитана банка от местните жители.

След 1991 година, банката преминава през процес на приватизация и става част от Уникредит Груп, която е една от най-големите банки в Европа.

Днес Уникредит Ловеч предлага разнообразни банкови решения за всеки клиент. Без значение дали сте физическо или юридическо лице, банката има гъвкави и иновативни продукти, които да отговарят на вашите нужди и изисквания.

От кредити и ипотеки до различни видове вложения и застраховки, Уникредит Ловеч ви предлага всичко, от което се нуждаете за устойчиво и успешно финансово управление.

Уникредит Ловеч не само предлага банкови услуги, но и има силно ангажиране към общността и социалните инициативи. Банката е активен участник в различни благотворителни и обществено полезни проекти, които подпомагат общността и създават по-добро бъдеще за всички.

Уникредит Ловеч подкрепя различни инициативи в областта на образованието, здравеопазването и културата, поставяйки фокус върху нуждите и приоритетите на местната общност.

Със своето дългогодишно съществуване и ангажимент към клиентите и общността, Уникредит Ловеч остава водеща банка в региона и непроменлив партньор на всички, които имат нужда от специализирани и надеждни банкови услуги. С постоянно развиваща се мрежа от клонове и обслужващ персонал, Уникредит Ловеч се стреми да предоставя най-доброто на своите клиенти и да улеснява техните финансови нужди и цели.

Услугите и продуктите на Уникредит Ловеч: Банкови решения за всеки клиент

Уникредит Ловеч предлага широк спектър от услуги и продукти, които отговарят на нуждите и изискванията на всеки клиент. Без значение дали сте физическо или юридическо лице, банката има разнообразни банкови решения за вас.

Една от основните услуги, предоставяни от Уникредит Ловеч, са банковите сметки.

Клиентите могат да избират между различни видове сметки, включително текущи сметки, сметки за спестявания и бизнес сметки. Всички сметки са създадени за улесняване на клиентите при управлението на финансите им и предлагат удобни онлайн услуги и мобилни приложения.

Освен банковите сметки, Уникредит Ловеч предлага и кредити и заеми за физически и юридически лица. Клиентите могат да получат кредити за различни цели, като покупка на имот, автомобил или консумативи.

Банката предлага гъвкави условия и конкурентни лихви, които да отговарят на всяка финансова ситуация.

В допълнение към кредитите, Уникредит Ловеч предлага и различни видове застраховки. Клиентите могат да застраховат имуществото си, автомобила си или да сключат животозастраховка. Банката работи с водещи застрахователни компании, за да осигури най-доброто покритие и защита за своите клиенти.

Освен това, Уникредит Ловеч предлага и услуги за вложения и депозити.

Клиентите могат да избират между различни видове инвестиционни фондове и депозити, които да ги помогнат да управляват и нарастват собствените си средства. Банката осигурява професионално консултиране и съвети за оптимално разпределение на инвестициите.

С продуктите и услугите, предлагани от Уникредит Ловеч, клиентите се възползват от специализиран подход и индивидуално внимание към техните финансови нужди. Банката постоянно се стреми да развива и подобрява своите продукти и услуги, за да отговори на съвременните предизвикателства и изисквания на клиентите.

Уникредит Ловеч и обществената отговорност: Подкрепа на общността и социални инициативи

Уникредит Ловеч е активно ангажирана с обществената отговорност и подкрепа на общността и социални инициативи. Банката придава голямо значение на корпоративната социална отговорност и активно участва в различни благотворителни дейности и проекти, които подпомагат обществото.

Една от инициативите, които Уникредит Ловеч подкрепя, е свързана с образованието. Банката предоставя финансови средства и ресурси, за да помогне на учениците и студентите да получат качествено образование. Това включва финансиране на стипендии, подкрепа на образователни институции и спонсориране на различни образователни и научни събития.

Освен образованието, Уникредит Ловеч подкрепя и здравеопазването.

Банката инвестира в здравни програми и инициативи, които насърчават здравословния начин на живот и предоставят медицинска помощ на нуждаещите се. Това може да включва финансиране на медицинско оборудване, съдействие за медицински изследвания и подкрепа на различни здравни организации и инициативи.

Освен това, Уникредит Ловеч подкрепя и културните и изкуствени инициативи. Банката се ангажира с финансова подкрепа и спонсорство на културни събития, изложби, фестивали и други проекти, които спомагат за развитието на културата в региона. Това помага за запазването на културното наследство и насърчаването на творческите изяви и иновации.

Като ангажирана членка на общността, Уникредит Ловеч продължава да подпомага различни социални инициативи, като стремежът й е да бъде предприемчив и отговорен участник в обществото. Банката се стреми да изгради трайни партньорства с местни организации и да сътрудничи с тях за създаване на по-добър и устойчив живот за всички.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq