бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит мобилно банкиране

Уникредит мобилно банкиране: Как да го използваме за удобство и ефективност

Уникредит мобилно банкиране е услуга, която позволява на клиентите на банката да извършват банкови операции чрез своите мобилни устройства. Това е бързо, лесно и удобно решение за всички, които искат да управляват своите финанси от всяко място и по всяко време.

За да използвате Уникредит мобилно банкиране, трябва да имате активен банков акаунт в банката и да изтеглите приложението на мобилното си устройство. След това трябва да се регистрирате и да въведете своите лични данни и данни за акаунта си.

След успешната регистрация, можете да извършвате банкови операции като преводи, плащания, проверка на баланса и други.

Всички тези операции могат да бъдат извършвани бързо и лесно, без да е необходимо да посещавате банковата филиал.

Идеалното решение за всички, които имат зает график и нямат време да отидат до банката, е мобилното банкиране на Уникредит. Освен това, тази услуга е и много ефективна, тъй като можете да извършвате банкови операции по всяко време, без да чакате в опашка.

Ако искате да управлявате своите финанси по-ефективно и да спестите време, опцията за мобилно банкиране на Уникредит е много полезна. Не губете време и регистрирайте се днес, за да започнете да използвате тази удобна и ефективна услуга.

Уникредит мобилно банкиране: Как да се регистрираме и да извършваме банкови операции

Как да се регистрираме и да извършваме банкови операции чрез Уникредит мобилно банкиране? Това е въпрос, който си задават много хора, които искат да използват тази услуга за управление на своите финанси. Ето няколко стъпки, които трябва да следвате, за да започнете да използвате Уникредит мобилно банкиране.

1. Изтеглете приложението на мобилното си устройство. Приложението е достъпно за сваляне от Google Play и App Store.

2. Регистрирайте се в приложението, като въведете своето име, фамилия, ЕГН и други лични данни.

След това трябва да въведете данни за своя банков акаунт.

3. Потвърдете регистрацията си, като следвате инструкциите на екрана.

4. След като се регистрирате успешно, можете да използвате мобилното банкиране на Уникредит за извършване на банкови операции като преводи, плащания, проверка на баланса и други.

За да осигурите максимална сигурност на своята информация, е важно да не споделяте своята парола с никого и да я редовно променяте. Също така, трябва да бъдете внимателни при използване на мобилното банкиране и да не въвеждате лични данни на непознати уебсайтове или приложения.

Мобилното банкиране на Уникредит е изключително практична услуга, която може да ви помогне да спестите време и да управлявате по-лесно своите финанси. Следвайки гореспоменатите стъпки, можете да започнете да използвате тази услуга веднага и да се наслаждавате на нейните многобройни ползи.

Уникредит мобилно банкиране: Предимствата и функциите, които трябва да знаем за него

Уникредит мобилно банкиране е услуга, която предлага множество предимства и функции за управление на финансите. Тази услуга е идеална за всички, които искат да извършват банкови операции бързо, лесно и удобно.

Ето някои от предимствата и функциите на Уникредит мобилно банкиране:

1. Бързи и лесни банкови операции – с мобилното банкиране на Уникредит можете да извършвате банкови операции бързо и лесно, без да посещавате банковата филиал.

2. Проверка на баланса – можете да проверите баланса на своя банков акаунт по всяко време, където и да сте.

3. Преводи и плащания – можете да извършвате преводи и плащания по всяко време и място, без да чакате в опашка.

4.

Известия и предупреждения – можете да получавате известия и предупреждения за важни събития като приходи, разходи и други.

5. Сигурност – мобилното банкиране на Уникредит е много сигурно и защитено с парола и други мерки за защита на данните ви.

6. Достъпност – услугата е достъпна 24/7, което значи, че можете да извършвате банкови операции по всяко време, когато ви е удобно.

7. Икономия на време и усилия – мобилното банкиране на Уникредит е икономично и ви позволява да спестите време и усилия, които бихте изразходвали при посещение на банковата филиал.

Мобилното банкиране на Уникредит е една изключително полезна услуга, която може да ви помогне да управлявате по-ефективно вашите финанси. Със своите множество предимства и функции, тази услуга е идеална за всички, които търсят удобство и ефективност в управлението на своите финанси.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq