бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит ломско шосе

Историята на Уникредит ломско шосе: Откриването и развитието на банката

Уникредит ломско шосе е една от водещите банки в България, със седалище в София. Банката е част от глобалната банкова група Уникредит, която е притежавана от италианската компания Уникредит С.п.А.

Уникредит ломско шосе бе открита през 1992 година и оттогава се развива постоянно, осигурявайки широк спектър от банкови услуги на своите клиенти.

Стратегията на банката е насочена към иновации, цифрови технологии и устойчиво развитие, което я прави предпочитан партньор за бизнеса и частни лица.

С течение на времето, банката, намираща се на Ломско шосе, постига успех на пазара и става една от най-големите в България. Банката разполага с развита мрежа от клонове и банкомати в страната, давайки възможност на клиентите си да получават банково обслужване по цялото време и на всяко място.

Уникредит на Ломско шосе е известна не само с банковите си услуги, но и с грижата си за обществото и околната среда. Банката активно подкрепя различни проекти и инициативи, насочени към развитието на обществото и опазването на околната среда. Тя е партньор на редица програми и организации, които работят в тази насока.

В следващите параграфи ще разгледаме по-подробно услугите и предимствата, които банката на Ломско шосе предлага на своите клиенти, както и нейният принос за обществото и околната среда.

Услугите и предимствата на Уникредит ломско шосе: Какво предлага банката на своите клиенти

Услугите и предимствата на Уникредит ломско шосе са много разнообразни и отговарят на нуждите на различни видове клиенти. Банката предлага цялостни банкови решения, които включват различни видове сметки, кредити, инвестиции, застраховки и др.

Една от основните услуги, предлагани от Уникредит ломско шосе, е банково обслужване за частни лица. Клиентите имат възможност да откриват различни видове сметки – текущи сметки, сметки за заплати и пенсии, сметки за спестявания и инвестиции.

Банката предлага удобни онлайн банкиране и мобилни приложения, които позволяват бърз и лесен достъп до банковите услуги.

За бизнес клиентите, Уникредит предлага специализирани продукти и услуги, които подпомагат развитието и растежа на техните предприятия. Това включва кредити за инвестиции, работен капитал и оборотни средства, а също и лизингови услуги и банкови гаранции. Банката осигурява и различни варианти за плащания, включително карти и електронни платежни системи.

Освен това, Уникредит България предоставя и инвестиционни услуги за своите клиенти, включително търговия с акции, облигации и валута, както и консултации относно инвестиционните възможности и стратегии.

Едно от предимствата на банката на Ломско шосе на Уникредит е високият стандарт на обслужване и индивидуализираният подход към клиентите. Банката предлага индивидуални консултации за постигане на финансови цели и помощ при взимането на финансови решения.

В следващия параграф ще разгледаме обществената отговорност и приносът на банката на Ломско шосе, като ще се фокусираме върху проектите и инициативите, които банката подкрепя за общността и околната среда.

Обществена отговорност и приносът на Уникредит ломско шосе: Проекти и инициативи за подкрепа на общността и околната среда

Обществената отговорност и приносът на Уникредит ломско шосе са от съществено значение за банката. Тя активно подкрепя проекти и инициативи, насочени към подобряване на общността и опазване на околната среда.

Един от начините, по които Уникредит ломско шосе допринася за обществото, е чрез своето участие в различни благотворителни и социални проекти. Банката подкрепя и финансира програми, насочени към деца, образование, здравеопазване и спорт. Това включва проекти за подпомагане на деца от уязвими групи, инициативи за развитие на образователни програми и спортни събития, които събират средства за нуждаещи се.

Околната среда е още един аспект, на който Уникредит отдава голямо значение, във връзка с локацията на неговия офис на Ломско шосе.

Банката се стреми да намали негативното въздействие върху околната среда чрез прилагане на екологично устойчиви практики и технологии. Тя инвестира в енергийна ефективност и опазване на водните ресурси, както и в промяна на банковите услуги, за да отговарят на екологичните нужди на клиентите.

Един от примерите за ангажимента на банката по Ломско шосе към околната среда е нейното участие в програмата “Зеленият кредит”, която осигурява финансиране за енергийно ефективни и възобновяеми енергийни проекти. Това включва инвестиции в соларни, вятърни и хидроелектрически електростанции, както и в енергоспестяващи мерки за сгради и предприятия.

Обществената отговорност и приносът на компанията на Юникредит Ломско шосе се отразяват във всички аспекти на нейната дейност. Банката се стреми да бъде добър гражданин и активен участник в подкрепата на обществото и опазването на околната среда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq