бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит мобилно банкиране

Уникредит мобилно банкиране: удобство и леснодостъпност за клиентите

Уникредит мобилно банкиране е иновативно решение, което предоставя удобство и лесен достъп до банковите услуги за клиентите. С помощта на мобилното приложение на Уникредит, клиентите могат да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място, където имат достъп до интернет.

Това предоставя голяма свобода и удобство на клиентите, като им позволява да управляват своите финанси без да бъдат ограничени от работно време или местоположение на банковия офис.

С Уникредит мобилно банкиране клиентите имат възможност да извършват различни банкови операции. От плащания и преводи до инвестиции и кредитиране, приложението предлага богат избор от функционалности. Клиентите могат лесно да плащат сметки и да превеждат пари на други банкови сметки, без да се налага да посещават банковия офис или да използват компютър.

Освен това, клиентите могат да инвестират в различни финансови инструменти чрез мобилното приложение на Уникредит, което позволява бърз и лесен достъп до пазара на ценни книжа.

Важно е да се отбележи, че мобилното банкиране на Уникредит предоставя високо ниво на сигурност и защита на данните на клиентите. Приложението използва сигурни протоколи за комуникация и криптиране, което гарантира, че финансовите данни на клиентите са защитени.

При всяка транзакция се изисква потвърждение на идентичността на клиента, като се използва двуфакторна аутентикация, което повишава нивото на сигурност.

С клиентите на Уникредит е възможно да се възползват от удобството и лесния достъп до банкови услуги, което предоставя приложението за мобилно банкиране. От плащания до инвестиции, функционалностите на приложението позволяват на клиентите да управляват своите финанси по бърз и лесен начин. Приложението осигурява и високо ниво на сигурност и защита на данните на клиентите, което гарантира, че техните финансови операции са напълно защитени. Уникредит мобилно банкиране е сигурен и удобен начин за управление на финансите, който отговаря на съвременните нужди на клиентите.

Функционалности на Уникредит мобилно банкиране: от плащания до инвестиции

Уникредит мобилно банкиране предлага разнообразни функционалности, които позволяват на клиентите да извършват различни банкови операции чрез своите мобилни устройства. Една от основните функции на приложението е възможността за плащания. Клиентите могат да извършват бързи и удобни плащания към различни получатели, включително плащания на сметки, наеми и други разходи.

Това е особено полезно за клиентите, които не могат да посетят физически банковия офис или да използват компютър.

Освен плащанията, Уникредит мобилно банкиране предоставя и възможност за преводи между различни банкови сметки. Това е полезна функционалност за клиентите, които често превеждат пари на свои роднини, приятели или бизнес партньори. Преводите могат да бъдат извършени бързо и лесно, без да се налага да отиват в банковия офис или да използват банковата система на компютър.

Освен плащанията и преводите, Уникредит мобилното банкиране предлага и възможности за инвестиране.

Клиентите могат да инвестират в различни финансови инструменти, като акции, облигации и фондове, директно през мобилното приложение. Това предоставя на клиентите лесен и удобен начин да управляват своите инвестиционни портфейли, без да се налага да използват сложни и непрозрачни инвестиционни платформи.

Освен функционалностите за плащания и инвестиции, мобилната банкирова услуга на Уникредит предлага и други полезни функции. Клиентите могат да проверят баланса и историята на своите сметки, да преглеждат и управляват кредитни продукти и да получават известия за важни събития и промоции от банката.

Това допринася за по-доброто управление на финансите на клиентите и им предоставя по-голям контрол върху техните банкови операции.

Мобилното банкиране на Уникредит предлага многофункционална платформа, която позволява на клиентите да извършват различни банкови операции чрез техните мобилни устройства. От плащания и преводи до инвестиции и управление на кредити, това приложение предлага удобство и лесен достъп до банковите услуги. Клиентите могат да използват функционалностите на мобилното банкиране на Уникредит, за да управляват своите финанси по бърз и удобен начин, без да се налага да посещават банкова филия или да използват компютър.

Сигурност и защита на данните при използване на Уникредит мобилно банкиране

Сигурността и защитата на данните са от съществено значение при използване на Уникредит мобилно банкиране. Банката прилага различни мерки и технологии, за да гарантира, че информацията на клиентите е защитена и сигурна. Първо, мобилното приложение на Уникредит използва сигурни протоколи за комуникация, като например SSL (Secure Sockets Layer), което осигурява криптиране на данните, преди да бъдат изпратени по интернет. Това означава, че финансовите данни на клиентите са защитени от потенциални злоумишленици или хакери.

Второ, Уникредит мобилно банкиране използва двуфакторна аутентикация, за да потвърди идентичността на клиента.

Това означава, че клиентите трябва да въведат не само потребителско име и парола, но и допълнителен код или фактор, който се генерира на техните мобилни устройства. Това повишава нивото на сигурност, като предотвратява неоторизиран достъп до банковата информация.

Освен това, мобилното банкиране на Уникредит предлага възможност за блокиране или временно спиране на достъпа до приложението в случай на загуба на устройството или подозрение за нередности. Това улеснява контрола и защитата на клиентската информация, като предотвратява нежелани транзакции или злоупотреби.

Банката извършва редовни проверки и анализи на системата за мобилно банкиране на Уникредит с цел откриване и предотвратяване на възможни сигурностни проблеми. Това включва мониторинг на мрежата и контрол на достъпа, както и внедряване на актуализации и поправки, за да се запази високото ниво на защита на данните.

“Мобилното банкиране на Уникредит е проектирано със силно внимание към сигурността и защитата на данните на клиентите.” Банката има за цел да осигури безопасна и сигурна среда за използване на мобилното приложение, като използва съвременни технологии и процеси за защита на личната информация. Клиентите могат да бъдат уверени, че техните финансови данни са добре защитени и че използването на мобилното банкиране на Уникредит е безопасно и сигурно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq